Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τοποθετεί αλουμινόχαρτο στο φούρνο και βάζει τα αυγά από πάνω. Το αποτέλεσμα; Φανταστικό!

Απίστευτο!!

25 Οκτωβρίου 2019 21:44
Τοποθετεί αλουμινόχαρτο στο φούρνο και βάζει τα αυγά από πάνω. Το αποτέλεσμα; Φανταστικό!

Αυτά τα πανεύκολα και γρήγορα tips που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, θα σας βοηθήσουν να μαγειρεύετε πεντανόστιμα φαγητά με αυγά σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά για το πρωινό σας.

Ψήνουν τα τσόφλια των αυγών για το καλό τους - Εσείς θα το τολμούσατε;

Το καλύτερο; Δε χρειάζεται καν να έχετε και πολύ σχέση με την κουζίνα για να τα ετοιμάσετε!

Το μυστικό για να καθαρίζεις πανεύκολα τα αυγά!

Είτε βράζεις αυγά για το διάσημο γιορτινό ορεκτικό σου, είτε απλά για να τα πάρεις ως σνακ στο γραφείο, το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: Το καθάρισμά τους είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο. Γιατί τα σούπερμαρκετ στην Αμερική βάζουν τα αυγά στο ψυγείο;

Και όμως υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία! Γεμίζει ένα μπολ με αλάτι και ζάχαρη και βάζει μέσα 4 αυγά - Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το δοκιμάσετε!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που βράζουν τα αβγά και ύστερα να τα μαγειρέψεις ως συνήθως. Με το κόλπο αυτό το pH των αβγών θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μία κίνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Συμβαίνει μια φορά στα 25.000.000: Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και αντίκρισε αυτό! (photo)

Όχι μόνο θα τελειώσεις το μαγείρεμα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά θα απαλλαχθείς και από το άγχος μήπως κάποιος καλεσμένος σου φάει κάποιο τσόφλι, που ξέμεινε σε αβγό που δεν καθάρισες με ιδιαίτερη επιτυχία!

Ρίχνει το νερό από το βρασμένο αυγό στο χώμα των φυτών! Θα σας εκπλήξει ο λόγος!

Πετάτε αμέσως το νερό που χρησιμοποιήσατε για να βράσετε τα αυγά σας; Σταματήστε να το κάνετε! Και αυτό γιατί μπορείτε να κάνετε τα φυτά σας ευτυχισμένα με αυτό το νερό. Αυτό γίνεται γιατί όταν βράζετε αυγά το νερό εμπλουτίζεται με ένα συγκεκριμένο συστατικό το οποίο αποδεικνύεται πολύ ωφέλιμο για τους πράσινους φίλους μας.

Δείτε επίσης: Βάλτε βραστό νερό στο αυτοκίνητο..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Το ασβέστιο στο νερό έχει μια θετική επίδραση στα φυτά σας.

Ασβέστιο

Τα τσόφλια περιέχουν ασβέστιο. Κατά την διάρκεια του βρασμού το ασβέστιο καταλήγει στο νερό και οι πράσινοι φίλοι μας λατρεύουν το ασβέστιο! Τα μέταλλα διατηρούν την τιμή του pH στο έδαφος. Όταν η γη έχει καλή ισορροπία σε pH, το φυτό θα είναι σε θέση να απορροφήσει πολλά θρεπτικά συστατικά και αυτό σημαίνει ότι θα μεγαλώσει πιο γρήγορα και καλύτερα.

Παράσιτα

Πριν μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες αυτού του χρήσιμου κόλπου, γνωρίζατε ότι τα τσόφλια είναι εξίσου πολύ χρήσιμα; Αν θέλετε να απομακρύνετε σαλιγκάρια, γυμνοσάλιαγκες και σκουλήκια επειδή τρώνε τα φυτά και τα λουλούδια στον κήπο σας, αυτό το κόλπο ίσως σας βοηθήσει. Θρυμματίστε μερικά τσόφλια και ρίξτε τα γύρω από τα φυτά σας. Στα παράσιτα δεν αρέσουν τα τσόφλια επομένως θα μείνουν μακριά από τα φυτά σας από εδώ και πέρα.

Πώς να το κάνεις

Βράστε τα αυγά σας όπως συνήθως. Όταν τελειώσετε, βγάλτε προσεκτικά τα αυγά και αφήστε το νερό να παγώσει. Στην συνέχεια, όταν το νερό βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου, μπορείτε να ρίξετε λίγο από αυτό στο χώμα των φυτών σας. Μην αλλάξετε την ποσότητα του νερού που τους ρίχνετε συνήθως.

Τσόφλια

Αν σχεδιάζατε να κάνετε αυτό το κόλπο αλλά κατά λάθος πετάξατε το νερό, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια. Απλά βάλτε τα πάνω από το χώμα. Αυτό θα έχει τα ίδια αποτελέσματα περίπου όπως με το νερό, απλά θα φαίνεται λίγο παράξενο. Όταν κάνετε αυτό το κόλπο θυμηθείτε να πιέσετε λίγο τα τσόφλια μέσα στο χώμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share