Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Σοκαριστικό!

22 Σεπτεμβρίου 2019 13:17
Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

H Κάρα, από την Βόρεια Ιρλανδία, είναι μητέρα και ζει με τον άντρα της, Άλεξ και τα δίδυμά τους, Σκάρλετ και Λίο. Συγκλονιστικό: Δείτε τι είδε στον υπερηχογράφημα μία μέλλουσα μητέρα! (photo-video)

Η μητέρα της Κάρα έχει καρκίνο και οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να την ανακουφίσουν από τον πόνο.

Η μητέρα της Κάρα,Κιμ, έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της με φυσικά φάρμακα. Ξεκίνησε ειδική διατροφή, κάνει αρωματοθεραπεία, πηγαίνει σε σάουνα και κάνει και άλλες θεραπείες. Όλα αυτά είχαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Ο όγκος της μειώθηκε στο μισό μετά από ένα χρόνο από την τρομακτική διάγνωση.

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο Ίντερνετ κάτι που ήθελε...Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!
Για να βοηθήσει την μητέρα της να ετοιμάζει τα γεύματά της, η Κάρα βρήκε στο διαδίκτυο μία ειδική ηλεκτρική συσκευή. Αλλά δυστυχώς, η συσκευή αυτή είναι πολύ ακριβή. Ψάχνοντας για μεταχειρισμένη, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που την πουλούσε. Η συζήτησή τους όμως εξελίχτηκε σε κάτι που ποτέ δεν περίμενε:
Κάρα : “Γεια σας, πουλάτε ακόμα τη συσκευή “nutribullet’; Ψάχνω μία για την μητέρα μου για να την βοηθήσει επειδή πάσχει από καρκίνο και την χρειάζεται για να προετοιμάζει το φαγητό της. Μήπως θα μπορούσατε να κάνετε κάποια καλύτερη τιμή; Γιατί τα £130 είναι πολλά. Ευχαριστώ πολύ! Κάρα“

“Λυπάμαι που η μητέρα σας έχει καρκίνο. Απλά στείλτε μου την διεύθυνσή σας και θα σας την στείλω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Επίσης θα προσεύχομαι για την μητέρα σας. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω, να μου πείτε.”

Κάρα: “Γεια! Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας αλλά θέλουμε να πληρώσουμε. Απλά στείλτε μου τον λογαριασμό σας. Η μητέρα μου είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αλλά παραμένουμε θετικοί και πιστεύουμε ότι με την συσκευή αυτή, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα! Να είστε καλά πάντως!”

“Η παραγγελία σας μόλις έγινε και είναι πληρωμένη. Θα είναι διαθέσιμη σήμερα κιόλας. Ο κωδικός σας: 8197.”
Κάρα: “Τι εννοείτε θα είναι έτοιμη σήμερα; Πώς γίνεται αυτό; Αγοράσατε καινούργια;”

“Ναι, αγόρασα καινούργια και είναι πληρωμένη. Απλά πρέπει να την παραλάβετε.”

Κάρα: “Ω, Θεέ μου! Είστε τόσο ευγενικός! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!”

“Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αντιθέτως, εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία.

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο Ίντερνετ κάτι που ήθελε...Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Η Κάρα ονόμασε τον άνθρωπο αυτό ως τον “Πιο Ευγενικό Άνθρωπο του Κόσμου” και ανέβασε τη συνομιλία τους στο Facebook. Μετά την ανάρτησή της, αυτή η πράξη ανθρωπιάς εξαπλώθηκε σαν φωτιά. Και καλά έγινε, αφού όλοι θα πρέπει να μάθουν για την πράξη αυτού του ανώνυμου ήρωα.

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα στο Μεξικό βίωσε μια περίεργη κατάσταση στη ζωή της. Η κοιλιά της άρχισε να διογκώνεται τόσο πολύ που ήταν σίγουρη πως ήταν έγκυος.

Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και πάρα πολύ πιο τρομακτική. Σοκαριστική φωτογραφία: Έκοψαν την κοιλιά της που ζύγιζε 57 κιλά!

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Όταν η κατάστασή της έγινε τόσο επώδυνη που δεν μπορούσε να περπατήσει, να φάει ή να αναπνεύσει ακόμη, η γυναίκα κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης του Μεξικό.

Αποφασίστηκε άμεσα η εισαγωγή της και γιατρός της ορίστηκε ο δρ Έρικ Χάνσον Βιάνα.

