Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο αναρχικό σχολείο που λειτούργησε ποτέ! (Video)

Ο μόνος κανόνας να κάνουν όλοι ότι θέλουν!

9 Σεπτεμβρίου 2019 12:27
Το πιο αναρχικό σχολείο που λειτούργησε ποτέ! (Video)

Το 1960 ένας διευθυντής σχολείου με αμφιλεγόμενες και ανατρεπτικές ιδέες δημιουργεί ένα σχολείο, που γράφτηκε στην ιστορία, ως το πιο αναρχικό όλων των εποχών. Απίστευτος: Μπήκε σε φέρετρο ως αντίδραση στους μαθητές του!
Το Burgess Hill μνημονεύεται ακόμα και σήμερα, μέσα από το υλικό που σώθηκε και διατηρήθηκε χάρη στις προσπάθειες ανθρώπων που πίστεψαν και εμπνεύστηκαν από αυτό το project.

Σε εποχές που οι καθηγητές μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βία, οι μαθητές φορούσαν στολές και οι εντολές του καθηγητή, ήταν πιο ισχυρές και από τις εντολές του Μωυσή, σε αυτό το σχολείο, οι μαθητές φορούσαν τζιν, δερμάτινα, οδηγούσαν μηχανές, και κάπνιζαν μέσα στις αίθουσες.

'Οταν ρωτήθηκαν οι μαθητές για το πως του φαίνεται το σχολείο, εκείνοι απάντησαν πως δεν διαφέρουμε από υα άλλα σχολεία, απλά εμείς θέλουμε να ερχόμαστε στο σχολείο και είμαστε ευτυχισμένοι.

Σοκ: Μαθήτρια έφτασε μέσα σε φέρετρο στο χορό του σχολείου της! (Video)

Τι άλλο θα κάνουν κάποιοι άνθρωποι για να μαγνητίσουν τα βλέμματα; Αυτή την φορά μια μαθήτρια μπήκε μέσα σε φέρετρο για να πάει στο χορό του σχολείου της!

Έναν αρκετά πρωτότυπο και σίγουρα μακάβριο τρόπο βρήκε μια τελειόφοιτος Λυκείου να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο χορό του σχολείου της, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η Megan Flaherty, έφτασε μεν με λιμουζίνα άλλα όχι εκείνη που μεταφέρει τους VIP αλλά άψυχα σώματα! Kαι όμως...σκύλος επιτηρεί 11χρονη στο διάβασμα της! (Video)

Η 17χρονη, έφτασε στο σχολείο της, το Λύκειο Pennsauken, με... νεκροφόρα ενώ η ίδια είχε επιλέξει να φορά μια εντυπωσιακή τουαλέτα. Έκπληκτοι οι συμμαθητές της την είδαν να βγαίνει μέσα από ένα... φέρετρο με τη βοήθεια του συνοδού της ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για όλη αυτή την εμφάνιση.

Η νεαρή, σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, ελπίζει στο μέλλον να διευθύνει ένα γραφείο Τελετών.

.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share