Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τουρίστρια έκανε τατουάζ εκκλησάκι της Σαντορίνης!

Δείτε το τατουάζ!

11 Οκτωβρίου 2019 12:41
Τουρίστρια έκανε τατουάζ εκκλησάκι της Σαντορίνης!

Μπορεί να μην είναι από την Ελλάδα, αλλά η Σαντορίνη είναι στην καρδιά της και τώρα και στο σώμα της! Η Αυστραλιανή τουρίστρια, Τζέμα Χάντλει, απόφασισε να κάνει τατουάζ εκκλησία της Σαντορίνης, αφού η αγάπη της για εκίνη ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία!

Δείτε επίσης: 10 λόγοι για να ταξιδέψεις μέχρι τη Σαντορίνη ακόμη και τον Οκτώβριο!

"Η αγαπημένη μου, μισή Ελληνίδα δασκάλα μου, μας έλεγε ιστορίες για την αρχαία Ελλάδα, την χώρα και τους προγόνους της. Μας ενέπνεε να επισκεφτουμε την Ελλάδα, να διαβάζουμε για τους έλληνες φιλόλογους, την μυθολογία και την ιστορία της."

Θυμάται τον εαυτό της να διαβάζει με μανία ελληνική μυθολογία και να κοιτάζει φωτογραφίες από τον τόπο, που ήθελε να επισκεφτεί!

Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα όταν ταξίδεψε μόνη της στην Ελλάδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο!

"Είχα δει φωτογραφίες του νησιού, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο μαγευτικό από κοντά. Ήταν έρωτας με πρώτη ματιά! Η θέα σου κόβει την ανάσα..Λάτρεψα την φιλοξενία των ανθρώπων και όλη την φυσική ομορφιά!" είπε η Τζέμα.

Μετά αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο χέρι της, για να της θυμίζει για πάντα το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

"Δεν είμαι θρήσκα, αλλά η μπλε εκκλησίες και ο τρούλος με τις τρεις καμπάνες έχουν μια αρχιτεκτονική που δεν συναντάς εύκολα!"

Όταν είδαν αυτό στο πόδι της κόρης τους, τους κόπηκαν τα πόδια! Δυστυχώς όμως ήταν αργά…

Αρκετό καιρό πριν, τα τατουάζ ήταν κάτι που είχαν μόνο ναυτικοί και κακοποιοί. Πλέον όμως, όπως θα δείτε το καλοκαίρι που έρχεται, είναι κάτι ευρέως αποδεκτό. Βέβαια, υπάρχει και ένα μειονέκτημα σε αυτή την τάση: Πώς θα βρεις μια ιδέα για τατουάζ που να μην έχει κανείς άλλος;

Οπότε, αυτή η αναζήτηση για κάτι πρωτότυπο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε διαγωνισμό. Στην κατηγορία “παράξενα τατουάζ” όμως, αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα είναι υποψήφιοι για τη νίκη:

Αυτά τα τατουάζ έχουν σηκώσει πολύ τον πήχη και είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστά. Περιμένουμε όμως με πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα φαίνονται τα τατουάζ της επόμενης γενιάς.

Πως να διαλέξετε τατουάζ και τι πρέπει να γνωρίζετε!

Πόσα χρόνια σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ ,αλλά δεν το έχετε αποφασίσει ακόμα; Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι τότε ίσως πρέπει να διαβάσετε τους λόγους για να μην κάνετε τατουάζ!

Το Αthensmagazine έψαξε και σας απαντάει σε όσα θέλετε να μάθετε...Το πρώτο τατουάζ μπορεί αν είναι κάτι πολύ συναρπαστικό ,όμως είναι μια σημαντική απόφαση και υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Εμείς έχουμε τις απαντήσεις στις απορίες σας.

Ερώτηση : Θα πονέσω;...
Στην πραγματικότητα αυτό που θα νιώσετε είναι ένα ενοχλητικό τσίμπημα, μια ελαφριά δόνηση. Τα σημεία που θα πονέσουν περισσότερο είναι τα πόδια, τα πλευρά και οι γλουτοί. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά όμως ο πόνος αρχίζει να μειώνεται αισθητά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην καταναλώσετε αλκοόλ ή ασπιρίνες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία. Επίσης το μελάνι που χρησιμοποιείται για το τατουάζ μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις

2. Ερώτηση και η πιο σημαντική : Τι σχέδιο μου ταιριάζει ;

Αν αρκεστείτε μόνο στο ίντερνετ για να βρείτε το ιδανικό σχέδιο,σίγουρα θα καταλήξετε με ένα συνηθισμένο τατουάζ που θα το έχουν οι περισσότεροι! Το σχέδιο είναι υπόθεση καθαρά προσωπική, οπότε θα πρέπει να είναι κάτι που να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

3. Ερώτηση και η πιο συχνή : H τιμή...

Σίγουρα ένα καλό τατουάζ δεν θα είναι φθηνό και αντίστροφο. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος, το σημείο που θα το κάνετε. Οι τιμές συνήθως ξεκινάνε από 50 ευρώ...
4. Ερώτηση : Ποιά είναι η κατάλληλη εποχή ;

Η άνοιξη είναι η καταλληλότερη εποχή για τατουάζ. Τα ρούχα που φοράτε είναι λιγότερα, ώστε να μην ακουμπάνε στο σημείο του τατουάζ. Ενώ δεν κάνετε συχνά μπάνιο στη θάλασσα η οποία μπορεί να το μολύνει και να το ξεθωριάσει. Τουλάχιστον για 2 εβδομάδες δεν θα πρέπει να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα και να μην το βλέπει ο ήλιος.
5. Ερώτηση : Σε ποιο σημείο να κάνω το τατουάζ ;

Τα πιο δύσκολα τατουάζ είναι εκείνα ανάμεσα στους ώμους και τους γοφούς ενώ τα τατουάζ στον κορμό θα χρειαστούν περισσότερα διαλείμματα. Προσοχή : μερικά τατουάζ θεωρούνται απαγορευτικά για κάποιες δουλείες.

Τέλος, αν ακόμη δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αυτό το βήμα, υπάρχουν και τα προσωρινά τατουάζ με χένα όπου διαρκούν συνήθως 2 βδομάδες...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share