Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Νύφη ξυρίζει το κεφάλι της στο γάμο της. Όμως ο γαμπρός που έχει καρκίνο τελικού σταδίου τη βρίσκει πιο όμορφη από ποτέ!

Μια συγκινητική και γεμάτη αγάπη πράξη!

30 Οκτωβρίου 2019 09:21
Νύφη ξυρίζει το κεφάλι της στο γάμο της. Όμως ο γαμπρός που έχει καρκίνο τελικού σταδίου τη βρίσκει πιο όμορφη από ποτέ!

Ο Κρεγκ και η Τζόαν Λάιονς γνωρίζονται από τότε που ήταν πολύ μικροί. Η Τζόαν λέει πως ο Κρεγκ ήταν ερωτευμένος μαζί της από τότε. “Την ερωτεύτηκα από τότε που τη γνώρισα, όταν ήμασταν 14 χρονών,” είπε ο Κρεγκ στην Daily Mail. Πριν από 18 μήνες, ο Κρεγκ τελικά κατάφερε να βρει το θάρρος να πει στην Τζόαν πώς ένιωθε, και οι δύο τους αποφάσισαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν.

Απίστευτο: 69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε... Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και με αυτό που είδε έπαθε σοκ! (Video)

Η πρωτόγνωρη αγάπη τους ήταν ζωντανή και δυνατή, αλλά υπήρχε άλλος ένας λόγος για τον οποίο βιάζονταν να παντρευτούν… Ο Κρεγκ έχει καρκίνο στο πάγκρεας. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον άντρα της και τη μάχη του, η Τζόαν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου τους. “Ήταν προφανώς η πρώτη φορά που είχα δει τη Τζόαν χωρίς μαλλιά, ήταν πάλι πολύ όμορφη, εντυπωσιακή…,” δήλωσε ο Κρεγκ. “Αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων μου.”

Δείτε την όμορφη ιστορία αγάπης τους να ξεδιπλώνεται στις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ο Κρεγκ ομολόγησε την αγάπη του για την Τζόαν πριν από 18 μήνες, ενώ έκαναν βόλτα με πλοίο στον ποταμό Mersey.

gamos


Λίγο μετά, ο Κρεγκ ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας.

gamos

Λόγω της κατάστασής του, ο Κρεγκ και η Τζόαν αποφάσισαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό…

gamos

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το απίστευτο ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στο Λίβερπουλ.

gamos

Σε ένδειξη υποστήριξης, η Τζόαν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου της.

gamos

Ο Κρεγκ έκοψε τα μαλλιά της πρώτος. Μετά, σε αυτή την όμορφη στιγμή συμμετείχαν και οι φίλοι και η οικογένειά της.

gamos

Ακόμη και η κουμπάρα της στήριξε αυτή την κίνηση.

gamos

Η Τζόαν δώρισε τα μαλλιά της για να γίνουν σε περούκες για τα μικρά κορίτσια που παλεύουν με τον καρκίνο.

gamos

“Ήταν προφανώς η πρώτη φορά που είχα δει τη Τζόαν χωρίς μαλλιά ήταν πάλι πολύ όμορφη, εντυπωσιακή…,” δήλωσε ο Κρεγκ.

gamos

Αυτός είναι ο δικός τους ορισμός της αληθινής αγάπης.

gamos

Προς το παρόν, η Τζόαν και ο Κρεγκ ζουν για το σήμερα, απολαμβάνοντας την κάθε τους στιγμή.

gamos

Γυναίκα με καρκίνο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της 18 ώρες πριν πεθάνει – Κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν..

Γυναίκα με καρκίνο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της 18 ώρες πριν πεθάνει – Κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν..

Γυναίκα με καρκίνο δείχνει την αγάπη λίγο πριν το τέλος της ζωής της στον άνθρωπό της. Πρόκειται για την ιστορία της Heather και του David που κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν.

Δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Η μοίρα βέβαια είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι από το Κονέκτικατ.

Η Heather διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος πριν δύο χρόνια. Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί. Όμως η κοπέλα υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να ζήσει μέχρι την μέρα που θα παντρευόταν.

Έτσι ο έρωτας της ζωής της ο David, αποφάσισε πως έπρεπε να παντρευτούν μέσα στο νοσοκομείο. Η φωτογραφία της μελλοθάνατης νύφης είναι συγκλονιστική.

Φορά το νυφικό της, έχει την γαμήλια ανθοδέσμη της στα πόδια της και σηκώνει τα χέρια της ψηλά από τη χαρά της ενώ φορά την μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπό της.

Δεκαοκτώ ώρες μετά, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά. Όμως αυτές τις 18 ώρες

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share