Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απόφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια, έγινε κούκλος και δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του!

Τρομερή αλλαγή!

19 Οκτωβρίου 2019 15:38
Απόφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια, έγινε κούκλος και δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του!

Άντρας είχε σταματήσει να κουρεύετε και να ξυρίζετε από τότε που ήταν φαντάρος. Με τη σύζυγό του Χέιντι ο Τζος είναι μαζί εδώ και χρόνια. Η Χέιντι άρχισε να αντιδρά με το απεριποίητο κούρεμα του άντρα καθώς άρχισε να μοιάζει με άνθρωπο των σπηλαίων. Γι’ αυτό και η Χέιντι επικοινώνησε με την Όπρα Γουίνφρει και ζήτησε βοήθεια για την αλλαγή!

Δείτε επίσης: 10+1 διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να κόψουν τα μαλλιά τους αγορέ και πήγαν κόντρα στη μόδα της εποχής

Η αλλαγή που ακολούθησε είναι κάτι που θα θυμούνται για πάντα. Όταν η Χέιντι επικοινώνησε με την Όπρα, ισχυρίστηκε ότι η εμφάνιση του Τζος είχε πάρει τον κατήφορο και ότι δεν θυμόταν καν πώς ήταν το πρόσωπο του.

Η Χέιντι είχε βαρεθεί τα ατημέλητα, μακριά μαλλιά και τα μούσια του. Ήταν έτοιμη να βγάλει τον όμορφο άντρα της ξανά στην επιφάνεια. Σαν πρώην στρατιωτικός, ήταν συνηθισμένος σε ένα αυστηρό πρόγραμμα κουρέματος. Από την στιγμή που έφυγε από τον στρατό, άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν!

Η ελευθερία αυτή ήταν κάτι που του έλειπε, αλλά με τα χρόνια άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ευτυχώς, ο Τζος κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει μια σοβαρή αλλαγή και συμφώνησε. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος, αλλά το σκέφτηκε και άρχισε να του αρέσει η ιδέα.

Η μεγάλη αλλαγή του άντρα

Με την βοήθεια της Oprah και του γκουρού μόδας Tίμ Γκαν, ο Τζος άλλαξε εντελώς! Του συμμάζεψαν τα μούσια, έκοψαν τα μαλλιά του και του έδωσαν ένα πιο σύγχρονο λουκ! Είναι απίστευτο το πώς είναι σήμερα! Στην αρχή η Χέιντι ανησυχούσε ότι δεν θα του άρεσε η μεταμόρφωση, αλλά έπεσε έξω. Μόλις εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό, ο Τζος έπαθε πλάκα και είπε ότι αισθανόταν άλλος άνθρωπος!

Παρ’ όλο που δεν έχασε τα γένια του, το νέο τους μήκος είναι πολύ καλύτερο. Πραγματικά μοιάζει με άλλον άνθρωπο!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του στο παρακάτω βίντεο.

Προφανώς και η Χέιντι αυτή την εμφάνιση θα είχε στο μυαλό της

Αγνώριστος: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός πυροσβέστη που κάποτε ζύγιζε 154 κιλά! (photo)

Αγνώριστος έχει γίνει ο Σαμ Ράουεν ο πυροσβέστης με την απίστευτη μεταμόρφωση που κάποτε ζύγιζε 154 κιλά! Ήταν ο νικητής του αμερικάνικου ριάλιτι The biggerst Loser to 2008...

Ο Σαμ τότε ήταν 19 ετών και ζύγιζε 154 κιλά, ενώ στόχος του παιχνιδιού τότε ήταν να αναδείξει αυτός που θα έχανε τα περισσότερα κιλά, δίνοντας του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αγνώριστος έχει γίνει ο Σαμ Ράουεν, ο νικητής του αμερικάνικου ριάλιτι The biggerst Loser to 2008.

