Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι δίδυμες που γεννήθηκαν σε διαφορετικές χώρες!

Μια πολύ παράξενη και ιδιαίτερη ιστορία...

10 Σεπτεμβρίου 2019 08:35
Οι δίδυμες που γεννήθηκαν σε διαφορετικές χώρες!

Μια πολύ παράξενη και ιδιαίτερη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από 40 χρόνια. Πρόκειται για τις δίδυμες που γεννήθηκαν σε διαφορετικές χώρες και διεκδικούν τώρα μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Η Χαίντι και η Τζο γεννήθηκαν στις δυο διαφορετικές πλευρές των συνόρων της Ουαλίας. Το παγκόσμιο ρεκόρ των αδελφών ήρθε στο φως, όταν ανακάλυψαν ότι στο φετινό βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες τον τίτλο κατείχαν δύο άλλα τρίχρονα δίδυμα και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν έτσι την ιστορία τους. Η Χαίντι και η Τζο γεννήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου του 1976. Η Χαίντι στις 9 το πρωί στο νοσοκομείο του Welshpool της Ουαλίας και η Τζο μία ώρα και 45 λεπτά αργότερα στο Shrewsbury στην Αγγλία. Οι δίδυμες Ρωσίδες που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο αλλά δεν... ψάχνουν εσένα!

Η μαμά των διδύμων, Κάρολ, και ο μπαμπάς τους, Γκράχαμ, δεν ήξεραν ότι περίμεναν δίδυμα, έτσι όταν γεννήθηκε η Χάιντι, τους έκοψαν το ομφάλιο λώρο πριν συνειδητοποιήσουν ότι υπήρχε κι άλλο μωρό. Επειδή το νοσοκομείο του Welshpool ήταν ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο, η οικογένεια έσπευσε στο Shrewsbury για εξειδικευμένη φροντίδα - και έτσι τα δίδυμα γεννήθηκαν στις διαφορετικές πλευρές των συνόρων, δηλαδή σε διαφορετικές χώρες, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναμενόμενη μέρα της γέννησής τους. Οι εφημερίδες είχαν γράψει γι’ αυτά αποκαλώντας τα «διεθνή δίδυμα» και είχαν φωτογραφίες ως μωρά ντυμένα με αγγλικές και ουαλικές σημαίες.

Όταν Χάιντ ξεφύλλιζε το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες -το οποίο ο γιος της αγόρασε φέτος τα Χριστούγεννα- παρατήρησε ότι υπήρχε μια λανθασμένη καταχώριση για τα πρώτα δίδυμα που είχαν γεννηθεί σε διαφορετικές χώρες. Στον Ντίλαν και τη Χάνα (τα 3χρονα δίδυμα) δόθηκε ο τίτλος όταν ο Ντίλαν γεννήθηκε στο Northumberland της Αγγλίας, και η Χανα στη Σκωτία το 2012 μετά από επιπλοκές στη γέννα που απαιτούσαν ειδική προσοχή.

Η Χάιντι και η Τζό απέστειλαν αντίγραφα των πιστοποιητικών γέννησης τους ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο δικαιωματικά κι έτσι και θα γίνει, ενώ εκπρόσωπος των Γκίνες εξέφρασε τα χαρά του που οι δίδυμες επικοινώνησαν μαζί τους και μοιράστηκαν την ιστορία τους.

Οι 10 πιο περίεργες γυναίκες στον κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 10 γυναίκες που είναι μοναδικές! Είναι απίστευτο πόσο εντυπωσιακά διαφορετικές μπορεί να είναι...

Πολλές δε, μπορεί να τις έχετε δει κάπου στο βιβλίο Guinness. Εάν πάλι όχι, , δείτε τις δέκα γυναίκες που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας ότι υπάρχουν!

Ετοιμάστε Βαλίτσες… Χωριό Με 600 Γυναίκες Ζητάει Άνδρες

Ως τώρα ξέραμε ότι τα χωριά ερημώνουν από γυναίκες που φεύγουν προς τις πόλεις για ένα διαφορετικό αύριο. Απίστευτο: Γυναίκα πυροβόλησε άντρα στο κεφάλι γιατί δεν έκανε καλό σ@ξ!

Σε αυτό το χωριό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, συμβαίνει όμως το αντίστροφο. 600 γυναίκες, με τις περισσότερες να είναι ηλικίας 25-35 ετών ζητούν άνδρες να εγκατασταθούν στο αγροτικό χωριό τους και να βοηθήσουν στις σκληρές εργασίες που επιβάλλει η ύπαιθρος.

Πρόκειται για το χωριό Noiva do Cordeiro, της Βραζιλίας, που τα τελευταία χρόνια είδε τον ανδρικό της πληθυσμό να μειώνεται δραματικά. Μάλιστα τους ζητούν να προσαρμοστούν στις ιδαιτερότητες του χωριού και να σεβαστούν την ισότητα των φύλων, αλλιώς είναι ανεπιθύμητοι.

Για το λόγο αυτό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με ομορφιές του τόπου τους και όχι μόνο…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share