Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα πιο φονικά ζώα του πλανήτη!

Μάθε ποια είναι!

6 Νοεμβρίου 2019 15:19
Αυτά είναι τα πιο φονικά ζώα του πλανήτη!

Όταν αναφέρεται κάποιος σε φονικά ζώα το μυαλό μας πάει στα προφανή κι αυτό κυρίως λόγω εμφάνισης και όγκου. Μερικές φορές όμως μας ξεγελάει η εμφάνιση, η οποία αποδεικνύεται πως είναι κάτι καθαρά παραπλανητικό.

20 τεράστια ζώα που μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Φονικά λοιπόν δεν χαρακτηρίζονται μόνο οι καρχαρίες και τα λιοντάρια.

Στο παρακάτω διάγραμμα, που βασίζεται σε ένα αντίστοιχο, που δημοσίευσε στο διαδικτυακό του μπλογκ ο Μπιλ Γκέιτς, θα δείτε - με έκπληξη - ποιο ζώο ευθύνεται για τους περισσότερους θανάτους στον πλανήτη...

Το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς εργάζεται για την εξάλειψη μολυσματικών ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια.

Εσύ το ήξερες; - Δες τι σημαίνει εάν καθίσει μια πασχαλίτσα πάνω σου!

Το συμπαθέστατο αυτό έντομο εκτός από πανέμορφο έχει τη φήμη ότι είναι και καλότυχο! Συνήθως όλοι θαυμάζουν την πασχαλίτσα και επιθυμούν αυτή να καθίσει πάνω τους.

Τι σημαίνει λοιπόν αν μια Ladybug προσγειωθεί πάνω σου;

Αν λοιπόν η πασχαλίτσα καθίσει πάνω σου, μην την διώξεις, αλλά δώσε της το χρόνο να μείνει όσο επιθυμεί γιατί μόνο έτσι θα σου μεταφέρει τη θετική της ενέργεια και την καλή τύχη που κουβαλάει.

Αν το έντομο αυτό προσγειωθεί όχι πάνω σε εσένα αλλά πάνω σε κάποιο αντικείμενο το οποίο έχεις δίπλα σου ή γύρω σου τότε σημαίνει ότι θα αποκτήσεις κάτι τέτοιο στην πιο βελτιωμένη εκδοχή του.

Πρόσεχε πολύ! Μην την σκοτώσεις. Λένε ότι θα σου φέρει κακή τύχη.

Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Ζουν σε αυτή την χώρα τόσα παράξενα ζώα που όχι μόνο δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικίνδυνα είναι για σένα. Πόσο μάλλον όταν κάθε άλλο παρά... άγρια φαίνονται. Κι όμως υπάρχουν!! Αυτά είναι τα πιο παράξενα ζώα του πλανήτη!!

Πάρτε για παράδειγμα την τριχωτή... κάμπια της φωτογραφίας! Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι που μοιάζει με... περουκίνι; (Αν φυσικά εξαιρέσουμε την περίφημη... σκεπαστή!)

Όσο και αν το... διαβολάκι στον έναν ώμο θα σας παροτρύνει να τη χαϊδέψετε, εμείς (το «αγγελάκι» ντε) στον άλλο, θα σας συμβουλέψουμε να μην το κάνετε.

Όπως επίσης και να μην ουρλιάξετε «Βοήθεια, βοήθεια, είδα μια τριχωτή κάμπια», για ευνόητους λόγους.

Όχι πως υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα να δείτε τη συγκεκριμένη κάμπια ποτέ από κοντά εκεί που ζει, αλλά ΜΗΝ μπείτε στον πειρασμό να την αγγίξετε! Ο πόνος θα είναι αφόρητος...

Μάθετε περισσότερα για την κάμπια και δείτε άλλα 11 περίεργα, αλλά άκρως επικίνδυνα πλάσματα στο βίντεο.

Σε αυτά τα νησιά υπάρχουν τα πιο περίεργα ζώα του πλανήτη: Από τις «διαβολικές σαύρες» μέχρι τις χελώνες γίγαντες (PHOTOS)

Τα νησιά αυτά είναι αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο. Και εκεί ζουν μερικά από τα πιο περίεργα ζώα του πλανητη.

Μιλάμε για ζώα που δεν μπορείς να δεις σε κανένα αλλο μέρος. Εκεί δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να ζήσουν και να πολλαπλασιαστούν

Εκεί υπάρχει ακόμα ένα σπάνιο ζώο: τα ροζ ιγκουάνα. Ζουν μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή. Είναι μάλιστα τόσο σπάνιο είδος που υπολογίζεται ότι υπάρχουν λιγότερα από 100 τέτοια. Πολλοί τις αποκαλούν ως... διαβολικές σαύρες.

Σε ένα άλλο νησί στην περιοχή, θα βρεις τον διάβολο της Ταζμανίας. Παρά το ότι έχει κοφτερά δόντια, συνήθως προτιμά να κρύβεται και όχι να κυνηγά ανθρώπους.

Ένα περίεργο αλλά και όμορφο πλάσμα είναι το Tarsier. Ζει σε νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας. Τα μάτια του είναι τεράστια ενώ έχει πολύ μικρά χέρια και πόδια. Ζει πάνω σε κλαδιά δένδρων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share