Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα! Κατάπιε το μονόπετρό της! (photos-video)

Πώς το δαχτυλίδι κατέληξε στο στομάχι της;

17 Σεπτεμβρίου 2019 17:23
Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα! Κατάπιε το μονόπετρό της! (photos-video)

Το τρομακτικό όνειρο που είδε μία γυναίκα στο όνειρό της, κατέληξε σε πραγματικό εφιάλτη όταν ξύπνησε και κατάλαβε πως κατάπιε το πανάκριβο μονόπετρό της ενώ κοιμόταν. Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη celebrity μας δείχνει το μονόπετρο της!

Πρωταγωνίστρια αυτής της απίστευτης ιστορίας η 29χρονη Τζένα Έβανς από τις ΗΠΑ. Μέσω του Facebook της «ανέβασε» το πάθημά της, περιγράφοντας πώς το μονόπετρο από το δάχτυλό της κατέληξε στο… στομάχι της.

Ενώ κοιμόταν, ονειρεύτηκε πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της ταξίδευαν με τρένο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, αναγκάστηκε να καταπιεί το μονόπετρο για να το προστατέψει από… κακοποιούς.

So, in case you missed it, I swallowed my engagement ring in my sleep on Tuesday night. I actually remember doing it,...

Posted by Jenna Leigh Howell on Thursday, September 12, 2019

Όταν ξύπνησε όμως, διαπίστωσε πως βρισκόταν στο σπίτι της στη Καλιφόρνια και πως το δαχτυλίδι της είχε κάνει φτερά.

Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ξύπνησε τον αρραβωνιαστικό της, τον Μπόνι, και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Η ίδια περιέγραψε στο Facebook πως δυσκολευόταν να περιγράψει στους γιατρούς τι είχε συμβεί, καθώς την είχε πιάσει κλαυσίγελος. «Έκλαιγα και γελούσα δυνατά ταυτόχρονα».

Οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και όντως εντόπισαν το δαχτυλίδι των 2,4 καρατίων στο στομάχι της. Αποφάσισαν να μην το αφήσουν να πάρει τον… «φυσικό» δρόμο του και έτσι την υπέβαλαν σε επέμβαση, προκειμένου να της το αφαιρέσουν. Μάλιστα την έβαλαν να υπογράψει και χαρτιά σε περίπτωση θανάτου της.

«Άρχισα να κλαίω γιατί σκέφτηκα πως θα ήμουν τρελή αν πέθαινα. Περίμενα πολύ καιρό γι΄αυτό το μονόπετρο και θα παντρευτώ τον Μπόνι».

Τελικά, η όλη διαδικασία στέφθηκε από επιτυχία και όταν ξύπνησε από την επέμβαση άρχισε να κλαίει υστερικά από συγκίνηση και... ανακούφιση.

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι γιατροί! Δείτε τι έβγαλαν από στομάχι 8χρονης!

Η μικρή Ξιαο Λι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με απίστευτο πονόκοιλο ενώ είχε σταματήσει να τρώει αρκετές ημέρες. Απίστευτο: Είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωση του δεν...υπάρχει!

Οι γιατροί αρχικά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα και αποφάσισαν να κάνουν γαστροσκόπηση στο μικρό κορίτσι για να ανακαλύψουν τυχόν προβλήματα.

Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία, οι γιατροί έμειναν αποσβολωμένοι με όσα έβλεπαν στο στομάχι του παιδιού και αμέσως το έβαλαν στο χειρουργείο.

Η μικρή Xiao έπασε από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ. Ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, αλλά πολύ επικίνδυνο, που μπορεί να επιφέρει και τον θάνατο!

Η μικρή είχε καταπίει τα ίδια της τα μαλλιά, με τους γιατρούς να αφαιρούν μια τεράστια μπάλα από το στομάχι της.

Πονούσε δέκα χρόνια αλλά δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο έντερό της!

Μία γυναίκα στην Κίνα υπέφερε από πόνους στο στομάχι για περισσότερα από 10 χρόνια. Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Η 41χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί αρκετούς γιατρούς για να ανακαλύψει την αιτία του πόνου της η οποία όμως έμεινε αδιευκρίνιστη μέχρι το χειρουργείο. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν πως υπεύθυνος ήταν ένας παρασιτικός σκώληκας, μήκους σχεδόν 30 εκατοστών, στο έντερό της.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου», δήλωσε ο Δρ. Li Juan, ο χειρουργός της γυναίκας. «Το έντερό της είχε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του παράσιτου αλλά εξακολουθούσε να είναι μία τεράστια έκπληξη το να δω αυτή την περίπτωση με τα ίδια μου τα μάτια».

Μετά την πραγματοποίηση περισσότερων εξετάσεων ο Δρ. Juan βρήκε ότι η γυναίκα έπασχε από ασκαρίαση, μία παρασιτική μόλυνση που συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος καταναλώσει φαγητό ή νερό μολυσμένο από αυγά παρασίτων.

Αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Δρ. Juan να εντοπίσει πώς μολύνθηκε η γυναίκα, είναι πιθανό να έφαγε κάτι που δεν είχε πλυθεί επαρκώς ή να ήπιε νερό που περιείχε αυγά παρασίτων, τα οποία είναι μικρά και μη ορατά. Ακολούθως κατά πάσα πιθανότητα, ο παρασιτικός σκώληκας μπόρεσε να μεγαλώσει εντός του εντέρου της.

Συνήθως η ασκαρίαση δεν έχει συμπτώματα αλλά σε περίπτωση που εκδηλωθούν συχνά περιλαμβάνουν τον πόνο στο στομάχι, καθώς και τον βήχα.

Κάποιες φορές, ένας άνθρωπος που έχει μολυνθεί είναι πιθανό να αποβάλει το παράσιτο είτε μέσω των κοπράνων είτε μέσω βήχα.

Τις περισσότερες φορές οι μολύνσεις από παράσιτα δεν προκαλούν προβλήματα υγείας. Το πλύσιμο των χεριών και o καλός καθαρισμός των τροφίμων μπορεί να αποτρέψει τη διασπορά των παρασιτικών μολύνσεων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share