Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Ένας Κινέζος φυλακίστηκε επειδή έκανε κάτι... στα σκυλιά του!

Δεν σας πάει ο νους!

6 Νοεμβρίου 2019 18:30
Απίστευτο: Ένας Κινέζος φυλακίστηκε επειδή έκανε κάτι... στα σκυλιά του!

Ειλικρινά οι περίεργες ειδήσεις δεν έχουν τέλος! Αυτήν την φορά ένας Κινέζος πολίτης φυλακίστηκε επειδή έδωσε στα σκυλιά του περίεργα ονόματα! Ναι ναι καλά ακούσατε!

Ο 30χρονος Μπαν κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα την περασμένη Δευτέρα, μετά από μία ανάρτηση που έκανε στην κινεζική πλατφόρμα WeChat σχετικά με τα «βαφτίσια» δύο εκ των ζώων του.

Τσένγκουαν και Χιγκουαν ήταν τα ονόματα που έλαβαν τα τετράποδα και τα οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν παράνομα. Παρατσούκλια κατοίκων ανά πόλη! (Η λίστα που πρέπει να μάθετε!)

Το πρώτο όνομα συνήθως χρησιμοποιείται για τους αστυνομικούς που αναλαμβάνουν υποθέσεις ήσσονος σημασίας, ενώ το δεύτερο είναι προσωνύμιο για τροχονόμους, μεταξύ άλλων.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην αστυνομία πως δεν γνώριζε ότι η χρήση αυτών των ονομάτων ήταν παράνομη και τόνισε πως το έκανε για πλάκα.

Η αστυνομία, όμως, δεν το βρήκε πολύ αστείο και ξεκίνησε ενδελεχή έρευνα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στη Beijing News, χαρακτήρισε «προκλητική» τη διαδικτυακή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη των ζώων και τόνισε πως η απόφασή του (σ.σ. σχετικά με την ονομασία των σκύλων) «προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο έθνος και την διαχείριση της πόλης».

Κινέζος τουρίστας εκτελεί εν ψυχρώ με αυτόματο φυλακισμένη αρκούδα!

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 10 ήμερη κράτηση με την κατηγορία της διασποράς «προσβλητικών πληροφοριών… κατά των μελών των σωμάτων ασφαλείας».

Ο 30χρονος ανήρτησε στο διαδίκτυο την περιπέτειά του και το post του έχει γίνει viral. Είναι πολλοί οι χρήστες που εκφράζουν την οργή τους για το περιστατικό.

Δείτε έναν σκύλο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού των αφεντικών του! (Video)

Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και έχουν απίστευτη ευφυία! Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ένα περιστατικό που τράβηξε κάμερα ασφαλείας σπιτιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ! Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή έναν σκύλο και θα καταλάβετε..

Δείτε επίσης: Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...

Ο σκύλος απελπισμένος που τον ξέχασαν απ'έξω χτυπάει το κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του! Αίστευτο και όμως αληθινό!

Η σκυλίτσα ονομάζεται Chika, κατά τις 02:00 τα ξημερώματα μυρίζει το σημείο που βρίσκεται η κάμερα, και πατά με την μουσούδα τηςτο κουδούνι! Περιμένει για λίγο, ακούει ένα θόρυβο από μακριά και κατεβαίνει από την βεράντα, επιστρέφει πάλι και δοκιμάσει να χτυπήσει το κουδούνι με το πόδι, σαν άνθρωπος!

Το βίντεο έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral!

Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει!

Οι τετράποδοι φίλοι μας και ιδιαίερα οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και αυτό αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους! Ο σκύλος που θα απολαύσετε παρακάτω στο βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε!

Μαμά σκυλίτσα γεννάει τα κουτάβια της και ο μπαμπάς σκύλος την περιποιείται με αγάπη και στοργικότητα!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο σκύλος μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε να χοροπηδάει κάτι που όπςω αποδείχτηκε του αρέσει πολύ! Ακόμα και όταν μπαίνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εκείνος δεν πτοείται και συνεχίζει να χοροπηδάει γύρω γύρω σε όλο το σπίτι!

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share