Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Βρήκε την απόδειξη από το δαχτυλίδι αρραβώνων και έκραξε άσχημα τον σύντροφό της. Γρήγορα όμως πήρε αυτό που της άξιζε!

Απίστευτο!

29 Σεπτεμβρίου 2019 08:35
Βρήκε την απόδειξη από το δαχτυλίδι αρραβώνων και έκραξε άσχημα τον σύντροφό της. Γρήγορα όμως πήρε αυτό που της άξιζε!

Στις παλιές καλές μέρες, μια πρόταση γάμου αφορούσε τον άντρα που αγόραζε ένα δαχτυλίδι και έσκυβε στα γόνατα για να ζητήσει σε γάμο την σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης: Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα! Κατάπιε το μονόπετρό της! (photos-video)

Φυσικά, οι προτάσεις γάμου γίνονται όλο και πιο περίπλοκες καθώς περνάει ο καιρός. Σκεφτείτε: υποβρύχιες προτάσεις γάμου και κρυφές κάμερες.

Τα διαμάντια μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά σε έναν τέλειο κόσμο, το διαμάντι συμβολίζει τη δέσμευση και όχι τον καλύτερο φίλο της.

Δυστυχώς, ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μερικές φορές το διαμάντι δεν είναι ακριβώς αυτό που «αρμόζει» να έχει μια νύφη. Μια γυναίκα μοιράστηκε την απογοήτευσή της για το «μικρό» δαχτυλίδι αρραβώνων της στο διαδίκτυο με την ελπίδα να συγκεντρώσει συμβουλές κι υποστήριξη. Ωστόσο, η κραυγή της για βοήθεια εξόργισε ορισμένους ανθρώπους.

Η χρήστης έγραψε:

«Ο σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει – διαμάντι σε λευκόχρυσο μέταλλο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη γα την πρόταση που δεχόμουν, αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το δαχτυλίδι. Η πρώτη λέξη που μπήκε στο κεφάλι μου ήταν «μικρό».»

«Το δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει να είναι μοναδικό και πρέπει να σου αρέσει. Ως διαμάντι, θα ήταν επιλογή μου, αλλά είναι το χρώμα του χρυσού, το ντιζάιν και η μικρή πέτρα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει.»

«Ο μισθός του ένα ποσό 6 ψηφίων και είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρος. Έχοντας δει την απόδειξη ξέρω ότι κατέβαλε 1.800 λίρες γι “αυτό, ποσό που είναι πολύ λιγότερο από ό, τι φανταζόμουν ότι θα είχε ξοδέψει σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι κοσμήματος.»

«Θα απογοητευτεί περισσότερο από μένα αν καταλάβει ότι δεν μου αρέσει, ενώ εκείνος πιστεύει ότι μου ταιριάζει.

«Στην ιδανική περίπτωση, θα ήθελα να επιλέξουμε ένα δαχτυλίδι μαζί που να άρεσε και στους δύο μας. Καθώς είναι κάτι που θα φοράω κάθε μέρα θα ήθελα να το αγαπώ πραγματικά και απλά δεν το κάνω. Βρέθηκε κάποια άλλη σε αυτή την κατάσταση; Τι έκανε;»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολλοί άνθρωποι που είδαν αυτή την ανάρτηση ήταν εξοργισμένοι από το πόσο αχάριστη ήταν η νύφη. Το δαχτυλίδι, κοστίζει 1800 λίρες, κάτι που σίγουρα θα περίμεναν πολλές γυναίκες.

Ένας είπε:

«Αν είχατε πει ότι δεν σας άρεσε το στυλ, θα ήμουν αρκετά διαφορετικός απέναντι σας. Αλλά αφού δεν είναι απλά μεγάλο και φανταχτερό… ακούγεται σαν να ενδιαφέρεστε περισσότερο για να δείξετε το δαχτυλίδι παρά για αυτόν.»

Ένας άλλος χρήστης γράφει:

«Θα έπρεπε να ήσουν ευχαριστημένη. Μιλάμε για αχαριστία…»

Ενώ άλλοι ήταν πιο συμπαθητικοί:

«Καταλαβαίνω ότι η δυσαρέσκεια σου δεν προέρχεται από το κόστος, αλλά από το γεγονός οτι θα το φοράς κάθε μέρα και δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένη με αυτό. Μπορώ να δω και τις δύο απόψεις.»

