Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έψαχναν για ώρες τη μασέλα της γιαγιάς: Τελικά τη φορούσε ο σκύλος! (Photos)

Θα πεθάνετε στα γέλια!

31 Οκτωβρίου 2019 13:44
Έψαχναν για ώρες τη μασέλα της γιαγιάς: Τελικά τη φορούσε ο σκύλος! (Photos)

Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις διαβάσετε αυτή την είδηση! Έψαχναν για ώρες την μασέλα της γιαγιάς... ώσπου τη φορούσε ο σκύλος! Σκύλος βλέπει ταινία τρόμου! Η αντίδραση του θα σας τρελάνει!

Δείτε επίσης: Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η Αννα Καρολίνα Λίμα επισκέφθηκε μαζί με τη σκυλίτσα της Λούνα, την οποία πήρε από τους δρόμους της Βραζιλίας, την αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να κάνει μερικά ψώνια, η Αννα άφησε τον σκύλο της στη γιαγιά της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πέσει για ύπνο και όπως συνήθιζε έβγαλε τη μασέλα της και την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι.

Αφού ξύπνησε, η γιαγιά άρχισε να ψάχνει τη μασέλα της αλλά δεν ήταν πουθενά. Τι και εάν αναζητούσε για ώρες τα δόντια της αυτά δεν ήταν πουθενά! Οταν επέστρεψε η Αννα και η Λούνα πήγε κοντά της, την κοίταξε και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο σκύλος της φορούσε τη μασέλα της γιαγιάς της.

Μάλιστα, δεν ήθελε να την επιστρέψει, καθώς προέβαλε μικρή αντίσταση όταν πήγαν να της την βγάλουν.

Βρέφος και σκύλος σε κάνουν να... λιώσεις με την αγάπη τους! (Video)

Η αγάπη που δείχνουν να έχουν μεταξύ τους αυτό το βρέφος και ο σκύλος θα σας... τρελάνει! Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο μωρό στο σπίτι! Η αντίδρασή τους θα σας «λυγίσει»! (Video)

Είναι μερικά βίντεο που τα βλέπεις ξανά και ξανά και... λιώνεις από τα συναισθήματα που σου προκαλούνται. Όπως αυτό εδώ με το βρέφος και τον σκύλο που δείχνουν να λατρεύουν ο ένας τον άλλον...

Σκύλος κοιμάται και… τραγουδάει στον ύπνο του! (Video)

Σκύλος κοιμάται και… τραγουδάει στον ύπνο του! Νομίζουμε ότι όνειρά βλέπουμε μόνο οι άνθρωποι. Έχουμε την αίσθηση ότι μόνο εμείς έχουμε προβλήματα. Τι να πει όμως και αυτός ο σκύλος; Σκύλος καταλαβαίνει την κρίση πανικού της ιδιοκτήτριάς του και την παρηγορεί! (Video)

Ειλικρινά κάτι πρέπει να βασανίζει την ψυχούλα του. Κάποιου είδους νταλκάς είναι εκείνος που δεν τον αφήνει να ησυχάσει ούτε στον ύπνο του.

Ροχαλίζει; Όχι. Γαβγίζει; Ούτε. Ε, τι ακριβώς τότε κάνει και έχει θέση στα viral βίντεο των τελευταίων εβδομάδων;

Τραγουδάει κυρίες και κύριοι. Αυτό κάνει και ΔΕΝ το κάνει καλά.

Ένα παραπονιάρικο τραγούδι βγαίνει από το στόμα του που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει.

Μακάρι, λέμε, μακάρι τώρα που σας γράφουμε αυτές τις γραμμές αυτό το σκυλί να έχει βρει την ηρεμία του.

Γιατί είναι φανερό πως οι δαίμονές του το κυνηγάνε ακόμα και στον ύπνο του.

Ο τραγουδιάρης σκύλος εν δράσει:

Ξεκαρδιστικό! Μωρό και χάσκι «συζητούν» σοβαρά!

Ξεκαρδιστικό! Μωρό και χάσκι «συζητούν» σοβαρά! Ο Γκάρετ είναι μόλις 1,5 ετών και είναι αξιολάτρευτος, καθώς τώρα ξεκινά να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του αλλά και να λέει τις πρώτες του λεξούλες και φράσεις. Δείτε τι κάνει αυτό το σκυλάκι ενώ το μωρό κοιμάται! (Video)

Ο Φοίνιξ πάλι είναι ένα ξεχωριστό χάσκι που ζει στην οικογένεια πέντε χρόνια και γνωρίζει τον Γκάρετ από νεογέννητο.

Η επικοινωνία μεταξύ τους μοναδική, από την αρχή κιόλας. Η χημεία τους αδιαπραγμάτευτη και η παρέα τους σούπερ. Περνούν πολλές ώρες μαζί και αγαπιούνται τρελά. Πέρα από τα παιχνίδια, πάντως, κάνουν και σοβαρές συζητήσεις, όπως αυτήν που θα απολαύσετε στη συνέχεια.

Σκυλί πηδάει ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδηγεί στο μωρό της… Όταν δείτε γιατί θα συγκλονιστείτε! (Video)

Πριν από έξι χρόνια, μια οικογένεια υιοθέτησε ένα σκυλί. Ήξεραν από την αρχή ότι αυτό θα ήταν το νέο τους μέλος. Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, ήταν το τι μπορούσε να κάνει το σκυλί για να τους ανταποδώσει αυτά που του είχαν προσφέρει! Θα δακρύσετε: Αγόρι κρατάει αγκαλιά το σκυλάκο του που πεθαίνει και η μητέρα του του τραγουδάει!

Ένα βράδυ, ο Ντιουκ άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού. Έτρεμε τόσο πολύ μέχρι που τους ξύπνησε.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Τζένα.

Ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά. Ο Ντιουκ ποτέ δεν είχε συμπεριφερθεί έτσι πιο πριν. Το σκυλί τούς οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της 9 εβδομάδων κόρης τους.

Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, ηΧάρπερ, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η Τζένα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Η Χάρπερ ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Ντιουκ δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε ηΤζένα. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Ντιουκ απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share