Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έβρισκε χάλια την κουζίνα της κάθε φορά που επέστρεφε από την δουλειά, μέχρι που σκέφτηκε μια πανέξυπνη ιδέα!

Πόσο αληθινή είναι αυτή η ιστορία;

6 Σεπτεμβρίου 2019 12:30
Έβρισκε χάλια την κουζίνα της κάθε φορά που επέστρεφε από την δουλειά, μέχρι που σκέφτηκε μια πανέξυπνη ιδέα!

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινή και την έχουν βιώσει πολλές μανούλες!!! Έβρισκε χάλια την κουζίνα της κάθε φορά που επέστρεφε από την δουλειά, μέχρι που σκέφτηκε μια πανέξυπνη ιδέα! Προσέξτε που πάτε και τρώτε! Αηδιαστική κουζίνα καταγράφηκε από πελάτη που κάθονταν στο μπαρ!

Και αυτό γιατί όπως οι περισσότερες μητέρες, πιστεύετε πως εάν τα παιδιά σας έχουν προκαλέσει το χάος, θα πρέπει και να το καθαρίσουν. Τα μικρά παιδιά όπως είναι γνωστό μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή εκεί που δεν το περιμένεις.

Ακατάστατη κουζίνα: Ο τρόπος που σκέφτηκε

Οι μητέρες προσπαθούν να βρουν δημιουργικούς τρόπους όταν τα παιδιά είναι νέα, για να βοηθήσουν το καθάρισμα. Κάποια παιδιά όμως δεν υποκύπτουν ότι και να κάνεις.

Μία μητέρα αποφάσισε να κάνει τα παιδιά της να βοηθήσουν στο καθάρισμα του σπιτιού. Το σχέδιό της ήταν πολύ δημιουργικό και οι άλλες μητέρες λάτρεψαν το σκεπτικό της.

Ήθελε τα παιδιά της να καθαρίσουν την κουζίνα μέχρι να γυρίσει. Οπότε, άφησε ένα σημείωμα για τα παιδιά της – αλλά δεν ήταν ένα τυχαίο σημείωμα. Έγραψε: «Ο σημερινός κωδικός του WiFi μπορεί να ξεκλειδωθεί αν μου στείλετε μία φωτογραφία της κουζίνας στην οποία να φαίνεται πως έχει καθαριστεί. Η φωτογραφία θα πρέπει να περιέχει ένα κουτί με κράκερ πάνω στον πάγκο (για να αποτραπεί η αποστολή παλιότερων φωτογραφιών.»

Όχι μόνο στόχευσε κάτι που σημαίνει πολλά για τα παιδιά αλλά σιγούρεψε και πως δεν θα μπορούσαν να κλέψουν.

Οι μητέρες που έμαθαν για την ιδέα της την επικρότησαν και προσπάθησαν και οι ίδιες να την εφαρμόσουν.

Τρόμος! Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα - «Πάγωσε» μόλις είδε τι της έκανε ο άνδρας της (Video)

Μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχή προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να «κατασκοπεύσει» τον άνδρα της, με τον οποίο ήταν στα χωρίσματα. Γιατί αυτή η μητέρα εξακολουθεί να θηλάζει την 6 ετών κόρη της;

Το περιστατικό έγινε στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η Τερίζ Κοζλόφσκι άρχισε να υποπτεύεται τον σύντροφό της, μια και κάθε φορά μετά τον καφέ που της πρόσφερε είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία και σε κάποιες περιπτώσεις είχε προβλήματα και με την όρασή της.

Έτσι, έβαλε μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα και ανακάλυψε πως ο άνδρας της, της έριχνε στον καφέ ένα φάρμακο, το οποίο σε συχνή χρήση μπορεί να προκαλέσει ακόμα και δηλητηρίαση. Έτσι, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο, αλλά ο δράστης τιμωρήθηκε με μόλις δύο μήνες ποινή φυλάκισης.

Αποκλείεται να το ξέρατε: Σε τι χρησιμεύει το συρτάρι κάτω από τον φούρνο σας!

Θα έχετε δει αυτό το συρτάρι που υπάρχει κάτω από σχεδόν κάθε φούρνο. Είναι αυτό το συρτάρι που οι περισσότεροι από εμάς φυλάμε μέσα τα ταψιά ή άλλα μαγειρικά σκεύη…

Στην πραγματικότητα, όμως, το συρτάρι αυτό βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο και δεν έχει καμία σχέση με την αποθήκευση των ταψιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το συρτάρι χρησιμεύει ως θερμοθάλαμος και βρίσκεται εκεί για να διατηρεί το φαγητό ζεστό, όσο εμείς βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο δείπνο μας ή περιμένουμε τους καλεσμένους να έρθουν στο σπίτι.

Μάλιστα, πολλοί είναι οι φούρνοι που αναφέρουν την χρήση του συρταριού και στις οδηγίες χρήσεις τους. Το συρτάρι δεν έχει την δυνατότητα να ζεστάνει κρύο φαγητό ή φαγητό που βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά χρησιμεύει στο να διατηρήσει την θερμοκρασία σε ένα ήδη ζεστό φαγητό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share