Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά 105 ετών λέει πως το μυστικό της μακροζωίας είναι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!

Δεν θα πιστεύετε πιο είναι το μυστικό της...

1 Νοεμβρίου 2019 06:47
Γιαγιά 105 ετών λέει πως το μυστικό της μακροζωίας είναι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της λέει ότι ποτέ δεν περίμενε να ζήσει για τόσο πολύ- ειδικά με τον τρόπο ζωής της. Το μυστικό της μακροζωίας είναι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!

Η Ελένη Γρανιέρ, αποδίδει τη μακροζωία της στο ποτό, το κάπνισμα και το ξενύχτι. Η υπερήλικας γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της μαζί με στενούς φίλους. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτές είναι οι 9 τροφές που χαρίζουν μακροζωία!

“Ποτέ δεν περίμενα να ζήσω τόσο πολύ,” δήλωσε. “Κανένας από την οικογένειά μου δεν έζησε τόσο.” Η Ελένη πέρασε την ημέρα της μιλώντας για ιστορίες και γελώντας με τις παλιές καλές εποχές.

“Έπινα μπύρα, και κάπνιζα και απ’ όλα. Έμενα ξύπνια μέχρι αργά, ξέρετε, χοροί και τέτοια, και μετά πήγαινα στη δουλειά,” είπε.

Η χήρα θυμήθηκε την αγάπη της για τα τυχερά παιχνίδια και είπε ότι εκπλήρωσε το όνειρό της να πάει στο Λας Βέγκας μετά το θάνατο του συζύγου της. “Ο σύζυγός μου δεν με πήγαινε στο Βέγκας, επειδή ήξερε ότι μου άρεσε να παίζω. Ναι, μου άρεσε να παίζω στους κουλοχέρηδες. Έτσι πήγα στο Λας Βέγκας αφού πέθανε,” είπε.

Η ίδια έχει εντυπωσιακή μνήμη και λέει ότι θυμάται ακόμη και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είπε: “Θυμάμαι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να ήμουν μόλις τριών ή τεσσάρων, αλλά θυμάμαι ότι ο θείος μου ήρθε σπίτι για να δει τη μητέρα μου, που ήταν άρρωστη με φυματίωση.”

Μπορεί η υπερήλικας να μην έχει το πρότυπο για τη μακροζωία που συνιστούν οι γιατροί, ωστόσο όλοι μπορούμε να πάρουμε μερικές συμβουλές από την στάση ζωής της κας Ελένης!

Έψαχναν για ώρες τη μασέλα της γιαγιάς: Τελικά τη φορούσε ο σκύλος!

Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις διαβάσετε αυτή την είδηση! Έψαχναν για ώρες την μασέλα της γιαγιάς... ώσπου τη φορούσε ο σκύλος! Σκύλος βλέπει ταινία τρόμου! Η αντίδραση του θα σας τρελάνει!

Δείτε επίσης: Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η Αννα Καρολίνα Λίμα επισκέφθηκε μαζί με τη σκυλίτσα της Λούνα, την οποία πήρε από τους δρόμους της Βραζιλίας, την αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να κάνει μερικά ψώνια, η Αννα άφησε τον σκύλο της στη γιαγιά της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πέσει για ύπνο και όπως συνήθιζε έβγαλε τη μασέλα της και την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι.

Αφού ξύπνησε, η γιαγιά άρχισε να ψάχνει τη μασέλα της αλλά δεν ήταν πουθενά. Τι και εάν αναζητούσε για ώρες τα δόντια της αυτά δεν ήταν πουθενά! Οταν επέστρεψε η Αννα και η Λούνα πήγε κοντά της, την κοίταξε και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο σκύλος της φορούσε τη μασέλα της γιαγιάς της.

Μάλιστα, δεν ήθελε να την επιστρέψει, καθώς προέβαλε μικρή αντίσταση όταν πήγαν να της την βγάλουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share