Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Το νέο trend για το χειμώνα του 2020!

Απανταχού κρυουλιάρηδες ενωθείτε!

31 Οκτωβρίου 2019 16:15
Το νέο trend για το χειμώνα του 2020!

Σιγά σιγά ο καιρός γυρνάει στο φυσιολογικά του για την εποχή. Αποχαιρετούμε τις υψηλές θερμοκρασίες, βάζουμε στο πατάρι τα μαγιό και τα τιραντάκια και τη θέση του παίρνουν τα μακρυμάνικα και οι κουβέρτες. Και είναι και κάποιες εταιρείες που μας σκέφτονται εμάς τους κρυουλιάρηδες και λανσάρουν καινούρια trends ένα από αυτά είναι κι αυτό που ακολουθεί!

8+1 συχνά λάθη που κάνουμε τον χειμώνα και μας αρρωσταίνουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Οι απανταχού κρυουλιάρηδες για περάστε, για περάστε! Μιας και οι ημέρες που θα διανύσουμε αναμένονται με αρκετό κρύο και βροχές, είναι μια καλή στιγμή να αναφερθώ σε αυτό το κάτι που μόνο εκείνος που θέλει συνεχώς ζέστη, θα εκτιμήσει.

Ανήκω σε αυτή την κατηγορία, προφανώς. Διότι εγώ και το κρύο, δρόμοι αντίθετοι.

Τη θέλω τη ζεστούλα μου, παιδιά. Τη θέλω τη σόμπα να καίει ολημερίς και οληνυκτίς. Δεν συμβαίνει βέβαια αυτό για ευνόητους λόγους, αλλά καταλάβαινετε που θέλω να καταλήξω. Όπως καταλαβαίνετε επίσης, ότι κυκλοφορώ με όσα περισσότερα ρούχα γίνεται. Σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να γκρινιάζω επί ώρες για το πόσο κρυώνω.

Ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο κάποιοι αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Αναφέρομαι στην εταιρεία The Nosewarmer Company, η οποία έχει πετάξει στην αγορά «σκουφάκια» για τη μύτη, απαραίτητα για τον χειμώνα.

Διότι όλα τ’άλλα τα καλύπτουμε, τη μύτη όμως; Η οποία είναι και η πηγή του κακού όταν αρρωσταίνουμε, ακριβώς επειδή την αφήνουμε ακάλυπτη.

myti

Μάλιστα, επειδή μιλάμε και για μόδα εδώ πέρα, τα …πλεκτά σκουφάκια έχουν βγει σε διάφορες αποχρώσεις για να μπορούν να συνδυαστούν κιόλας. Εννοείται πως στο εξωτερικό πωλούνται σαν τρελά και η εταιρεία από αυτή την ιδέα κάνει χρυσές δουλειές.

myti

Άλλο που όσοι το φοράνε μοιάζουν σαν όρνιθες. Εντάξει δεν μας αρέσει το κρύο, αλλά όχι κι έτσι.. Καλύτερα να γίνεται κόκκινη και παγωμένη η μύτη, παρά να κυκλοφορούμε έξω με αυτά:

myti

myti

myti

Βάλτε σακουλάκια γεμάτα με νερό μέσα στα παπούτσια σας..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Μερικές φορές όμως αυτά τα παπούτσια που φαίνονταν τόσο όμορφα στην βιτρίνα δεν είναι τόσο άνετα, αλλά και πάλι αυτό δεν μας αποθαρρύνει από το να τα αγοράσουμε. Βάλτε, λοιπόν, σακούλες με νερό μέσα στα παπούτσια σας για να σταματήσετε να πονάτε!

Δείτε επίσης: Γιατί δεν πρέπει να μπαίνετε ποτέ με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι;

Πολλές φορές γυρνάμε μετά από ψώνια και συνειδητοποιούμε ότι τα παπούτσια που αγοράσαμε δεν είναι τόσο άνετα και τελικά τα επιστρέφουμε και αγοράζουμε άλλα. Δεν χρειάζεται! Με αυτό το κόλπο θα μπορέσετε να ανοίξετε τα παπούτσια σας λίγο περισσότερο έτσι ώστε να τα χαίρεστε σε κάθε έξοδο.

Τι χρειάζεστε:

Δύο τσάντες που κλείνουν με φερμουάρ
Νερό
Ένα καταψύκτη

Γεμίστε τις τσάντες με το φερμουάρ με νερό μέχρι την μέση και βάλτε τις στα παπούτσια σας (μην ξεχάσετε να κλείσετε τις τσάντες πρώτα!). Προσπαθήστε να σπρώξετε την τσάντα προς την μύτη του παπουτσιού όσο περισσότερο μπορείτε. Βάλτε τα παπούτσια με τις τσάντες με το νερό στην κατάψυξη και αφήστε τα μέχρι να παγώσει το νερό. Στην συνέχεια βγάλτε τα από εκεί και αφήστε τον πάγο να λιώσει για 20 λεπτά περίπου. Τα παπούτσια σας θα ανοίξουν λίγο και θα σας κάνουν καλύτερα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share