Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Της είπαν ότι είναι πολύ άσχημη για να ανεβάζει selfie αλλά τους έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Απίστευτη ιστορία!

10 Οκτωβρίου 2019 11:14
Της είπαν ότι είναι πολύ άσχημη για να ανεβάζει selfie αλλά τους έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Της είπαν ότι είναι πολύ άσχημη για να ανεβάζει selfie αλλά τους έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Οι μπλόγκερ έχουν ιστορίες που γίνονται viral κάθε μέρα, οπότε πραγματικά δεν αποτελεί έκπληξη όταν ακούμε μια ακόμη δημοσίευση σε κάποιο blog που γίνεται αμέσως δημοφιλής. Αυτό συνέβη για μία blogger που ονομάζεται Melissa Blake, αφού έγραψε μια δημοσίευση blog σχετικά με τον Donald Trump.

Τελικά κυκλοφόρησε ευρέως και γρήγορα έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, όταν μάθετε την ιστορία πίσω από αυτό, ίσως απλά θυμώσετε για τη σκληρότητα που έλαβε αυτό το άτομο με ειδικές ανάγκες . Οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται τη δημοσίευση για να σχολιάσουν το θέμα, αλλά δεν το έκαναν εξαιτίας του περιεχομένου του. Μια ακόμα περίεργη ιστορία: Ήθελε να στείλει μια προκλητική selfie στο αγόρι της. Μόλις είδε όμως ποιός κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!

Αποδεικνύεται ότι δεν τους ένοιαζε καν ούτε αυτό που ήθελε να πει. Σε αυτό που επικεντρώνονταν ήταν η φωτογραφία της συγγραφέως. Είχε βγάλει μία selfie, και το άρθρο κατέληξε να αναφέρεται σε ένα κανάλι YouTube. Δεν πήρε καιρό πριν ξεκινήσει το bullying και το πείραγμα στη γυναίκα.
Για άλλη μια φορά, τα σχόλια δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο του άρθρου της. Και παρόλο που η πολιτική αυτή την εποχή μπορεί να πάρει δυσάρεστη τροπή, όλα τα σχόλια επικεντρώθηκαν μόνο στην εμφάνισή της.

«Τα σχόλια δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο της δουλειάς μου, απλώς προσέβαλλαν την εμφάνισή μου», δήλωσε η Melissa στο «Good Morning America».
Η Melissa έβγαλε επίσης screenshot ορισμένα από τα επιθετικά σχόλια και τα μοιράστηκε στο Twitter. Περιέλαβε και τη λεζάντα: «Υπενθυμίζω ότι έτσι είναι να είσαι γυναίκα συγγραφέας με αναπηρία στο διαδίκτυο και #ΑυτήΕιναιΗΑμερική το 2019.»

«Υπήρχαν σχόλια από ανθρώπους που με έλεγαν άσχημη και έλεγαν ότι μοιάζω με μπαλόνι παρέλασης,» δήλωσε η Melissa στο Newsbeat.

Αλλά το χειρότερο ήταν ένα σχόλιο που πρότεινε να μην βγάζει πλέον φωτογραφίες του εαυτού της επειδή ήταν πολύ άσχημη. Η Melissa αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να μη την καταβάλλει αυτό.
«Σκέφτηκα ότι θα κάνω το αντίθετο και θα τους δείξω ότι δεν πρόκειται να με ρίξουν ψυχολογικά.»

Για άλλη μια φορά, άρχισε να γίνεται viral, αλλά αυτή τη φορά, οι άνθρωποι την υποστήριζαν αντί να την κατακρίνουν για την εμφάνισή της. Η δημοσίευση μοιράστηκε περισσότερες από 30.000 φορές και πήρε σχεδόν 300.000 like.

Η Melissa λέει ότι μερικές φορές οι άνθρωποι δεν την παίρνουν στα σοβαρά ως δημοσιογράφο, αλλά κάνει αυτή τη δουλειά για 14 χρόνια. Μερικές φορές λέει ότι κρίνεται μόνο από την εμφάνισή της.
«Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες βιώνουν εκεί έξω – αντιμετωπίζουν επιθέσεις με βάση την εμφάνισή τους».

Για να ισιώσει τις αρθρώσεις στα γόνατα και τα χέρια της, έπρεπε να υποβληθεί σε 26 χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής της. Έκανε επίσης θεραπείες σκολίωσης.

Ωστόσο, η Melissa προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη και θετική για όλα αυτά. Μερικές φορές η αρνητικότητα μπορεί να την καταβάλλει.
«Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν με ενοχλούσαν και είναι εύκολο να πέσεις ψυχολογικά», είπε. «Αυτοί οι άνθρωποι απλώς κάθονται στο σπίτι τους και κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια τους. Δεν νομίζω ότι θα έλεγαν τα μισά από αυτά που λένε στο διαδίκτυο κατά πρόσωπο.»

Η Melissa εισήγαγε μια νέα πρόκληση για τους ανθρώπους να μοιραστούν τις selfie τους, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyBestSelfie.
«Ελπίζω ότι αυτό θα ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με την αναπηρία. Αυτό που θεωρούμε όμορφο είναι τόσο περιορισμένο», είπε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share