Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέταξε τούβλο για να κλέψει το αμάξι: Η συνέχεια θα σας σοκάρει! (Video)

Τι συνέβη;

21 Οκτωβρίου 2019 13:58
Πέταξε τούβλο για να κλέψει το αμάξι: Η συνέχεια θα σας σοκάρει! (Video)

Ο 40χρονος δράστης είχε βάλει στο μάτι ένα αμάξι, αλλά λογάριαζε χωρίς την αναπάντεχη εξέλιξη! Χαμός στη μέση του δρόμου: Τον χώρισε και εκείνος της έσπασε το αμάξι και πήρε το παιδί τους (video)

Στο video από την κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού φαίνεται ο δράστης να έχει περάσει τον φράχτη και να πλησιάζει το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Κοντοστέκεται και σκύβει να πάρει ένα τούβλο, το οποίο το πετάξει στο παράθυρο του συνοδηγού... Μόνο που αυτό ήταν περισσότερο ανθεκτικό από ότι υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να γκελάρει και να τον πετύχει στο κεφάλι.

Ζαλισμένος όπως ήταν απο το χτύπημα, φαίνεται να αποχωρεί και λίγο αργότερα, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από την τοπική αστυνομία του Ντέρχαμ.

Άκουσαν θόρυβο στο αυτοκίνητό τους! «Πάγωσαν» μόλις άνοιξαν το καπό! (photos)

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε ένα ζευγάρι, όταν κινούνταν με το αυτοκίνητό του και ξαφνικά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο, ενώ από την μηχανή έβγαινε μία παράξενη μυρωδιά, σαν να καίγεται κάτι.

Για τον λόγο αυτό, άνοιξαν το καπό του αυτοκινήτου και «πάγωσαν» μ’ αυτό που είδαν να βρίσκεται πάνω στην μηχανή. Μάλιστα, πήγαν το αμάξι στο συνεργείο με τους εργαζόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν τι βρήκαν.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο συνεργείο, την δουλειά είχαν κάνει σκίουροι της περιοχής, οι οποίοι μάζευαν τα καρύδια που έπεφταν από τα δέντρα και τα τοποθετούσαν εκεί.

Μάλιστα, μετά από αυτό το περιστατικό, πολλοί στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια άνοιξαν τα καπό των αυτοκινήτων τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχαν πέσει κι αυτοί… θύματα των μικρών ζώων.

Δεν του έλεγε ούτε το όνομα της! Όλα άλλαξαν όμως τη στιγμή που είδε τι αμάξι έχει! Αυτό που της έκανε όμως θα το θυμάται για πάντα! (Video)

Δείτε πως μια χυλόπιτα μετατρέπεται σε κατάκτηση με τη βοήθεια ενός πανάκριβου αυτοκινήτου, αλλά και την πληρωμένη απάντηση!

Δεν του έλεγε ούτε το όνομα της! Όλα άλλαξαν όμως τη στιγμή που είδε τι αμάξι έχει! Αυτό που της έκανε όμως θα το θυμάται για πάντα! Βάλτε βραστό νερό στο αυτοκίνητο..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Απίστευτο: Δείτε σε τι μετέτρεψε αυτό το αυτοκίνητο! (Video)

Ειλικρινά τα περίεργα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο δεν έχουν τέλος! Αυτή την φορά βρήκαμε ένα απίστευτο βίντεο! Ένας κύριος που δεν του λείπει καθόλου η φαντασία μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε κάτι που δεν φαντάζεστε!

Αν ψάχνετε κι εσείς να δείτε πώς θα "ανακυκλώσετε" το παλιό σας αυτοκίνητο που δεν είναι ούτε για μάντρα σας βρήκαμε την λύση! Δείτε επίσης: Μηχανικός μετέτρεψε ένα αεροπλάνο σε σπίτι και ζει σε αυτό! (photos+video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έκανε το λάθος και ξέχασε σακούλα με ηλιόσπορο στο αυτοκίνητο! Όταν γύρισε αντίκρισε αυτό!

Έκανε το λάθος και ξέχασε σακούλα με ηλιόσπορο στο αυτοκίνητο! Όταν γύρισε αντίκρισε αυτό το θέαμα!

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Toyota σοκαρίστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του το πρωί κατεστραμένο… Θα κλάψετε από τα γέλια! Lamborghini... του κουτιού! (Video)

Ο ιδιοκτήτης είχε ξεχάσει μια τσάντα με ηλιόσπορους στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το προσελκύσει μια αρκούδα και να κατέστρέψει το Toyota.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share