Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό που κρύβεται κάτω από αυτό το μικροσκοπικό σπίτι στην Σιβηρία, θα σώσει τον κόσμο!

Σε μια μέρα μόνο μπορεί να σωθεί το ανθρώπινο γένος!

28 Σεπτεμβρίου 2019 11:30
Αυτό που κρύβεται κάτω από αυτό το μικροσκοπικό σπίτι στην Σιβηρία, θα σώσει τον κόσμο!

Βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Σιβηρίας βρίσκεται κάτι που θα μπορούσε σε μια μέρα να σώσει το ανθρώπινο γένος. Όχι , δεν είναι κάποιο γιγαντιαίο ρομπότ αλλά …ένα σπίτι θαύμα! Μην σας ακούγεται περίεργο είναι αλήθεια! Ανατριχιαστικό: Γύρισε σπίτι δύο μήνες μετά την κηδεία του...

Η «Κιβωτός του Νώε» των τροφίμων. Διατηρεί 1.5 εκατομμύρια σπόρους σε θερμοκρασία κατάψυξης που μπορούν να φυτευτούν οποιανδήποτε στιγμή και να δώσουν στο ανθρώπινο γένος λαχανικά και φρούτα. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσουμε! Αλλά είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι σε περίπτωση πολέμου, επίθεση εξωγήινων, πτώση μετεωριτών και οτιδήποτε άλλο θα έκανε κακό στο γένος μας θα υπάρχει μια λύση στα βασικά μας αγαθά.

Yakutsk, Ρωσία.

Δείτε και τον χάρτη της Ρωσίας και την πόλη Yakutsk.

Κάτω από αυτή την καλύβα βρίσκεται κάτι που θα σώσει τον άνθρωπο την μέρα της αποκάλυψης.

Μελλοντικά ο άνθρωπος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους αυτούς τους σπόρους και να ξανά φτιάξει την βλάστηση στην Γη.

Το μόνιμο στρώμα πάγου θεωρείται ότι είναι σε θέση να διατηρήσει τους σπόρους για 100 χρόνια.

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο σπόροι βρίσκονται εδώ μέσα…

Μπήκε σε ένα σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ στη μέση του πουθενά! Δείτε τι είδε!

Το να μένει κανείς σε κοντέινερ μεταφοράς στη μέση της ερήμου, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδεά για σπίτι. Δείτε όμως, αυτή την εκπληκτική δημιουργία από τον σχεδιαστή Τζέιμς Γουαιτέικερ, από το Λονδίνο.

Δείτε επίσης:Επένδυση μαμούθ! Πουλήθηκε το σπίτι της ταινίας «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι»! (Video)

Το σπίτι των 200 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, είναι κατασκευασμένο από διάφορα ενωμένα κοντέινερ μεταφοράς.

Είναι τοποθετημένα σε διαφορετικές γωνίες μεταξύ τους, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός λουλουδιού που ανθίζει στην έρημο ή μιας δομής που είναι παρόμοια με έναν άλλο κόσμο εξ ολοκλήρου.

Σχεδιάστηκε για έναν ανώνυμο παραγωγό ταινιών, ο οποίος έχει πάθος με τα δημιουργικά έργα στη φύση και όπως βλέπετε, αυτό είναι κάτι περισσότερο από δημιουργικό!

«Νωρίτερα φέτος, ο πελάτης μου στο Λος Άντζελες είχε κάποιους φίλους που επισκέπτονταν στο Joshua Tree», δήλωσε ο Τζέιμς. «Ένας από τους φίλους είπε: Ξέρετε τι θα ήταν εξαιρετικό εδώ;», πριν ανοίξει το φορητό υπολογιστή του και σε όλους μια εικόνα.

«Η εικόνα που βρήκε στο διαδίκτυο, ήταν από ένα γραφείο που είχε σχεδιάσει αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν είχε κατασκευάσει ποτέ, οπότε την επόμενη φορά που ο πελάτης ήταν στο Λονδίνο, ήρθε σε επαφή μαζί μου και ζήτησε να συναντηθούμε».

Το σπίτι, το οποίο ονομάζεται The Joshua Tree Residence, θα χτιστεί στο οικόπεδο των 90 στρεμμάτων του πελάτη στην Καλιφόρνια και η κατασκευή προβλέπεται να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Η κατοικία, η οποία θα έχει ηλιακά πάνελ στην οροφή του γκαράζ, θα προσφέρει εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο από τα πολλά παράθυρα και το μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα που θα διαθέτει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share