Ο Σαμ τότε ήταν 19 ετών και ζύγιζε 154 κιλά, ενώ στόχος του παιχνιδιού τότε ήταν να αναδείξει αυτός που θα έχανε τα περισσότερα κιλά, δίνοντας του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σήμερα ο Σαμ είναι 71 κιλά με κορμί- φέτες και η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Δουλεύει ως πυροσβέστης, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν έμενε στα προηγούμενα του κιλά, ενώ μάλιστα έχει γίνει τόσο ωραίος που φωτογραφίζεται και για ημερολόγια με πυροσβέστες.

Παρ΄όλο που η αλλαγή του έγινε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο τότε, ο ίδιος 9 χρόνια μετά παραμένει αφοσιωμένος στον υγιεινό τρόπο ζωής του και την άθληση και θέλει όλοι να παραδειγματιστούν από όσα εκείνος πέτυχε. Δείτε την απίστευτη αλλαγή και της γυναίκας που έχασε 205 κιλά!

«Είμαι εθισμένος στο να γυμνάζομαι τώρα, αγαπώ να τρέχω και τον αθλητισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, το bullying από την εποχή του ήταν υπέρβαρος του έχει αφήσει ακόμη ανασφάλειες με αποτέλεσμα, παρά το καταπληκτικό του σώμα, να διστάζει να βγάλει μέχρι και την μπλούζα του στην παραλία.

Πάντως,η θέλησή του να αλλάξει και να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σίγουρα κάνει τον Σαμ πρότυπο και παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως δεν μπορούν να καταφέρουν ότι κατάφερε εκείνος.

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά γιατί σταμάτησα να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

Μια αληθινή εξομολόγηση γυναίκας που εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν από το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρη, οι γιατροί δεν της επέστρεψαν να χειρουργηθεί.

Η Davina Bywater, ήταν υπέρβαρη εξαιτίας ενός μικρού εθισμού:

«Σε κάθε γεύμα, έτρωγα τουλάχιστον δύο φέτες ψωμί, επειδή ήμουν εθισμένη στα σάντουιτς. Συνόδευα κάθε γεύμα με ένα σάντουιτς και είχα φτάσει τα 140 κιλά! Δείτε και την απίστευτη αλλαγή: Έχασε 70 κιλά κόβοντας μόλις 4 τρόφιμα από την διατροφή της!

Όταν αποφάσισα πώς έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό, ο γιατρός μου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επέμβασης, εξαιτίας της υψηλής μου πίεσης και της κατάστασης των νεφρών μου.

«Όταν έμαθε τι ακριβώς περιλαμβάνει η καθημερινή μου διατροφή, μου επέβαλε να κόψω το ψωμί και όλους τους περιττούς υδατάνθρακες. Παρά τον εθισμό μου ήξερα πώς δεν είχα επιλογή.»

«Έτσι, έκοψα τελείως τα πολλά καθημερινά σάντουιτς που έτρωγα και η διαφορά ήταν ορατή πολύ γρήγορα.» Μήπως ο δείκτης μάζας - σώματος λέει ψέματα;

«Όταν είδα ότι όντως έχαν κιλά με αυτή τη μικρή αλλαγή στη δίαιτά μου συνέχισα και έτσι, έφτασα στα κιλά που είμαι τώρα, αδύνατη, υγιής και ευτυχισμένη!»

Απίστευτη μεταμόρφωση: Η άσχημη κοπέλα που τώρα είναι πανέμορφη και περιζήτητη!

Η μεταμόρφωση αυτής της κοπέλας είναι πραγματικά απίστευτη! Την θεωρούσαν κάτι παραπάνω από άσχημη όλοι αλλά εκείνη κατάφερε να τους ''βάλει τα γυαλιά'' και όχι απλά να γίνει πανέμορφη αλλά και περιζήτητη χάνοντας πολλά κιλά!

Η Σάρα που βλέπετε στις φωτογραφίες κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,να χάσει 32 ολόκληρα κιλά!

Δείτε την απίστευτη αλλαγή...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share