Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει 12 παλέτες και τις καρφώνει όλες μαζί μεταξύ τους! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ζηλέψετε! (photos)

Υπέροχο!

23 Οκτωβρίου 2019 22:21
Παίρνει 12 παλέτες και τις καρφώνει όλες μαζί μεταξύ τους! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ζηλέψετε! (photos)

Έχετε σίγουρα δει κατασκευές που χρησιμοποιούν παλιές, ξύλινες παλέτες. Οι τεχνίτες και οι καλλιτέχνες συχνά τις μεταμορφώνουν σε απίστευτα έργα τέχνης. Παίρνει ένα δαχτυλίδι και το βουτάει στην σιλικόνη, ο λόγος; Πανέξυπνος!

Αλλά η παρακάτω ιδέα δεν μοιάζει με καμιά άλλη που έχουμε δει. Όποιος έφτιαξε αυτή την κατασκευή θα δυσκολευτεί να φύγει από το σπίτι για λίγο.

Ξεκινάει με 12 παλέτες. Τις καθαρίζει, τις τρίβει με γυαλόχαρτο και τις βάφει. Στη συνέχεια είναι έτοιμες να μεταμορφωθούν σε μια μικρή εξέδρα.

Μετά τοποθετεί στρώματα πάνω στις παλέτες για να τις κάνει πιο άνετες. Αλλά δεν τελειώνει εδώ.

Βάζει σεντόνια και μαξιλάρια για να κάνει το προσωπικό του σινεμά πιο άνετο για τους καλεσμένους του.

Ουάου! Φανταστικό οικιακό σινεμά! Και άλλοι χρήστες δοκίμασαν αυτή την κατασκευή. Για παράδειγμα, η λευκή εκδοχή του είναι πιο ευχάριστη για τα μάτια.

Αυτό εδώ πραγματικά σε καλεί να ξεκουραστείς.

Και αυτό χωράει ακόμα και στο πιο μικρό διαμέρισμα.

Τρομερό: Βάζει ένα φίλτρο καφέ σε ένα βάζο! 24 ώρες μετά έχει κάτι που θα το ζηλέψετε! (video)

Δεν υπάρχει αυτό που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο! Βάζει ένα φίλτρο καφέ σε ένα βάζο! 24 ώρες μετά έχει κάτι που θα το ζηλέψετε! Σίγουρα θα θέλετε να κάνετε κι εσείς αυτήν την κατασκευή!

Υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που σπάνια λείπουν από ένα σπίτι… Μπορεί κανείς να τα βρει ιδιαίτερα φτηνά στην αγορά, οπότε δε χρειάζεται να μπει στον κόπο να τα παρασκευάσει μόνος του. Το βούτυρο, το τυρί και το γιαούρτι είναι μερικά μόνο από αυτά που βρίσκουμε σε κάθε ψυγείο.

Το πρόβλημα που εμφανίζεται, όμως, με τα τρόφιμα του εμπορίου, είναι τα αυξημένα συντηρητικάτους. Γιατί να πρέπει να τα καταναλώσει κάποιος, όταν μπορεί να τα αποφύγει; Δείτε ακόμα: Παλιές βιντεοκασέτες: Ξέρετε πόσο λεφτά μπορείτε να κερδίσετε αν τις πουλήσετε;

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε υγιεινή διατροφή, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να παρασκευάζετε μόνοι σας, μερικά βασικά προϊόντα.

Ο σεφ John, ανεβάζει κάθε εβδομάδα στο διαδίκτυο, χρήσιμα βίντεο με πανεύκολες παρασκευές για την κουζίνα.

Ο επαγγελματίας, αυτός, έρχεται να αποδείξει πως πολλά πράγματα κάναμε λάθος που τα πιστεύαμε δύσκολα. Αντίθετα, αν ξέρουμε τα “κόλπα” τους, μπορούμε να τα φτιάξουμε πολύ εύκολα και μόνοι μας!

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε φρέσκια κρέμα γάλακτος! Θα χρειαστείτε απλά γάλα, ένα γυάλινο βάζο κι ένα φίλτρο καφέ!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share