Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε τι λέει η στάση που κάθεστε για την προσωπικότητα σας!

Το ήξερες;

1 Νοεμβρίου 2019 13:15
Δείτε τι λέει η στάση που κάθεστε για την προσωπικότητα σας!

Η γλώσσα του σώματος; Λέει πολλές φορές περισσότερα και από λέξεις. Δες τι λέει η στάση που βάζεις τα πόδια σου και το κάθισμα που αυθόρμητα κάνεις για την προσωπικότητα σου!

Δείτε επίσης: Τι φανερώνουν τα χείλη σου για την προσωπικότητά σου!

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας πει πολλά επίσης για το ποιοι είμαστε και πως νοιώθουμε για το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Ποια είναι η συνηθισμένη σας στάση όταν κάθεστε; Μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα σας. Διαβάστε για την στάση που κάθεστε στην επόμενη σελίδα.

Θέση A

Οι άνθρωποι που κάθονται έτσι είναι πολύ δημιουργικοί και χαρισματικοί. Είναι αυθόρμητοι και δεν σκέφτονται πολύ πριν πάρουν μια απόφαση. Αυτός φυσικά τους προκαλεί προβλήματα που και που αλλά η φυσική τους γοητεία τους βοηθάει να βγουν από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν την ζωή σαν μια περιπέτεια και είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Είναι επίσης πολύ δημοφιλείς και κάνουν εύκολα καινούριους φίλους αν και πολλές από τις σχέσεις τους είναι προσωρινές.

Θέση B

Οι άνθρωποι που κάθονται σε αυτή την θέση είναι πραγματικοί ονειροπόλοι. Έχουν πλούσια φαντασία και χάνονται εντελώς στις ονειροπολήσεις τους. Είναι πολύ συμπονετικοί και έρχονται εύκολα σε επαφή με άλλους αλλά μερικές φορές μένουν στο παρασκήνιο εξαιτίας αυτού. Είναι πολύ καλοί ακροατές και επικοινωνούν με τα συναισθήματα τους.

Θέση Γ

Αυτοί είναι χαοτικοί άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα στο να συγκεντρωθούν και να παραμείνουν ακίνητοι. Το μυαλό τους είναι πάντα σε κίνηση και πολλές φορές μιλούν πριν σκεφτούν το αντίκτυπο που θα έχουν τα λόγια τους. Βαριούνται εύκολα και έχουν μικρό διάστημα συγκέντρωσης. Διαπρέπουν περισσότερο σε ένα γρήγορο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα. Στις σχέσεις τους χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και θέλουν κάποιον για να απομακρύνουν από κοντά τους.

Θέση Δ

Αυτοί είναι συνήθως πολύ έξυπνοι άνθρωποι οι οποίοι σκέφτονται με βάση την λογική. Είναι ακριβείς, καθαροί και μεθοδικοί. Τα σπίτια τους είναι συνήθως πολύ καθαρά και τακτοποιημένα και όλα τα πράγματα βρίσκονται στην θέση τους. Είναι λίγο συντηρητικοί και δεν αποκαλύπτουν γρήγορα τα πάντα για τον εαυτό τους. Παρόλα αυτά, είναι πολύ ειλικρινείς και δεν τους αρέσει το κουτσομπολιό. Παραμένουν ψύχραιμοι σε κάθε κατάσταση και δεν χάνουν εύκολα την αντίληψη τους.

Θέση E

Αυτοί οι άνθρωποι προσανατολίζονται στο στόχο τους και δίνουν μεγάλη έμφαση στην καριέρα τους. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία επίσης στο να θέτουν φιλόδοξους στόχους και δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο. Σε προσωπικό επίπεδο τους αρέσει επίσης να θέτουν στόχους, για παράδειγμα όσον αφορά την υγεία και τον έρωτα. Είναι τελειομανείς σε όλα ακόμα και στην εμφάνιση τους. Αυτό τους κάνει μερικές φορές να ξεχνούν αυτά που έχουν επειδή πάντα ζητούν παραπάνω.

Δείτε τι λέει το σχήμα που έχουν τα δάχτυλα σας για την προσωπικότητα σας!

Τα χέρια και τα δάχτυλα όλων είναι διαφορετικά. Μεγάλα, μικρά, παχιά, αδύνατα.. Παρόλα αυτά, είναι δυνατόν να χωρίσεις τα δάχτυλα σε τρία σχήματα. Δείτε τι σημαίνους αυτά για την προσωπικότητα σας!

Διαβάστε επίσης: Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας!

Υπάρχουν τα δάχτυλα τα οποία είναι μακριά, ίσια και ανοίγουν στην κορυφή, τα δάχτυλα που είναι πιο μυτερά στην κορυφή και τα δάχτυλα που είναι μεγάλα με διαφορετικές αρθρώσεις και στρογγυλεμένη κορυφή. Η κάθε μορφή δαχτύλου έχει και συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικότητας, επομένως τα δάχτυλα σας μπορούν να πουν πολλά για σας!

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα για να δείτε αν είστε στον Τύπο A, στον Τύπο B ή στον Τύπο Γ! Εδώ είναι τι λένε για την προσωπικότητα σας

Τύπος A

Προτιμάτε να κρατάτε κρυφή την προσωπική σας ζωή, τα συναισθήματα αλλά και τα μυστικά σας. Είναι δύσκολο να μάθει κάποιος τον πραγματικό σας εαυτό, αφού έχετε υψώσει ένα τοίχο γύρω σας. Μόνο οι πραγματικοί σας φίλοι μπορούν να δουν μέσα από αυτό. Είστε χαριτωμένοι, συναισθηματικοί και λατρεύετε τα ζώα. Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι έχετε μια χρυσή καρδιά και μοναδική αίσθηση του χιούμορ.

Τύπος B

Είστε ένα πιστό άτομο και ποτέ δεν εγκαταλείπετε τους άλλους. Ερωτεύεστε γρήγορα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβαίνει υπερβολικά γρήγορα αφού δίνετε την καρδιά σας σε όλους και αρκετοί σας πικραίνουν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αυτοπεποίθηση σας. Εξαιτίας αυτού, δεν νοιώθετε καλά όταν βρίσκεστε με αγνώστους. Έχετε ένα ξεκάθαρο στόχο και όταν δουλεύετε για κάτι πάντα το πετυχαίνετε.

Τύπος Γ

Είστε ένα άτομο που δρα σύμφωνα με το συναίσθημα και μερικές φορές είναι δύσκολο να ελέγξετε αυτά τα συναισθήματα. Αυτό σας μετατρέπει σε ένα ανοιχτό βιβλίο και μερικές φορές τα συναισθήματα σας παίρνουν εντελώς τον έλεγχο σας. Εύκολα δένεστε με πράγματα, ανθρώπους και ζώα αλλά μπορείτε να τα αφήσετε αν είναι απαραίτητο. Πάντα θέλετε να ευχαριστείτε τους άλλους κάτι που σας οδηγεί μερικές φορές να φροντίζετε τους άλλους και να παραμελείτε τον εαυτό σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share