Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Κλέφτης πέταξε πέτρα στον συνεργό του και έπεσε..αναίσθητος!

Κλοπή για κλάματα ή για γέλια!

3 Οκτωβρίου 2019 20:41
Απίστευτο: Κλέφτης πέταξε πέτρα στον συνεργό του και έπεσε..αναίσθητος!

Η πιο γελοία απόπειρα κλοπής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ίσως είναι η πιο γελοία απόπειρα κλοπής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με πρωταγωνιστές δύο ανεκδιήγητους κλέφτες οι οποίοι προσπαθούν να ληστέψουν νύχτα μια επιχείρηση.

Δείτε επίσης: Ζύγιζε 296 κιλά και δεν χωρούσε πουθενά. Έχασε πάνω από 180 και θα μπορούσε να είναι μοντέλο

Το βίντεο μοιάζει να είναι αυθεντικό -αν δεν είναι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο ωραία troll που έχουν φτιαχτεί- και ξεκινάει με τον έναν από τους δύο επίδοξους κλέφτες να περιμένει κρατώντας τσίλιες λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο ενός κτηρίου.

Οταν διαπιστώνει ότι το πεδίο είναι ελέυθερο ειδοποιεί τον συνεργό του ο οποίος έρχεται και βάζει σαν στόχο το θωρακισμένο τζάμι λίγα μέτρα μακριά από την κλειδωμένη πόρτα.

Η πέτρα που εκτοξεύει πετυχαίνει στο κεφάλι τον συνεργό του που πέφτει ξερός από το χτύπημα χωρίς να βγάλει άχνα, ενώ ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται ότι έστω και άθελα του τον έχει ξαπλώσει!

Έτσι ρίχνει και δεύτερη πέτρα στο θωρακισμένο τζάμι η οποία του επιστρέφεται μέσα στην μούρη ξαπλώνοντας και αυτόν αναίσθητο στην πιο γελοία κλοπή που βιντεοσκοπήθηκε πιθανόν από κάμερα ασφαλείας....

Δείτε το και ακούστε το δυνατά!

Βρήκε αυτό το τεράστιο αβγό μέσα στο χωράφι του - Μόλις οι ερευνητές κατάλαβαν τι ακριβώς ήταν, έπαθαν την πλάκα τους!

Βρήκε Αυτό το τεράστιο αβγό μέσα στο χωράφι του - Μόλις οι ερευνητές κατάλαβαν τι ακριβώς ήταν, έπαθαν την πλάκα τους! Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει σε ένα αυγό αν το βάλεις στο ξίδι! (Video)

Ο Antonio Nievas έχει μία μικρή φάρμα κοντά στο Buenos Aires της Αργεντινής. Ενώ έκανε μία βόλτα στην ιδιοκτησία του, παρατήρησε κάτι παράξενο κοντά στην όχθη του ποταμού και είχε σχεδόν πειστεί πως ήταν το αυγό ενός δεινοσαύρου!

Αλλά όταν φώναξε επιστήμονες να το εξετάσουν, κατάλαβαν αμέσως πως ήταν υπερβολικά μεγάλο για να είναι κάτι τέτοιο. Μετά από περισσότερη έρευνα κατάλαβαν πως ήταν ότι είχε απομείνει από ένα πλάσμα που έμοιαζε με ένα τεράστιο αρμαντίλλο.

Το είδος αυτό εξαφανίστηκε πριν περίπου 10,000 χρόνια, μετά την Εποχή των Παγετώνων. Παρόλο που έμοιαζαν πολύ με αρμαντίλλο, ήταν πολύ μεγαλύτερα και σε μερικές περιπτώσεις έφταναν και τα 3 μέτρα σε μήκος.
Το κέλυφος που βρήκαν ανήκε σε ένα νεαρό ζώο και οι ερευνητές έμειναν έκπληκτοι από το πόσο καλά διατηρημένο ήταν το δείγμα.

Πρέπει να είναι απίστευτο το να βρεις έτσι τυχαία κάτι τόσο αρχαίο και σπάνιο. Κάποια τυχερά μουσεία φυσικής ιστορίας θα είναι πολύ χαρούμενα για την ανακάλυψη αυτή!

Απίστευτο! Δείτε τι θα συμβεί αν βουτήξετε ένα αυγό σε μία κούπα καφέ! (video)

Απίστευτο αυτό που θα δείτε να συμβαίνει αν βουτήξετε ένα αυγό σε μία κούπα καφέ...

Πολλές φορές σας έχουμε δείξει διαφόρους τρόπους να κάνετε diy πράγματα γιατί μας αρέσει να σαςδιευκολύνουμε και να σας μαθαίνουμε καινούργια πράγματα…

Μέχρι σήμερα όμως δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στο κομμάτι δουλειά και φαγητό.


Σίγουρα με τα ωράρια που δουλεύουμε όλοι μας φροντίζουμε να έχουμε πάντα κάτι μαζί μας στο γραφείο για να τσιμπήσουμε όταν πεινάσουμε ή ακόμα έχουμε αυτές τις ενοχλητικές λιγούρες.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν βρήκαμε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με μικρά τρικ που ούτε εμείς γνωρίζαμε πριν.
Δείτε προσεκτικά το βίντεο και μάθετε σε λίγα λεπτά πώς να διευκολύνεται τη ζωή σας και στη δουλειά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share