Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο απόλυτος εφιάλτης: Μπήκε για μπάνιο και «πάγωσε» με αυτό που είδε! (Video)

Ούρλιαζε από τρόμο!

19 Οκτωβρίου 2019 14:42
Ο απόλυτος εφιάλτης: Μπήκε για μπάνιο και «πάγωσε» με αυτό που είδε! (Video)

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία γυναίκα, όταν άνοιξε την πόρτα του μπάνιου της. Τραγωδία στη Ρόδο: Άνδρας γλίστρησε στο μπάνιο του νοσοκομείου και σκοτώθηκε!

Ένας τεράστιος πύθωνας σερνόταν στα πλακάκια, με την γυναίκα να ουρλιάζει από τρόμο στην θέα του ερπετού.

Το πρώτο πράγμα που έκανε φυσικά, ήταν να κλείσει τη πόρτα και να καλέσει σε βοήθεια τις αρμόδιες Αρχές.

Ακόμα παραμένει άγνωστος ο τρόπος που το ερπετό κατάφερε να... εισβάλει στο μπάνιο της άτυχης γυναίκας, με τους ειδικούς να εικάζουν πως αυτό μπήκε από την λεκάνη.

Ανατριχιαστικό! Της αφαίρεσαν το μάτι επειδή έκανε μια απλή καθημερινή κίνηση στο μπάνιο!

Της αφαίρεσαν το μάτι επειδή έκανε μια απλή καθημερινή κίνηση στο μπάνιο! Η Κλαίρη Γουίλις βρισκόταν στην Τουρκία για διακοπές, ωστόσο το ταξίδι της μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη που δεν είχε σκεφτεί πως θα ζούσε ποτέ. Απίστευτο: Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Η γυναίκα ένιωσε έναν πόνο στο μάτι κάνοντας κάτι πολύ απλό, κάτι το οποίο συνηθίζουμε να κάνουμε όλοι στο μπάνιο μας.

Αμέσως έτρεξε στον καθρέφτη και «πάγωσε» με το θέαμα. Ο σύζυγό της την πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί εκεί δεν πήραν την ευθύνη και της είπαν να ταξιδέψει άμεσα στην πατρίδα της, την Αγγλία.

Το μαρτύριο όμως της άτυχης γυναίκας είχε και συνέχεια...

Οι γιατροί στην Αγγλία της αφαίρεσαν το μάτι καθώς δεν μπορούσαν να διορθώσουν την ζημιά ενώ έχασε και την δουλειά της στο σχολείο που δούλευε καθώς η διοίκηση έκρινε πως δεν θα ήθελε να έχει μια δασκάλα χωρίς μάτι!

Η άτυχη γυναίκα σκούπισε το πρόσωπό της με την πετσέτα, όταν κατά λάθος τραυμάτισε τον κερατοειδή της...!

Φρικτός θάνατος για 26χρονη! Eνώ έκανε μπάνιο...! (photo)

Φρικτό θάνατο από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο βρήκε μια 26χρονη λογίστρια από τη Ρωσία. Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Η Εβγκένια Σουλιατίγιεβα έχασε τη ζωή της όταν το κινητό της που φόρτιζε έπεσε μέσα στην μπανιέρα.

Την άτυχη 26χρονη βρήκε νεκρή η μητέρα της η οποία πήγε στο σπίτι της στην περιοχή Κίροβο-Τσεπέτσκ για να δει τι συμβαίνει όταν η Εβγκένια δεν της απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος της 26χρονης ήταν ακαριαίος όταν το κινητό τηλέφωνο «γλίστρησε» και έπεσε στη μπανιέρα στην οποία βρισκόταν η νεαρή λογίστρια.

Πρόκειται για το όγδοο άτομο στη Ρωσία που χάνει τη ζωή του με παρόμοι τρόπο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρχών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share