Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι υιοθετεί νεογέννητο παιδί αλλά μόλις ο πατέρας κοιτάει προσεκτικά την φυσική του μητέρα, καταλαβαίνει πως την έχει ξαναδεί!

Απίστευτο!

23 Σεπτεμβρίου 2019 15:23
Ζευγάρι υιοθετεί νεογέννητο παιδί αλλά μόλις ο πατέρας κοιτάει προσεκτικά την φυσική του μητέρα, καταλαβαίνει πως την έχει ξαναδεί!

Ο Walt Manis μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Arkansas και αυτό που πραγματικά του άρεσε να κάνει σαν παιδί ήταν να μιλάει στο Θεό καθώς εξερευνούσε τη φύση.

Δείτε επίσης: Η στιγμή που μια μάνα αποχαιρετά το παιδί της πριν το δώσει για υιοθεσία!

Μια μέρα ο Θεός τον άφησε να ρίξει μια ματιά στο μέλλον του και ο Walt είδε πως θα είχε μια κόρη που θα την έλεγαν Chloe. Ο Walt δεν ξέχασε ποτέ το όραμά του.

Όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε την Annie. Γνωρίζονταν από παιδιά και εκείνη ήθελε όσο τίποτα στον κόσμο να κάνει ένα παιδί. Του είπε επίσης ότι αν ποτέ έκαναν παιδί και ήταν κορίτσι, θα ήθελε να το ονομάσουν Chloe. Έτσι ο Walt της μίλησε για το όραμά του.

Ο έγγαμος βίος ήταν ονειρικός και το ζευγάρι ήθελε όσο τίποτα να αποκτήσει παιδιά. Προσπάθησαν χρόνια αλλά δεν τα κατάφερναν για λόγους υγείας. Αυτό τους προκάλεσε πολλά προβλήματα στη σχέση τους, τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Θεό. Αλλά κάποια στιγμή το ζευγάρι αποφάσισε να στραφεί στην υιοθεσία.

Δείτε επίσης: Συγκινητικό: Ο άνθρωπος που υιοθετεί όσα καρκινοπαθή παιδιά εγκαταλείπουν στα νοσοκομεία οι γονείς τους!

Ο Walt δεν είχε ξετρελαθεί με την ιδέα, αλλά συμφώνησε με τη γυναίκα του κι όταν βρήκαν μια έγκυο γυναίκα που θα έδινε το παιδί της για υιοθεσία ήταν πολύ χαρούμενοι. Μπορεί να μην ήταν το φυσικό τους παιδί, αλλά θα το έπαιρναν στην αγκαλιά τους. Η έγκυος γυναίκα θέλησε να γνωρίσει τους γονείς που θα αναλάμβαναν το παιδί της και έτσι το ζευγάρι ξεκίνησε για να τη συναντήσει.

Όταν τη γνώρισαν, όποια αμφιβολία και να είχε ο Walt εξαφανίστηκε γιατί η γυναίκα ήταν ακριβώς ίδια με το κορίτσι στο όραμά του όταν ήταν παιδί. Η ίδια η μητέρα ήθελε να ονομαστεί το παιδί της Chloe και το δήλωσε στο ζευγάρι που συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο. Ο Θεός φαίνεται να είχε προβλέψει για όλα, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα εκείνο…

Υιοθέτησαν άλλο ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Naomi.

Η ιστορία του ζευγαριού δίνει κουράγιο, ελπίδα και πίστη σε όλα τα ζευγάρια που περνάνε από παρόμοιες καταστάσεις, αλλά υπενθυμίζει και στους υπόλοιπους ότι η πίστη μας πρέπει να μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή.

Κίνηση ανθρωπιάς: Ανύπαντρος άνδρας θα υιοθετήσει μωράκι με σύνδρομο Down αφού το απέρριψαν... εφτά οικογένειες!

Το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο από τη φυσική του μητέρα και οι αρμόδιες αρχές ενεργοποίησαν αμέσως τις διαδικασίες για να μπορέσει να υιοθετηθεί.

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι επτά ζευγάρια που ζουν στη Νάπολη αρνήθηκαν να υιοθετήσουν ένα νεογέννητο κοριτσάκι με σύνδρομο Down. Το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο από τη φυσική του μητέρα και οι αρμόδιες αρχές ενεργοποίησαν αμέσως τις διαδικασίες για να μπορέσει να υιοθετηθεί.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Γυναίκα συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική της μητέρα!

Και τα επτά ζευγάρια που ρωτήθηκαν, όμως (και τα οποία είχαν κάνει αίτηση για να μπορέσουν να υιοθετήσουν παιδί), μόλις πληροφορήθηκαν ότι το νεογέννητο έχει σύνδρομο Down, έκαναν γνωστό ότι δεν είναι διατεθειμένα να το υποδεχθούν στην οικογένειά τους.

Τελικά, μπόρεσε να βρεθεί μια λύση χάρη σε έναν ανύπαντρο άνδρα, ο οποίος είχε κάνει αίτηση, λέγοντας ότι επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί, «χωρίς να θέτει κανέναν απολύτως όρο».

Ξεκίνησε η φάση της προσωρινής ανάθεσης, και αν όλα πάνε καλά, το κοριτσάκι και ο νέος της μπαμπάς θα μπορέσουν να μοιραστούν τις χαρές και λύπες της ζωής. Η λύση αυτή επελέγη, παρά το ότι η ιταλική νομοθεσία περιορίζει σημαντικά τη δυνατότητα υιοθεσίας για ανύπαντρους άνδρες και γυναίκες.

Οι αρμόδιοι δικαστές, όμως, από τη μια εξεπλάγησαν από την αντίδραση των επτά ζευγαριών, και από την άλλη θεώρησαν, φυσικά, ότι η κύρια προτεραιότητα ήταν να βρεθεί μια νέα οικογένεια για το μικρό κοριτσάκι από τη Νάπολη, ώστε να μην μεγαλώσει σε ίδρυμα.


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share