Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Τι είδατε πρώτα; Αυτό το τεστ μπορεί να αποκαλύψει τι ψάχνετε στη ζωή!

Ποια είναι η δική σας απάντηση;

9 Οκτωβρίου 2019 11:00
Τι είδατε πρώτα; Αυτό το τεστ μπορεί να αποκαλύψει τι ψάχνετε στη ζωή!

Εσείς ψάχνετε διάφορα πράγματα για την ζωή σας και δεν μπορείτε να βεβαιωθείτε για τίποτα; Η ομάδα μας βρήκε ένα τεστ που θα σας λύσει τις απορίες! Αρκεί βέβαια να μας πείτε τι είδατε πρώτα στην φωτογραφία!

Τα μάτια είναι θαυμάσια εργαλεία για να αντιληφθούμε τον κόσμο γύρω μας και μας βοηθούν να αναζητήσουμε τα πράγματα που θέλουμε στη ζωή. Τεστ προσωπικότητας: Εσύ ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις;

Αυτό που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας μπορεί επίσης να επηρεάζεται από τις ιδέες, τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που έχουμε για ένα αντικείμενο αλλά και από προηγούμενε εμπειρίες μας με παρόμοια αντικείμενα. Καθώς το μυαλό βγάζει ένα νόημα για αυτό που βλέπει, έχει πρόσβαση σε πολλές σύνθετες διανοητικές βάσεις δεδομένων και ενώ ακόμα προσπαθούμε να τα καταλάβουμε όλα αυτά, ξέρουμε ότι μέρη του χαρακτήρα μας μπορούν να επηρεάσουν τελικά αυτό που βλέπουμε.

Όταν είδατε για πρώτη φορά την εικόνα, τι παρατηρήσατε πρώτα;

Τεστ ζωή

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ψάχνετε στη ζωή:

Τον σκύλο

Αν είδατε πρώτα τον σκύλο, τα μάτια σας παρατηρούν τις λεπτομέρειες περισσότερο από το μέσο όρο. Ο σκύλος αντιπροσωπεύει την πίστη, τη χαλάρωση και την γαλήνη, και αν τον παρατηρήσατε πρώτο, εκτιμάτε πολύ αυτές τις ιδιότητες και τις ψάχνετε σε ένα σύντροφο.

Είναι πιθανό ότι έχετε μια ισχυρή αίσθηση εσωτερικής γαλήνης την οποία έχετε αναπτύξει με χρόνια προσωπικής ανάπτυξης και αφού δοκιμάσατε πολλές απολαύσεις της ζωής, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ένα ζεστό και άνετο σπίτι για να το μοιραστείτε με κάποιον που σας καταλαβαίνει και σας υποστηρίζει.

Ο σεβασμός είναι σημαντικός για εσάς και ο σύντροφος που θέλετε γνωρίζει πώς να σας δώσει χώρο και πώς να σεβαστεί τα όριά σας. Είναι αξιόπιστος και θα σας λέει την ειλικρινή του άποψη, ακόμα κι αν δεν είναι πάντα αυτό που θέλετε να ακούσετε, όμως η επιθυμία του είναι να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την καλύτερη δυνατή πορεία σας στη ζωή.

Εκείνοι που βλέπουν πρώτα τον σκύλο αναζητούν επίσης ειλικρίνεια στη ζωή, καθώς οι μικροί τρόποι με τους οποίους δείχνετε ότι νοιάζεστε σημαίνουν πολλά για τους άλλους.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καθώς αναζητάτε αυτόν τον υπέροχο και υγιή σύντροφο στη ζωή, αυτό που επιθυμείτε μπορεί επίσης να βρεθεί εσωτερικά και σε μεγαλύτερες ποσότητες. Η καρδιά μας κατέχει την αγάπη που πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας και όταν μάθουμε τελικά να δίνουμε στον εαυτό μας αυτή την απαραίτητη εσωτερική ευσπλαχνία, οι βαθιές μας επιθυμίες εκπληρώνονται, καθώς επιτρέπουμε στις πληγές μας να επουλωθούν.

Η εσωτερική ικανοποίηση, όπως γνωρίζετε ήδη, φέρνει μεγάλη ευτυχία και με το να μάθετε ακόμα περισσότερους τρόπους για το πως δώσετε στον εαυτό σας την αγάπη που σας αξίζει, θα δημιουργήσετε το εσωτερικό συναισθηματικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να προσελκύσετε τον πιστό και γαλήνιο σύντροφο που αναζητάτε.

Το πρόσωπο

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο, το μυαλό σας επικεντρώνεται στη μεγάλη εικόνα της ζωής. Γνωρίζετε τους στόχους σας, τους τομείς στους οποίους είστε καλοί και τι θέλετε να πετύχετε στο κοντινό μέλλον. Είστε γνωστοί για την ακεραιότητά και την αξιοπιστία σας, καθώς όταν δεσμεύεστε με κάτι, κάνετε πάντα ότι καλύτερο μπορείτε. Η ικανότητά σας να πετύχετε στο σχολείο, στην καριέρα και στην οικογένεια είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να βαρεθείτε πολύ εύκολα τα καθήκοντα του σπιτιού, οπότε χρειάζεστε πράγματα που σας ενδιαφέρουν για να παραμείνετε κινητοποιημένοι.

