Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Ο εγγονός της την έκανε viral!

9 Νοεμβρίου 2019 14:06
Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Αυτή η γιαγιά έψαχνε να βρει έναν τρόπο για να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει και τον βρήκε!

Μια γιαγιά 72 ετών βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός 19χρονου. Μόλις το έμαθαν οι δικοί της...

Δεν φαντάστηκε όμως ότι μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν viral σε όλο τον κόσμο και θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο χάρη στην εφευρετικότητα της!

Ο εγγονός της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τίτλο "Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Κι αυτή ήταν η αρχή...

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

My grandma’s technique for cooking with hot oil
by u/ItsMe_YO in funny


Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη αυτή κυρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις δικές μας γιαγιάδες, που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά.

Δείτε την μεταμόρφωση μιας "γιαγιάς" 73 χρονών! Θα πάθετε πλάκα!

Μόνο γιαγιά δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις.Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προσπαθεί να περάσει μια ηλικιωμένη..Η 73χρονη Τζόαν ΜακΝτόναλντ, σε αυτή την κρίσιμη ηλικία, αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Έβαλε στην καθημερινότητα της την γυμναστική και το υγιεινό φαγητό...και τα αποτελέσματα είναι εμαφανέστατα! Ποτέ δεν είναι αργά..Δείτε την μεταμόρφωσή της!

Δείτε επίσης: "Με φώναζαν «αρκούδα» και μου πετούσαν το φαΐ! Σήμερα είμαι πλούσια, κούκλα και όλοι με ζηλεύουν!"

Η γυμναστική και ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν έχει ηλικία, και δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους νέους. Τα οφέλη της τακτικής άσκησης, είναι πολλαπλά και για όλους. Εκτός από το ότι αλλάζει το σώμα, επηρεάζει θετικά και την ψυχολογία και συνδέεται με την μακροζωία. Η 73χρονη Τζόαν αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

«Μην πείτε ποτέ στον εαυτό σας ότι είναι πολύ δύσκολο, ή ότι είστε πολύ μεγάλοι σε ηλικία ή ότι είναι πολύ αργά» τονίζει στο προφίλ της και ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της! Πραγματικά έχει περισσότερη ενέργεια από τους νέους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share