Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε στον κομμωτή της ότι νιώθει άσχημη με γκρίζα μαλλιά! Αν δείτε πως την μεταμόρφωσε θα πάθετε "εγκεφαλικό"! (video)

Απίστευτο!

3 Σεπτεμβρίου 2019 12:24
Είπε στον κομμωτή της ότι νιώθει άσχημη με γκρίζα μαλλιά! Αν δείτε πως την μεταμόρφωσε θα πάθετε

Αυτή η γυναίκα που είπε στον κομμωτή της ότι νιώθει άσχημη με γκρίζα μαλλιά και εκείνος την μεταμόρφωσε...

Όταν οι γυναίκες χάνουν σημαντικό βάρος, δεν αισθάνονται πάντοτε καλά με τον εαυτό τους. Η Nτάνα έχει κάνει τεράστια αλλαγή με το σώμα της και έχει χάσει 19,5 κιλά, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται άθλια με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του στυλίστα Χρίστοφερ, για να ανανεώσει την εικόνα της. Η Diana ήταν τόσο ενθουσιασμένη για την πλήρη μεταμόρφωσή της.


Πριν την αλλαγή, η Ντάνα είχε μακριά, ξανθά μαλλιά που είχαν μια φυσική απόχρωση του γκρι. Είχε επίσης κοντές ωφέλειες. Το hairstyle της, ήταν μια αναδρομή στην δεκαετία του ’80.

Ο Χρίστοφερ, ήθελε να δώσει μια Ντάνα νέα, sassy εμφάνιση. Δεδομένου ότι είναι ειδικός στο makeover, η Diana ήταν περισσότερο από πρόθυμη να τον αφήσει να της αλλάξει εμφάνιση.

Ο Χρίστοφερ φώτισε τα μαλλιά της με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα βάσης. Στη συνέχεια, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Ντάνα, που εξακολούθησε όμως να φαίνεται φυσικό.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την ολική μεταμόρφωση της Ντάνα. Θα τρομάξετε να τη γνωρίσετε!

Πήγε παραλία και την προσέβαλαν για τα κιλά και το σώμα της! H απάντηση της: «Εξαιτίας ηλίθιων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς και…»

Πήγε στην παραλία και άκουσε άσχημα σχόλια για το κιλά της και το σώμα της! Αν και το body positivity κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα ώστε το εκλείψει το φαινόμενο του body shaming. Γυναίκα χάνει 206 κιλά: Να πώς δείχνει σήμερα μετά από μια θαυματουργή μεταμόρφωση!

Η Σέλμπει επισκέφθηκε την παραλία Mount Maunganui Beachστις 12 Ιανουαρίου με τον φίλο της.

Αυτό που συνέβη μετά ήταν να τραβήξει την προσοχή κάποιων ανόητων χωρίς να το επιδιώξει.

Η ομάδα ανδρών γέλασε με το σώμα της καθώς φορούσε μπικίνι και είχε μερικά παραπανίσια κιλά. Τότε είχε δύο επιλογές: Ή να ντραπεί και να καλυφθεί, να συνεχίσει την μέρα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ή να μετατρέψει αυτό το αρνητικό σε κάτι θετικό.

Η blogger από την Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να κάνει το τελευταίο, κάτι που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους followers της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Bald and Beautiful page της στο Facebookτης:

«Σε αυτούς που γέλασαν και έδειξαν όταν έβγαλα το παρεό μου σήμερα στην παραλία, ξεγυμνώνοντας την ψυχή μου (το bikini body μου) στον κόσμο, θέλω μόνο να πάρω (συγγνώμη για την γλώσσα), αλλά f*ck you»!

Έγραψε για το πόσο επηρεάζει το body shaming, ιδίως τις γυναίκες, που περιορίζονται σε συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς τόσες δεκαετίες.

«Εξαιτίας ηλίθιων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς για την εικόνα του σώματός τους. Γι’ αυτό, υπάρχουν γυναίκες που δεν νιώθουν ασφαλείς ή άνετες να βγουν στην κοινωνία με κάτι όπως το μπικίνι, το crop top ή ένα κοντό φόρεμα, με τον κοιλιά τους να φαίνεται. Εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσάς, κάποιοι λιμοκτονούν και αρρωσταίνουν σε μια προσπάθεια να διατηρούν το σώμα ενός μοντέλου».

Μίλησε για τις ψυχοσωματικές ασθένειες που απασχολούν κυρίως νέα άτομα και απηύθυνε έκκληση σε αυτούς την επόμενη φορά που θα γελάσουν με κάποιον, να σκεφτούν τις συνέπειες.

Το post της έγινε viral με χιλιάδες likes, αντιδράσεις και κοινοποιήσεις με τις χρήστες του Διαδικτύου να την αποθεώνουν.

Μάλιστα, η δημοσίευσή της συνοδευόταν από φωτογραφίες της στην παραλία με το μαγιό της να παίζει και να χαίρεται την ζωή της, σαν να μην την πείραξε κανείς!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share