Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το χωριό που δεν έχει γεννηθεί αγόρι τα τελευταία 10 χρόνια! (video)

Απίστευτο!

7 Σεπτεμβρίου 2019 10:29
Το χωριό που δεν έχει γεννηθεί αγόρι τα τελευταία 10 χρόνια! (video)

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Μια ολόκληρη δεκαετία έχει να γεννηθεί αγόρι σε ένα χωριό και αυτό έχει «αναγκάσει» επιστήμονες και media να ασχοληθούν με αυτό. Ανατριχιαστικό: Το χωριό που οι κάτοικοι αρρωσταίνουν από τον ήλιο. Πάσχουν από μια ασθένεια που προκαλεί τύφλωση, κώφωση, παράλυση, εγκεφαλική συρρίκνωση και θάνατο!

Πρόκειται για το χωριό Miejsce Odrzanskie, στην Πολωνία. Οι τοπικές Αρχές έχουν δεσμευθεί πως η οικογένεια που θα καταφέρει να γεννήσει αγόρι θα λάβει χρηματικό έπαθλο, ενώ το όνομα που θα του δοθεί αργότερα, θα δοθεί και σε έναν από τους δρόμους του χωριού.

Πρόκειται για ένα χωριό που δεν έχει καφετέριες, εστιατόρια και σχολεία, με τον πυροσβεστικό σταθμό να είναι το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής των κατοίκων. Αυτό έκανες του επιστήμονες να ασχοληθούν με το θέμα και έφτασαν να ισχυρίζονται πως ευθύνονται οι γυναίκες που δεν γεννούν αγόρια επειδή δεν καταναλώνουν πολύ ασβέστιο.

Την ίδια στιγμή, πολλά ζευγάρια απευθύνονται σε γυναικολόγους άλλων χωρών, προκειμένου να λάβουν συμβουλές για το πώς μπορούν να συλλάβουν αγόρι, χωρίς, όμως τη σκληρή παρέμβαση της επιστήμης στη ζωή τους.

Θρίλερ: Ολόκληρο χωριό ξαφνικά τρελάθηκε!

Ήταν 15 Αυγούστου του 1951 όταν δεκάδες κάτοικοι άρχισαν αναπάντεχα να έχουν τρομερά συμπτώματα. Η κατάσταση ήταν απελπιστική και εντελώς απροσδόκητη.

Ο ένας μετά τον άλλον, άνθρωποι όλων των ηλικιών αρρώσταιναν από μία άγνωστη και φρικτή νόσο. Τα συμπτώματα ξεκινούσαν με ναυτίες και έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι σφυγμοί μειώνονταν και η θερμοκρασία του σώματος έπεφτε. Ακολουθούσε ζάλη, ιδρώτας και έντονη οσμή. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα θρίλερ με χωρίο που πέφτει για ύπνο κ ξυπνάει έξι μέρες μετά...

Ύστερα έρχονταν οι ψευδαισθήσεις. Στο χωριό επικράτησε ένα πρωτοφανές σκηνικό. Περισσότερα από 250 άτομα είχαν προσβληθεί από την ασθένεια της τρέλας. Ένας άντρας πιστεύοντας ότι είναι αεροπλάνο, πήδηξε από το δεύτερο όροφο, σπάζοντας και τα δύο του πόδια. Ένα αντρόγυνο κυνηγούσε ο ένας τον άλλο με μαχαίρια. Μία κοπέλα πίστευε ότι την καταδίωκαν τίγρεις.

Ένα μικρό παιδί προσπάθησε να στραγγαλίσει τη μητέρα του. Η περιοχή βρισκόταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το τοπίο που αντίκριζε όποιος επισκεπτόταν το χωριό εκείνες τις μέρες ήταν τρομακτικό. Το συγκλονιστικό είναι ότι δεν επηρεάστηκαν μόνο οι άνθρωποι. Τα σκυλιά του χωριού δάγκωναν με μανία βράχους, ενώ οι πάπιες «περπατούσαν σαν πιγκουίνοι»!

Το νοσοκομείο γέμισε από ασθενείς και οι γιατροί, μην ξέροντας πως αλλιώς να ελέγξουν την κατάσταση, τους έδεναν στα κρεβάτια ή τους φόραγαν ζουρλομανδύες. Τελικά, πέντε άνθρωποι πέθαναν και περισσότεροι από τριάντα νοσηλεύθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο φούρνος και η CIA Υπάρχουν δύο βασικές θεωρίες για το τι συνέβη στο Πον-Σαιντ-Εσπρί. Η πιο διαδεδομένη θέλει το φούρνο της περιοχής να ευθύνεται για την τραγωδία. Το βασικό επιχείρημα είναι ότι ένα κοινό που είχαν όλοι όσοι νόσησαν, ήταν ότι αγόρασαν ψωμί από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Οι γιατροί υποστήριξαν ότι πιθανότατα το αλεύρι μολύνθηκε από κάποιον επικίνδυνο μύκητα που προσέβαλε όσους το έφαγαν. Σύμφωνα με την πιο διαδεδομένη θεωρία, το ψωμί του φούρνου ήταν μολυσμένο/ πηγή: Flickr Η δεύτερη εκδοχή είναι θεωρία συνωμοσίας. Ένας αμερικανός δημοσιογράφος, μερικά χρόνια αργότερα, έφερε στο φως απόρρητα έγγραφα της CIA που αναφέρονταν στο γεγονός ως «το περιστατικό του Πον-Σαιντ-Εσπρί».

Ο δημοσιογράφος εξέδωσε μάλιστα ένα βιβλίο στο οποίο υποστήριζε ότι οι μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες δηλητηρίασαν τις καλλιέργειες της μικρής γαλλικής κοινότητας με LSD, ως μέρος ενός ευρύτερου πειράματος. Εν μέσω της παράνοιας του Ψυχρού Πολέμου, ο αμερικανικός στρατός είχε καταφύγει σε πολλές τέτοιου είδους μυστικές επιχειρήσεις, καθώς έψαχνε για νέες αμυντικές τακτικές και μεθόδους σαμποτάζ του εχθρού. Σχεδόν 70 χρόνια μετά, δεν υπάρχει μία οριστική απάντηση για το τι συνέβη.

Ακόμα και οι σύγχρονοι κάτοικοι της περιοχής έχουν ο καθένας τη δική του θεωρία για το περιστατικό. Οι μνήμες υπάρχουν ακόμη αλλά τα συμπτώματα εξαφανίσθηκαν πλήρως....

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share