Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ζευγάρι βρήκε 120.000 Δολάρια στο λογαριασμό του από λάθος της τράπεζας και τα έφαγε μέσα σε λίγες μέρες

Απίστευτο!

12 Σεπτεμβρίου 2019 12:09
Ζευγάρι βρήκε 120.000 Δολάρια στο λογαριασμό του από λάθος της τράπεζας και τα έφαγε μέσα σε λίγες μέρες

Ζευγάρι μπήκε σε μπελάδες. Η τράπεζα έβαλε κατά λάθος στο λογαριασμό ζευγαριού από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ 120.000 δολάρια. Και εκείνοι τα ξόδεψαν σε 2,5 εβδομάδες.

Μάλιστα το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες μεταξύ άλλων και για κλοπή. Έδωσαν σε φίλους, αγόρασαν τροχόσπιτο και γουρούνες, πλήρωσαν λογαριασμούς.

Τώρα κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κλοπή, αφού ξόδεψε μεγάλο μέρος από τα 120.000 δολάρια. Τα οποία έβαλε κατά λάθος στον λογαριασμό του τράπεζα, χωρίς να έρθει σε επαφή μαζί της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι τα χρήματα δαπανήθηκαν. Μεταξύ άλλων, για την αγορά ενός SUV, ενός τροχόσπιτου, δύο γουρούνων και ενός τρέιλερ για αυτοκίνητο, σύμφωνα με το CNN. Οι αγορές αυτές έγιναν στο διάστημα 3-19 Ιουνίου.

Να σας θυμίσουμε ένα ακόμη τραπεζικό λάθος που είχε συμβεί: Αυτός ο τύπος έλεγξε τον λογαριασμό του και του είχαν βάλει κατά λάθος...
Το τραπεζικό λάθος συνέβη στις 31 Μαΐου, όταν ένα πελάτης στη Γεωργία έκανε κατάθεση ποσού 120.000 δολαρίων. Αλλά η τράπεζα έβαλε λάθος αριθμός λογαριασμού. Όταν ο πελάτης επικοινώνησε με την τράπεζα για να ρωτήσει για την κατάθεση που είχε κάνει, οι αρμόδιοι ανακάλυψαν ότι τα χρήματα είχαν μεταφερθεί στον λογαριασμό του ζευγαριού.

Όταν η τράπεζα μίλησε με την γυναίκα του ζευγαριού στις 21 Ιουνίου, αυτή είπε ότι “δεν είχε τα χρήματα γιατί είχε πληρώσει λογαριασμούς”. Μέρος του ποσού πήγε, επίσης, για να πληρωθούν λογαριασμοί και να επισκευαστούν αυτοκίνητα ενώ έδωσαν 15.000 δολάρια σε “φίλους που τα χρειάζονταν”.


Η γυναίκα είπε στην τράπεζα ότι θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλομένων αλλά μετά από εκείνη την επικοινωνία των δύο πλευρών δεν κατέστη δυνατό να μιλήσουν ξανά. Η τράπεζα κατέθεσε στον σωστό λογαριασμό 120.000 δολάρια και αφαίρεσε το προαναφερόμενο ποσό από τον λανθασμένο, σύμφωνα με την κατάθεση, στην οποία σημειώνεται, ακόμη, ότι το ζευγάρι είπε στις αρχές ότι γνώριζε ότι τα χρήματα δεν του ανήκαν.

Μεταμόρφωση: Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα!

Ληστές ανατίναξαν δύο ΑΤΜ, εισέβαλαν με αυτοκίνητο στην τζαμαρία και απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη διπλανού φούρνου.
Η ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Alpha Bank λίγο μετά τις τρεις το πρωί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αρβανίτου και Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις και στη συνέχεια ένας μεγάλος κρότος.

Οι δύο εκρήξεις ήταν τα ΑΤΜ που ανατινάχθηκαν και ο κρότος ήταν ένα αυτοκίνητο που «μπούκαρε» μέσα στην τζαμαρία της τράπεζας.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! - Χωρίς τράπεζα κινδυνεύουν να μείνουν Τήλος, Λειψοί και Κάσος!

Χωρίς υποκατάστημα, κινδυνεύουν να μείνουν τρία ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς όπως καταγγέλλουν, η μοναδική τράπεζα που διατηρούσε παρουσία στο νησί ανακοίνωσε αιφνίδια την απομάκρυνσή τους.

Πρόκειται για την Τήλο, την Κάσο και τους Λειψούς.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος τόνισε ότι η ταλαιπωρία, κυρίως για τους περίπου 700 μόνιμους κατοίκους, θα είναι πολύ μεγάλη, καθώς θα πρέπει να πηγαίνουν στη Λέρο ακόμα και για την πιο απλή συναλλαγή.

Ο κ. Μάγγος έκανε γνωστό ότι μαζί με τους δημάρχους της Τήλου και της Κάσου έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, με κοινοποίηση στο Γραφείο Πρωθυπουργού, ζητώντας να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως είπε έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα εξεταστεί. Πάντως, ο δήμαρχος Λειψών εξήγησε ότι το ΑΤΜ θα μείνει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share