Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν η τύχη χαμογελάει: Καρκινοπαθής καθ’ οδόν για τελευταία χημειοθεραπεία κέρδισε 180.000 ευρώ!

Απίστευτη τύχη!

30 Οκτωβρίου 2019 09:42
Όταν η τύχη χαμογελάει: Καρκινοπαθής καθ’ οδόν για τελευταία χημειοθεραπεία κέρδισε 180.000 ευρώ!

Η τύχη μερικές φορές προσπαθεί να μας δείξει την παρουσία της με περίεργους τρόπους, κάτι τέτοιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

Tυφλός σκύλος έχει για οδηγό μια σκυλίτσα που είναι πάντα δίπλα του – Πραγματικά υπέροχες εικόνες!

Ένας καρκινοπαθής ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για την τελευταία του χημειοθεραπεία κέρδισε 200.000$ (180.000 ευρώ), όταν μπήκε σε πρακτορείο και έπαιξε “ξυστό”.

Ο λόγος για τον Ρόνι Φόστερ, στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, που πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, σταμάτησε σε πρακτορείο και αγόρασε ένα λαχνό αξίας 1 δολαρίου και ξύνοντάς το κέρδισε 5 δολάρια.

Στη συνέχεια, τέσταρε ξανά την τύχη του αγοράζοντας δύο λαχνούς των 5 δολαρίων. Στο πρώτο δεν κέρδισε τίποτα, αλλά το δεύτερο του έφερε 200.000 δολάρια.

“Είδα όλα αυτά τα μηδενικά και πάγωσα!”, ανέφερε ο Φόστερ, που θα χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων για να εξοφλήσει το κόστος της θεραπείας του.

Απίστευτη τύχη: Κέρδισε 2 φορές από 1 εκατ. ευρώ σε 1,5 χρόνο!

Ένας κάτοικος της ανατολικής Οτ-Σαβουά στη Γαλλία νίκησε τις πιθανότητες δύο φορές μέσα σε 18 μήνες και έγινε πλουσιότερος κατά 2 εκατομμύρια ευρώ. Όπως λένε και οι σχετικοί επιστήμονες για να συμβεί κάτι τέτοιο σε μία λοταρία έχει περίπου μια πιθανότητα στις 16 τρισεκατομμύρια να συμβεί.

Ο τυχερός, ο οποίος δεν κατονομάζεται από τα γαλλικά μέσα, είχε αγοράσει τους λαχνούς που κληρώθηκαν στην ευρωπαϊκή λοταρία στις 11 Νοεμβρίου του 2016 και στις 18 Μαϊου φέτος.

Η συγκεκριμένη λοταρία που συνδέεται με το παιχνίδι «EuroMillions» δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν 2 φορές την εβδομάδα και μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος πολίτες από 12 ευρωπαϊκές χώρες. Τα τζακ ποτ πολλές φορές ξεπερνούν και τα 100 εκατ.

Όπως αναφέρει το thelocal.fr, η απίστευτη περίπτωση τύχης του Γάλλου μοιάζει με εκείνη ενός Αυστραλού ο οποίος κέρδισε σε μία εβδομάδα πάνω από 2 εκατ. σε 2 κληρώσεις.

Αυτή η κοπέλα κέρδισε δυο φορές αμύθητα ποσά σε τυχερό παιχνίδι!

Η τύχη είναι τυφλή. Και ακριβώς επειδή είναι τυφλή μπορεί να χτυπήσει την ίδια πόρτα μέσα σε μια εβδομάδα. Μια 19χρονη, μπορεί να χάνει αλλού αλλά στο «Ξυστό», πρέπει να είναι αυθεντία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σάτυρος των ασανσέρ που βίαζε ανήλικες! Θα εξεταστεί από ψυχίατρο (video)

Κι αυτό γιατί αγόρασε ένα «Ξυστό» και κέρδισε 555.000 δολάρια. Αλλά η αυθεντία της μάλλον την έκανε να μην σταματήσει εκεί.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά σταμάτησε σε ακόμα ένα βενζινάδικο για ν' αγοράσει ένα τυχερό χαρτάκι των 5 δολαρίων. Αυτή την φορά στην Καλιφόρνια. Η τύχη της χαμογέλασε και εκεί, αφού κέρδισε ακόμα 100.000 δολάρια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share