Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Άφησε ένα νυφικό στο βυθό της θάλασσας για δύο χρόνια! Δείτε τι συνέβη... (Photos)

Φοβερό

31 Αυγούστου 2019 14:20
Απίστευτο: Άφησε ένα νυφικό στο βυθό της θάλασσας για δύο χρόνια! Δείτε τι συνέβη... (Photos)

Βύθισε το 2014 στη Νεκρά Θάλασσα ένα νυφικό φόρεμα και το έβγαλε δυο χρόνια μετά. Αυτό είναι το πείραμα μιας ισραηλινής καλλιτέχνη. Αμέσως μετά τον γάμο έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια! Ο λόγος που το έκανε; Θα σας συγκλονίσει!

Το πείραμα το ονόμασε "Νύφη από αλάτι" και το εμπνεύστηκε από ένα θεατρικό έργο του 1916. Στο έργο, μια νεαρή γυναίκα κυριεύεται από το πνεύμα του νεκρού αγαπημένου της και το νυφικό που βυθίστηκε στα γεμάτα αλάτι νερά της Νεκράς Θάλασσας είναι πανομοιότυπο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην θεατρική παράσταση την δεκαετία του 1920.

Άνοιξε το κουτί με το νυφικό της μετά από 30 χρόνια! Μόλις είδε τι είχε μέσα, άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ! (Video)

Παρακάτω θα διαβάσετε μια παράξενη ιστορία για μια γυναίκα που άνοιξε το κουτί με το νυφικό της μετά από 30 χρόνια! Μόλις είδε τι είχε μέσα, άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ!

Μπορεί να τα έχουμε σε κάποιο ράφι ή κρυμμένα σε κάποιο συρτάρι ή ντουλάπι. Μια στο τόσο τα πιάνουμε στα χέρια μας, τα ξεσκονίζουμε και απολαμβάνουμε τις μνήμες που μας φέρνουν στο μυαλό.Παράτησαν ένα ξύλινο κουτί στο αεροδρόμιο και 7 μέρες μετά έπαθαν την πλάκα τους με αυτό που αντίκρισαν (Photo & Video)

Αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει και η Shannon McNamara από το Nashville το 2012, όταν έβγαλε έξω το κουτί όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το νυφικό της. Είχαν περάσει 27 χρόνια από τότε που το είχε φορέσει και νιώθοντας κάπως συναισθηματική θέλησε να του ρίξει μια ματιά. Αλλά όταν άνοιξε το κουτί, σοκαρίστηκε – το νυφικό αυτό δεν ήταν το δικό της!

Σοκαρίστηκα, στεναχωρήθηκα και αναρωτήθηκα ποιανής το νυφικό είχα”, είπε η Shannon σε συνέντευξη.
Μια εφημερίδα του Nashville έγραψε μια μικρή ιστορία για το χαμένο φόρεμα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, μέχρι φέτος που η Kim Jones από την Atlanta αντιμετώπισε μια παρόμοια απογοήτευση. Όταν πήγε να δει το νυφικό της, το οποίο ήταν επαγγελματικά συσκευασμένο σε ένα κουτί, ανακάλυψε ότι το φόρεμα δεν έμοιαζε καν με αυτό που είχε φορέσει στον γάμο της.

Τελικά, η μία γυναίκα είχε το φόρεμα της άλλης! Αλλά πώς γίνεται να είχε περάσει απαρατήρητο κάτι τέτοιο για 30 χρόνια; Και πώς γίνεται να συνέβη κάτι τέτοιο ενώ η Kim και η Shannon μένουν σε διαφορετικές πόλεις;

Και οι δύο γυναίκες κατάγονται από το Nashville και η Kim μετακόμισε στην Atlanta μετά τον γάμο της. Ζούσαν ακόμα και στην ίδια γειτονιά, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και παντρεύτηκαν τον ίδιο μήνα το 1986!

Το μπέρδεμα έγινε όταν και οι δύο πήγαν τα νυφικά τους στο ίδιο καθαριστήριο για να καθαριστούν και να συσκευαστούν. Ένα απλό λάθος στις ετικέτες των κουτιών οδήγησε στο μπέρδεμα αυτό. Θέλοντας να κρατήσουν τα νυφικά τους καλοδιατηρημένα, καμία από τις δύο γυναίκες δεν άνοιξε το κουτί και τα βόλεψαν.

Η Shannon και η Kim βρήκαν το άρθρο που είχε γράψει η εφημερίδα του Nashville στο Facebook. Επικοινώνησαν η μία με την άλλη και κανόνισαν να βρεθούν στο σπίτι της Shannon στο Nashville. Μετά από αγκαλιές και γέλια, οι δύο ανακουφισμένες γυναίκες αντάλλαξαν τα νυφικά. Ήταν μια πολύ χαρούμενη περίσταση – η Kim και η Shannon έγιναν γρήγορα φίλες και πέρασαν το υπόλοιπο απόγευμα διηγούμενες ιστορίες για τις ζωές τους τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν, οι πιθανότητες να πάρουν πίσω η καθεμιά το νυφικό τους θα ήταν πολύ μικρές. Αλλά στην εποχή του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων οι πιθανότητες για επικοινωνία με άλλους, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις, δείχνουν σχεδόν απεριόριστες. Και για την Kim και την Shannon αυτό σήμαινε ένα πολύ ευτυχισμένο τέλος!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ιστορία στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share