Εκείνος έστειλε την εικοσιτετράχρονη για εξετάσεις σε ειδικούς τομογράφους που σάρωσαν την επίμαχη περιοχή αποτυπώνοντας σε εικόνα ό,τι μπορεί να προκάλεσε αυτή τη διόγκωση στην κοιλιά της ασθενούς.

Μόλις είδε τα αποτελέσματα δεν άργησε να καταλάβει σε πόσο τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση βρισκόταν η νεαρή γυναίκα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δημιουργηθεί κύστη στις ωοθήκες της γυναίκας και είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε όγκο που απειλούσε τη ζωή της.

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Η κύστη, που αργότερα βρέθηκε πως ήταν 33 κιλά, πίεζε δύο κεντρικές αρτηρίες και εμπόδιζε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της εικοσιτετράχρονης. Οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές.

Οι γιατροί δεν απέκλειαν επίσης το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής και για τον λόγο αυτόν έπρεπε άμεσα να γίνει εγχείρηση για την αφαίρεση της κύστης.

«Ήταν τόσο μεγάλη που καταλάμβανε 95% της κοιλιακής χώρας της ασθενούς», είπε ο δρ Βιάνα στην εφημερίδα Δε Τέλεγκραφ.

Για τους χειρούργους υπήρχαν δύο επιλογές. Είτε θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα υγρά από την κύστη και στη συνέχεια να αφαιρέσουν την ίδια την κύστη είτε θα επέλεγαν να αφαιρέσουν ολόκληρη την κύστη, όσο διογκωμένη και να ήταν αυτή.

Αν και η τομή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δεύτερη λύση, που όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτή το ίδιο επικίνδυνη όσο και η πρώτη.

«Η αφαίρεση της κύστης ήταν δύσκολη καθώς είχε πάχος λιγότερο από ένα εκατοστό. Έπρεπε να μην στεγνώσει διότι τότε μπορούσε να σπάσει πολύ εύκολα», εξήγησε ο δρ Βιάν.

Καθώς περίπου 20% όλων των κυστών είναι κακοήθεις, μια ελάχιστη διάρρηξή της θα είχε ως αποτέλεσμα καρκινικά κύτταρα να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Αλλά οι γιατροί πραγματοποίησαν την διαδικασία τέλεια. Η εγχείριση πήγε καλά, χωρίς να υπάρχουν ατυχήματα ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και να απειλήσουν τη ζωή της γυναίκας.

Μετά την εγχείρηση, η κοιλιά της γυναίκας άρχισε να δείχνει φυσιολογική και η κατάστασή της βελτιωνόταν μέρα με την ημέρα. Έφυγε μάλιστα από το νοσοκομείο δύο μέρες αργότερα και… 33 κιλά πιο ελαφριά.

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Όπως ήταν φυσικό, το δέρμα της είχε «ανοίξει» και διέθετε πλέον μια μακριά ουλή που θα της θύμιζε πάντα αυτή την εμπειρία, αλλά η ζωή της είχε σωθεί. Και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μετά από 6 μήνες επισκέφθηκε πάλι το νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας.

Ευτυχώς, ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε πλέον να ανησυχεί για τίποτα σε σχέση με την κύστη. Μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της όπως θα έκανε αν δεν είχε ζήσει ποτέ αυτό το περιστατικό. Καλά νέα!

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι η ικανοποίηση που αισθανόμαστε όταν μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τη ζωή ενός ανθρώπου. Ξέροντας πως δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ, ακόμη και αν κάποτε αμελούν να μας πουν ένα ευχαριστώ», είπε ο δρ Βιάνα μιλώντας σε δημοσιογράφους της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που μπορούν να κάνουν οι χειρούργοι σήμερα. Και οι εικόνες που παραθέτουμε το αποδεικνύουν.

Μια γυναίκα που είχε αφήσει τον εαυτό της να φτάσει στα όρια ζωής ή θανάτου τελικά σώθηκε χάρη σε αυτούς τους καταπληκτικούς γιατρούς που την ανέλαβαν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα έτσι. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο για εγχειρίσεις ρουτίνας και άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.

Κοινοποιήστε την ιστορία για να αναγνωρίσουμε την προσφορά γιατρών σαν τον δρ Βιάνα.

Αλλά και για να καταλάβουν ιδιαίτερα οι γυναίκες πως πρέπει να τρέχουν αμέσως στον γιατρό όταν διαπιστώσουν κάτι παράξενο στο σώμα τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share