Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καρκινοπαθής νύφη με 18 μήνες ζωής παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της!

Μια αληθινή ιστορία που θα σας συγκινήσει!

4 Οκτωβρίου 2019 10:15
Καρκινοπαθής νύφη με 18 μήνες ζωής παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία που θα σας συγκινήσει! Μια καρκινοπαθής νύφη με 18 μήνες ζωής παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της!

Μια αισθητικός που έμεινε παράλυτη μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες λόγω καρκίνου στη σπονδυλική στήλη, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της. Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε!

Η 28χρονη Μαρτίν Κιλμνιστέρ έμεινε παράλυτη από τη μέση κάτω αφότου οι γιατροί ανακάλυψαν τέσσερις καρκινικούς όγκους στην σπονδυλική της στήλη.

Τα απροσδόκητα νέα καταρράκωσαν τον σύντροφό της Κρίστοφερ, από το Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, και από τότε που οι γιατροί τους είπαν ότι η κοπέλα έχει 18μήνες ζωής, το επί 12 χρόνια ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Μέσα σ’ ένα μήνα είχαν οργανώσει όλο το γάμο και ο Κρίστοφερ θέλησε να κάνει την ημέρα αυτή όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή για τη μητέρα των δύο παιδιών του.

Σχεδίασε μια έκπληξη για τη σύζυγό του κι έτσι, τη σήκωσε από την αναπηρική καρέκλα της χωρίς να την προειδοποιήσει ώστε να χορέψουν το τραγούδι τους, το «I don’t want to miss a thing» των Aerosmith.

Η συναισθηματική στιγμή συγκίνησε τους καλεσμένους.

Η Κιλμνιστέρ – η οποία έμεινε παράλυτη μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στη σπονδυλική της στήλη – υποβάλλεται σήμερα σε θεραπείες για να παρατείνει τη ζωή της.

Το ζευγάρι, από το Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, ελπίζει να απολαύσει το μήνα του μέλιτος το επόμενο έτος.

Η Κιλμνιστέρ είπε: “Δεν είχα ιδέα ότι ο Κρίστοφερ θα με σήκωνε από την αναπηρική μου καρέκλα.”

“Είμαι παράλυτη από τη μέση κάτω, αλλά ο Κρίστοφερ κατάφερε να με σηκώσει για να χορέψουμε αγκαλιασμένοι τον πρώτο χορό.”

“Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις εβδομάδες για να προγραμματίσουμε την ημέρα των ονείρων μας.”

Είπε: “Όταν έχασα την αίσθηση στα πόδια μου τον περασμένο μήνα, όλοι θεωρήσαμε αρχικά ότι οφειλόταν σε ένα πιασμένο νεύρο.”

“Είχα έντονους πόνους στην πλάτη για μερικούς μήνες αλλά οι γιατροί πίστευαν απλά ότι ήταν μυϊκοί σπασμοί.”

“Έχω διαγνωστεί με καρκίνο τελευταίου σταδίου και έχω μόνο 6 έως 18 μήνες για να ζήσω όσα περισσότερα μπορώ.”

Η μέρα του γάμου μας ήταν η πιο εκπληκτική ημέρα της ζωής μας, είχαμε σχέση εδώ και χρόνια, αλλά όταν ακούσαμε για τη διάγνωσή μου, ήξερα ότι έπρεπε να προγραμματίσουμε γρήγορα τη μεγάλη μας μέρα.”

“Καλέσαμε τους πιο κοντινούς φίλους και την οικογένειά μας μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και δεθήκαμε με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.”

“Όλα έγιναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πάντα ήθελα να παντρευτώ τον Κρίστοφερ”

“Έχουμε δύο αγόρια μαζί, τον 10χρονο Κρίστοφερ και τον 6χρονο Τζόσεφ, και σχεδιάζουμε να περάσουμε τους επόμενους μήνες προγραμματίζοντας το μήνα του μέλιτος.”

Η Κιλμνιστέρ πρόκειται να αρχίσει τις χημειοθεραπείες για να προσπαθήσει να παρατείνει τη ζωή της και ελπίζει ότι η ιστορία της μπορεί να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να μη σταματάνε να ονειρεύονται.

Πρόσθεσε: “Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα περάσω τη μέρα του γάμου μου σε μια αναπηρική καρέκλα αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες, ήταν τέλεια.”

“Έχω τους πιο καλούς γιους, έναν τέλειο σύζυγο, πολλούς φίλους και την οικογένειά μου, αυτό έχει σημασία για μένα.”

“Θα συνεχίσω να παλεύω με τον καρκίνο και μόλις χαλαρώσουμε από το γάμο, θα ξεκινήσω να κάνω περισσότερα πράγματα με την οικογένειά μου.”

Μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης, της ζήτησε να χωρίσουν! Δείτε την από μπροστά και θα καταλάβετε! (Video)

Ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε με αυτό που θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω! Ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης, της ζήτησε να χωρίσουν! Δείτε την από μπροστά και θα καταλάβετε! Δείτε ακόμα: Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη! Μόλις την είδε να σηκώνει το χέρι της, ξέσπασε! (Video)

Μια Κινέζα νύφη, ήθελε να τεστάρει πόσο πολύ την αγαπούσε ο σύζυγός της. Αλλά επέλεξε απολύτως τη χειρότερη μέρα για να το κάνει – στη φωτογράφηση πριν από το γάμο. Η γυναίκα, εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα δείχνοντας σαν γριά.

Η Κινγκ Κάο, η 26χρονη υποψήφια νύφη από το Shenzhen της Κίνας, εμφανίστηκε στο μελλοντικό σύζυγό της ως 50 χρόνια μεγαλύτερη, έχοντας γκρίζες και λευκές τρίχες στα μαλλιά της και ζαρωμένο πρόσωπο.

Υποτίθεται ότι το έκανε, για να δει αν ο άντρας που θα παντρευτεί θα την αγαπούσε ακόμα κι αν έμοιαζε γηραιότερη. Δυστυχώς, δεν του άρεσε η φάρσα.

Δυστυχώς, ο Γκούο Σιεν, ο γαμπρός, δεν βρήκε τη φάρσα καθόλου αστεία. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο στη μέση της Dongmen Old Street στο Shenzhen.

Περίεργοι περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Ο γαμπρός ζήτησε από τη νύφη να αφαιρέσει το μακιγιάζ, αλλά εκείνη επέμεινε ότι ήθελε να βγάλει φωτογραφίες με αυτό.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός ζήτησε από την κοπέλα να αφαιρέσει το μακιγιάζ, το οποίο αρνήθηκε έντονα. Επέμενε ότι αν θα την αγαπά μετά από 50 χρόνια, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφίες με αυτή της την εμφάνιση.

Όταν ο γαμπρός αισθάνθηκε ότι το επιχείρημά της είναι άσκοπο, απογοητεύτηκε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε, αφήνοντας την Kao να κλαίει απεγνωσμένα στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η σοκαρισμένη «γριά νύφη» περίμενε για αρκετά λεπτά, αλλά ο γαμπρός της δεν επέστρεψε ποτέ. Μετά από λίγο, κάλεσε ένα άλλο ταξί και πήγε σπίτι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share