Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένα απλό φόρεμα! Όταν η κάμερα έκανε ζουμ στο μπούστο της, μείναμε άφωνοι!

Πραγματικά δεν υπάρχει πιο όμορφο φόρεμα από αυτό!

12 Οκτωβρίου 2019 15:34
Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένα απλό φόρεμα! Όταν η κάμερα έκανε ζουμ στο μπούστο της, μείναμε άφωνοι!

Αυτά τα φορέματα είναι σίγουρο πως θα σας αφήσουν άφωνους. Η σχεδιάστρια Σίλβι Φάκον από την Γαλλία ράβει φορέματα με τόσο καλά υλικά και προσοχή στην λεπτομέρεια, που θα έκλεβαν την παράσταση σε κάθε πασαρέλα.

Η Φάκον έχει φτιάξει ακόμα και ένα από τα φορέματά της με παλιά βιβλία και αυτό αποδεικνύει τις εκπληκτικές της ικανότητες. Διαχρονικά βιβλία που πρέπει να διαβάσεις τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φορέματά της!

Φόρεμα φτιαγμένο από βιβλία!

Απίστευτο: Τον μαχαίρωσε γιατί του έλεγε το τέλος των βιβλίων που διάβαζε!

Ένας ερευνητής σε ρωσικό κέντρο της Ανταρκτικής μαχαίρωσε συνάδελφό του, επειδή επέμενε να του λέει το τέλος από τα βιβλία που διάβαζε, αναφέρουν διεθνή Μέσα.

Ο 55χρονος Σεργκέι Σαβίτσκι και ο 52χρονος Όλεγκ Μπελογκούζοφ ήταν φανατικοί αναγνώστες, μία συνήθεια που τους βοηθούσε να περνούν τον χρόνο τους στην έρημη ήπειρο.

Με τους δυο τους να έχουν περάσει περισσότερους από έξι μήνες με αποκλειστική συντροφιά ο ένας τον άλλο, η ψυχολογική πίεση που υφίσταντο αυξήθηκε για τον Σαβίτσκι ο οποίος δεν άντεξε στα συνεχή spoiler που του έκανε ο συνάδελφός του για τα βιβλία που διάβαζε.

Ο Μπελογκούζοφ δέχτηκε χτυπήματα με κουζινομάχαιρο από τον Σαβίτσκι και όπως αναφέρει το Interfax, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χιλής.

Από την μεριά του, ο Σαβίτσκι παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και πλέον βρίσκεται υπό κατοίκον περιορισμό στην Μόσχα, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Είναι η πρώτη κατηγορία που αποδίδεται για απόπειρα φόνου στην Ανταρκτική.

Μοιάζει με ένα μπολ με δημητριακά... κοιτάξτε όμως λίγο πιο προσεκτικά και δείτε τι έκανε! (Video)

Θα εκπλαγείτε με το βίντεο που θα δείτε αφού η εικόνα θα σας μοιάζει με ένα μπολ γεμάτο δημητριακά! Αν κοιτάξετε όμως λίγο πιο προσεκτικά και θα δείτε τι θα κάνει θα πάθετε σοκ!

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα μπολ γεμάτο με δημητριακά. Υπάρχει ακόμα και ένα κουτί με γάλα που φαίνεται να χύνεται από ψηλά. Αλλά περιμένετε μισό λεπτό…. κοιτάξτε λίγο καλύτερα. Το γάλα αιωρείται στον αέρα. Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπετε δεν είναι ένα μπολ με δημητριακά. Πίτσα vs δημητριακά: Δεν θα πιστεύετε πιο είναι πιο υγιεινό!

Αυτό που βλέπετε είναι ένα κέικ. Μια τούρτα! Θα μου πείτε εσείς τώρα πως γίνεται αυτό το πράγμα να είναι τούρτα;

Και όμως αυτή η γυναίκα κατάφερε να δημιουργήσει αυτήν την τούρτα ξεγελώντας του πάντες.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι «MyCupcakeAddiction» θα μάθουμε πως μπορούμε και εμείς να δημιουργήσουμε μια τέτοια τούρτα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share