Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Δεν φαντάζεστε που είχε κρύψει τις 12 ράβδους χρυσού!

Απίστευτο περιστατικό

3 Σεπτεμβρίου 2019 07:39
Δεν φαντάζεστε που είχε κρύψει τις 12 ράβδους χρυσού!

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία! Συνέλαβαν ένα Ινδό και δεν πίστευαν που είχε κρύψει 12 ράβδους χρυσού.

Ένας Ινδός συνελήφθη στην πόλη Χαϊντεραμπάντ, αφού είχε κινήσει υποψίες πως έκανε λαθρεμπόριο χρυσού. Οι υπάλληλοι τον είδαν να... περπατάει κάπως περίεργα και τον σταμάτησαν για να τον ψάξουν. Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Πράγματι, στις τσάντες του βρήκαν 8 ράβδους χρυσού κρυμμένες μέσα σε λάμπες LED, οι οποίες ζύγιζαν 800 γραμμάρια. Όμως οι υποψίες παρέμεναν οπότε αποφάσισαν να τον περάσουν από ακτίνες X.

Δεν φαντάζεστε που είχε κρύψει τις 12 ράβδους χρυσού!

Αυτό που βρήκαν μάλλον τους άφησε με το στόμα ανοιχτό και κάτι παραπάνω. 12 ράβδοι χρυσού κρύβονταν στον... πiσiνό του, τους οποίους είχε κρύψει πριν μπει στο αεροπλάνο για την πτήση Σιγκαπούρη – Χαϊντεραμπάντ, διάρκειας 4.30 ωρών!

Συνολικά ο άνδρας κουβαλούσε 2 κιλά χρυσού, αξίας 70.000 λιρών. Ο χρυσός στην Ινδία έχει αρκετά μεγαλύτερη αξία από την Σιγκαπούρη, γι’ αυτό οι λαθρέμποροι συνηθίζουν να τον προτιμούν.

Απίστευτο: Οχτάχρονος ανάβει λάμπες με τη δύναμη της… αφής του! (Video)

Απίστευτο: Οχτάχρονος ανάβει λάμπες με τη δύναμη της… αφής του! (Video)

Απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα παιδί 8 ετών! Ένα σχολιαρόπαιδο από την Ινδία διατείνεται πως έχει τη μαγική δύναμη να κάνει τις λάμπες φωτισμού να ανάβουν ακουμπώντας τες απλώς.

Το αγόρι, από την κομητεία Ρατζαστάν, λέει πως ανακάλυψε τη δύναμή του όταν ο πατέρας του έφερε μια μέρα στο σπίτι μια λάμπα για να αλλάξει την καμένη της κουζίνας. Μωρό γεννήθηκε με 3 κεφάλια! (Photo)

Ο μικρός περιεργαζόταν τον λαμπτήρα όταν εκείνος άναψε στα ξαφνικά. Κανείς άλλος από την οικογένεια δεν μπορούσε να τον ανάψει, κι έτσι όλοι πίστεψαν πως ο μικρός είναι θαυματοποιός.

Ινδία παιδί

Οι γονείς του κατέγραψαν μάλιστα τη μεταφυσική του δύναμη σε βίντεο, λέγοντας πως κανένα κόλπο δεν υπάρχει πίσω από όλα αυτά. Αλλά και οι γείτονες, που μίλησαν σε τοπικά μέσα, επιβεβαίωσαν πως έχουν δει τον μικρό να το κάνει αυτό, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους που ήταν περικυκλωμένο από τους περίεργους.

Το γεγονός ότι μπορεί να το κάνει μόνο με λαμπτήρες LED έχει κάνει πάντως πολλούς να αμφιβάλουν για τις δυνάμεις του…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share