Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Τυφλώθηκε από την ζήλια και της έκανε κάτι αλλόκοτο!

Απίστευτο...

4 Σεπτεμβρίου 2019 19:38
Τυφλώθηκε από την ζήλια και της έκανε κάτι αλλόκοτο!

Η ζήλια μπορεί να σε οδηγήσει στην παράνοια και σε πράξεις χωρίς καμία λογική! Άλλαξαν τα πράγματα: Η εκδίκηση του πρώην είναι ένα πιάτο που τρώγεται βραστό!

Ο 45χρονος σύζυγος στη Νότια Αφρική, ήταν τόσο ζηλιάρης που έφτασε να κάνει κάτι πολύ ακραίο στη 40χρονη σύζυγό του!

Την κατηγορούσε ότι τον απατούσε και εκείνος πήρε μια σοκαριστική απόφαση, εις βάρος της υγείας της συζύγου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος άντρας, άρχισε να υποψιάζεται ότι ο θείος της γυναίκας του την ποθούσε ερωτικά. «Ο άντρας μου ήταν ένας επιθετικός και βίαιος. Η οργή του βγήκε εκτός ελέγχου, όταν μια ημέρα ο θείος μου με έφερε σπίτι με το αυτοκίνητό του. Πίστεψε ότι τον απατούσα με τον θείο μου», λέει η ίδια. Όπως περιέγραψε, αφού ακολούθησε έντονος καυγάς, ο άντρας της είπε ότι θα της έδινε ένα μάθημα.

«Με διέταξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να βγάλω τα ρούχα μου. Στη συνέχεια πήρε μια σούπερ κόλλα και την εφάρμοσε στα γεννητικά μου όργανα. Εκλαιγα, δάκρυα κυλούσανε στο πρόσωπό μου, τον ικέτευα να σταματήσει, ωστόσο, ο ίδιος δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται», ανέφερε σοκαρισμένη.

Τυφλώθηκε από την ζήλια και της έκανε κάτι αλλόκοτο!

Ερωτηθείς αν ο σύζυγός της συνελήφθη μετά τη πράξη του, είπε σχετικά: «Ήθελα να καταθέσω μήνυση αλλά μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε. Φοβάμαι ότι θα επιστρέψει και θα μου κόψει το λαιμό…».

Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Μερικές φορές ο χωρισμός σε πάει στα άκρα... ο συγκεκριμένος λίγο το παράκανε και έστησε ένα άγαλμα για να εκδικηθεί την πρώην! Όσα κάνει ένας άντρας που δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του!

Μπορεί να ξόδεψε χιλιάδες δολάρια, ωστόσο πήρε την εκδίκησή του. Όχι μόνο αγόρασε σπίτι δίπλα στην πρώην του, αλλά της έστειλε και... μήνυμα.

O Alan Markovitz είναι ένας από τους γνωστότερους επιχειρηματίες στο Michigan. Σε μια προσπάθεια να «πικάρει» την πρώην σύζυγό του, αγόρασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό της και εκεί τοποθέτησε ένα άγαλμα, του οποίου το μήνυμα όλοι μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

Ακραίο: Τι άγαλμα έστησε για να εκδικηθεί την πρώην!

Το γλυπτό είναι ένα μεγάλο χέρι με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας μάλιστα για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα και τα βράδια, τοποθέτησε σ' αυτό έναν προβολέα.

Ο Markovitz δεν είναι βεβαίως κάποιος τυχαίος. Δραστηριοποιείται στα strip- club από το 1980, όταν και άνοιξε το περίφημο Eight Mile.

Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες αποφασίζουν να χωρίσουν!

Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες αποφασίζουν να χωρίσουν!

Τι γίνεται όταν ένας άντρας αποφασίζει να χωρίσει και δεν μπορεί κανείς να του αλλάξει την γνώμη; Ποιος είναι ο κυριότερος λόγος που παίρνει αυτήν την απόφαση; Είναι ευρέως γνωστό ότι οι άντρες σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά από τις γυναίκες και αυτό φαίνεται παντού!

Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του...μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο. Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να συνέλθετε από έναν χωρισμό;

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Άντρες χωρισμός

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share