Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα αποφάσισε να φτιάξει τα σάπια δόντια της και το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

Απίστευτο!

9 Οκτωβρίου 2019 14:28
Γυναίκα αποφάσισε να φτιάξει τα σάπια δόντια της και το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έκανε επίδειξη το νέο της χαμόγελο, αφού πρώτα ξόδεψε 5.500 δολάρια για την «πλήρη ανοικοδόμηση του στόματος» σε ειδικό στο Μπαλί, προκειμένου να διορθώσει τα «σάπια δόντια» της. Η αλλαγή είναι τρομακτική, με την καλή έννοια!

Διαβάστε επίσης: Αυτή η γυναίκα μετά τον χωρισμό της παραμέλησε τον εαυτό της - Ένα χρόνο μετά ο κομμωτής της την μεταμόρφωσε!

Η Κέιτ, από το Περθ, ταξίδεψε στο Sunset Dental στο Seminyak για να μεταμορφώσει τα δόντια της αφού πρώτα διάβασε τις θετικές κριτικές online στο να το κάνει. Στη συνέχεια δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο Facebook.

«Είμαι τόσο ευχαριστημένη και εντυπωσιασμένη, από το πόσο καλά πήγαν όλα με τα νέα μου δόντια», έγραψε.

«Χάρη σε κάποια άτομα από αυτή τη σελίδα, έκανα έρευνα και έχτισα το θάρρος που χρειαζόμουν για να δω πώς θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό.

«Κατά την τελευταία μας επίσκεψη τον Νοέμβριο, έστειλα e-mail στο Sunset και κανόνισα ένα ραντεβού για δωρεάν διαβούλευση, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ακτινογραφία. Εκεί μου είπαν τι θα μπορούσε να γίνει με απλά λόγια και όχι περιττά πράγματα».

Με βάση τις συστάσεις τους, η Kate αποφάσισε να κανονίσει κι άλλες διακοπές στο ινδονησιακό νησί, αυτή τη φορά για 10 μέρες, με σκοπό να έχει αρκετό χρόνο για να κάνει τη διαδικασία της επιδιόρθωσης.

«Το νέο μου στόμα απαιτούσε μόνο τρεις συναντήσεις με τον Δρ Σούρι», είπε.

«Βασικά άλλαξε τη ζωή μου», είπε με ενθουσιασμό η Κέιτ.

«Δεν πόνεσε καθόλου, διότι μου είχε κάνει αναισθησία … αν και μερικά δόντια ήταν λίγο πιο ευαίσθητα στον αέρα και το νερό.

«Είχα δώσει μερικές μέρες για διαλείμματα μεταξύ των επισκέψεων και χρειάστηκε μια πενθήμερη αναμονή για το τελευταίο ραντεβού, αν και είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Έμεινα 10 ημέρες κατά επιλογή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».

Περίεργο, κι όμως αληθινό: Αφαίρεσαν 526 δόντια από ένα 7χρονο αγόρι!

7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του και δεν κάνουμε πλάκα! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ. Όλες οι σκληρές εικόνες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί στην Ινδία, με αυτό που είδαν στο στόμα ενός 7χρονου αγοριού. Τι ήταν αυτό; Το αγόρι είχε συνολικά 526 δόντια! Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τσενάι. Ο 7χρονος παραπονιόταν για πόνους στο σαγόνι του, και τον περασμένο μήνα εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού είχε πρηστεί η περιοχή των γομφίων του στη δεξιά πλευρά της κάτω γνάθου του

Όταν οι γιατροί έβγαλαν ακτινογραφία το στόμα του, βρήκαν έκπληκτοι έναν σάκο ενσωματωμένο στην κάτω γνάθο, γεμάτο με «μη φυσιολογικά δόντια», δήλωσε στο CNNi η Δρ. Prathiba Ramani, επικεφαλής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Saveetha Dental College. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν τον εν λόγω σάκο, ωστόσο, αφιέρωσαν χρόνο για να εξετάσουν το κάθε δόντι ξεχωριστά, προτού επιβεβαιώσουν τα ευρήματά τους.

Η ομάδα χρειάστηκε τέσσερις με πέντε ώρες για να αδειάσει το σάκο από τα εκατοντάδες δόντια που περιείχε. «Υπήρχαν συνολικά 526 δόντια από 0,1 έως 15 χιλιοστά. Ακόμα και το μικρότερο δόντι είχε ρίζα και σμάλτο, που έδειχνε ότι επρόκειτο για δόντι», δήλωσε η Ramani.

Το αγόρι πήρε εξιτήριο τρεις μέρες μετά την εγχείρηση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Όπως είπε η Ramani, το αγόρι έπασχε από μια πολύ σπάνια κατάσταση που ονομάζεται σύνθετο οδόντωμα. Αυτό που το προκάλεσε δεν είναι σαφές, αλλά θα μπορούσε να είναι γενετικό ή θα μπορούσε να οφείλεται σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, όπως η ακτινοβολία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share