Σίγουρα δεν το ξέρατε αυτό! Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο φοράμε τη βέρα του γάμου στο τέταρτο δάκτυλο;

Εσύ το ήξερες;

Οι αντίχειρες συμβολίζουν τους γονείς, οι δείκτες τα αδέρφια, τα μεσαία δάχτυλα τον εαυτό μας και το τέταρτο το σύζυγό μας!

Τα μικρά, δε, δάχτυλα συμβολίζουν τα παιδιά μας.

Τώρα προσπάθησε, όπως είναι ενωμένα τα δάχτυλα σου, να τα ανοίξεις. Οι αντίχειρες ανοίγουν καθώς οι γονείς κάποια στιγμή θα φύγουν από τη ζωή.

Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο φοράμε τη βέρα του γάμου στο τέταρτο δάκτυλο;

Οι δείκτες ανοίγουν καθώς τα αδέρφια έχουν τη δική τους ζωή, το ίδιο και τα μικρά δάχτυλα, καθώς τα παιδιά θα φύγουν να ζήσουν τη δική τους ζωή.

Δεν μπορείς όμως να ανοίξεις τα δάχτυλα που μπαίνει η βέρα καθώς με τον σύζυγό σου θα μείνετε ενωμένοι για μία ζωή!

Γνωρίζατε ποια είναι τα 3 περίεργα πράγματα για τα κουφέτα;

Ετοιμάζετε τον γάμο σας ή την βάφτιση του παιδιού σας και θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τα κουφέτα; Ποια είναι τα τρία περίεργα πράγματα που δεν ξέρατε μέχρι τώρα! Πολλοί λίγοι τα γνωρίζουν! Γιατί παλιά οι γάμοι κρατούσαν περισσότερα χρόνια;

Λοιπόν, κάτι που ξεχνάνε να μας πουν όταν αγοράζουμε έτοιμες μπομπονιέρες, και είναι ίσως το πιο σημαντικό, είναι πού τοποθετούμε τις μπομπονιέρες μέχρι την ημέρα του γάμου.

Πολλοί ρωτάνε «πότε πρέπει να αγοράσω τα υλικά;», «πόσο πριν την ημέρα του γάμου/βάπτισης πρέπει να τις έχω έτοιμες;» και «που θα τις έχω για να διατηρηθούν τα κουφέτα και να μη χαλάσουν;»

Γάμος

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ο φόβος για τα «λιωμένα» κουφέτα είναι μεγάλος. Σας βεβαιώνουμε όμως ότι δε θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί σας έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Όταν επιλέγουμε τα κουφέτα κοιτάμε την Ποιότητα (πρέπει να μας αρέσουν!), την Ημερομηνία Λήξης (πρέπει να είναι φρέσκα!) και την Τιμή (πρέπει να είναι οικονομικά!).

Ο χρόνος, λοιπόν, που παραμένουν φρέσκα από την ημερομηνία παραγωγής μέχρι και την ημερομηνία λήξης των κουφέτων κυμαίνεται από 12 έως 15 μήνες. Προσοχή, αυτό δε σημαίνει ότι εάν λήγουν σε λίγους μήνες δεν είναι φρέσκα! Παρόλα αυτά, εμείς συστήνουμε να προσέχετε πάντοτε τις αναγραφόμενες ημερομηνίες παραγωγής-λήξης των κουφέτων.

Συνεπώς, ακόμη και 2 με 3 μήνες πριν από την τελετή του γάμου ή της βάπτισης, μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις και τις ποσότητες που επιθυμείτε!

Εφόσον οι μπομπονιέρες μας είναι έτοιμες, τις τοποθετούμε μέσα σε καλάθια προφυλαγμένα, σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Γάμος

Προσοχή μεγάλη, δεν τις τοποθετούμε για κανένα λόγο μέσα σε ψυγείο! Νομίζοντας ότι έτσι θα συντηρηθούν, πολύς κόσμος έχει κάνει το λάθος να τα βάλει στο ψυγείο. Με αυτό τον τρόπο όμως, τα κουφέτα παγώνουν και με το που θα βγουν από το ψυγείο θα αρχίσει η ζάχαρη που καλύπτει το κουφέτο να λιώνει, επιτυγχάνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο, αφού μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία, θα έχουν λιώσει! Οπότε μεγάλη προσοχή ΟΧΙ στο ΨΥΓΕΙΟ!

Η ιδανική θερμοκρασία για να συντηρήσετε τα κουφέτα είναι μεταξύ 18 και 24 βαθμών Κελσίου (18o C – 24o C) με ανώτατη θερμοκρασία τους 25o C και το μέγιστο ποσοστό υγρασίας δεν πρέπει να ξεπερνά το 60% (Humidity maximum 60%)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share