Μέρος αυτού που αναζητάτε πιθανότατα συνδέεται με την βαθιά εσωτερική δημιουργικότητα της καρδιάς σας. Γνωρίζετε ήδη τι θέλετε στη ζωή, αλλά ένα κομμάτι μέσα σας λέει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο, κάτι πιο πολύτιμο, κάτι που σημαίνει περισσότερα για σας.

Ένα μεγάλο σπίτι, σε μια όμορφη κοινότητα για την οικογένειά σας, ένα ωραίο αυτοκίνητο, και μια σταθερή συνταξιοδότηση, όλα αυτά είναι ελκυστικά, όμως, όταν ασχολούμαστε με την δημιουργική πλευρά της καρδιάς μας, γνωρίζουμε ότι τα παραπάνω απλώς αντιπροσωπεύουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης του εαυτού μας και των αγαπημένων μας. Υπάρχει μια βαθύτερη σημασία στη ζωή από το τι φοράμε, τι τρώμε και τι αγοράζουμε. Τα βαθύτερα ήσυχα μέρη της καρδιάς σας γνωρίζουν ήδη αυτό που πραγματικά αναζητάτε και η απάντηση ίσως είναι πιο κοντά στην αγάπη, παρά στον υλικό πλούτο της ζωής.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για διαλογισμό, για να μείνετε λίγο μόνοι στην φύση, και στη συνέχεια ακούστε αυτό που πραγματικά σας λέει η καρδιά σας. Όταν νιώσετε την καρδιά σας να ελκύεται από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή να φέρνει κάτι στο μυαλό σας, θα ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή και θα σας δώσει μια ικανοποίηση που θα κρατήσει στα χρόνια που θα έρθουν.

Δύο τύποι μπορούν να λύσουν αυτό το τεστ οι ιδιοφυΐες και οι σχιζοφρενείς!

Δύο τύποι μπορούν να λύσουν αυτό το τεστ οι ιδιοφυΐες και οι σχιζοφρενείς! Εσείς τι τύπος είστε σύμφωνα με το τεστ; Έχουν γίνει πάρα πολλές έρευνες κι εξίσου πολλές ψυχιατρικές εξετάσεις σε ανθρώπους, για να μπορέσουν να δοθούν απαντήσεις για τη σχιζοφρένεια. Tι βλέπετε στην εικόνα; Το πρώτο πράγμα που θα σας κεντρίσει δείχνει το πόσο αγνή είναι η καρδιά σας!

Οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει στο κεφάλι ενός πιθανούς σχιζοφρενή και να καταλάβουν αν χρειάζεται βοήθεια, ή όχι.

Εμείς ετοιμάσαμε για εσάς δύο απλές ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από έναν σχιζοφρενή ή από μια εξαιρετικά ιδιοφυϊή προσωπικότητα.

Τεστ

Σημαντικό: Για να έχετε ακριβή αποτελέσματα, απαντήστε στις ερωτήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτό που εσείς βλέπετε κι όχι σε αυτό που θα έπρεπε να μοιάζει. Κοιτάξτε τις εικόνες με προσοχή και απαντήστε στις ερωτήσεις:

Είναι η μάσκα κυρτή μόνο από τη μια πλευρά ή κι από τις δύο;

Τεστ

Η μάσκα περιστρέφεται προς μία κατεύθυνση ή προς δύο κατευθύνσεις;

Απαντήσεις

1. Η μάσκα είναι κυρτή μόνο από τη μία πλευρά.

2. Η μάσκα περιστρέφεται με κατεύθυνση προς τα δεξιά

Ποιος είσαι; Ο τρελός ή η μεγαλοφυϊα;

Εάν απαντήσατε και στις δύο ερωτήσεις λανθασμένα, μην ανησυχείτε: είστε ένας εντελώς υγιής άνθρωπος. Εάν σε μια από τις δύο απαντήσεις απαντήσατε σωστά, ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε ψυχίατρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο εγκέφαλος ενός υγιούς ατόμου τείνει προς την αυτοεξαπάτηση. Λαμβάνει υπόψη τεχνητές μορφές και επιπλέον σκιές, “διορθώνοντας” την εικόνα. Πιανόμαστε στο αγκίστρι της ψευδαίσθησής μας, ανεξάρτητα από το αν το θέλουμε ή όχι.

Οι σχιζοφρενείς δεν έχουν αυτή τη φαντασία. Οι εγκέφαλοί τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν τη σύνδεση μεταξύ των λεπτομερειών. Βλέπουν τη μάσκα όπως ακριβώς είναι πραγματικά. Για αυτούς, η μάσκα είναι κοίλη και περιστρέφεται προς μία κατεύθυνση.

Ποια είναι η διαφορά με μία ιδιοφυΐα;

Η σχιζοφρένεια και η ιδιοφυΐα δεν είναι και τόσο διαφορετικές. Ωστόσο, είναι δυνατό να γίνει διάκριση μεταξύ τους. Οι ιδιοφυείς προσωπικότητες διαθέτουν και τους δύο τύπους σκέψης, δηλαδή και του υγιούς ανθρώπου αλλά και του σχιζοφρενούς και είναι ικανοί να αλλάζουν τη μορφή της σκέψης τους. Βλέπουν την ψευδαίσθηση ακριβώς όπως το βλέπει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά βλέπουν επίσης και την παγίδα αμέσως. Αν το επιθυμούν, ο εγκέφαλός τους μπορεί να σταματήσει να αντιλαμβάνεται την απάτη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share