Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Είδε τη φωτογραφία της σε site γνωριμιών αλλά το τρομακτικό στην υπόθεση δεν ήταν αυτό...

Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

28 Αυγούστου 2019 13:54
Τραγικό: Είδε τη φωτογραφία της σε site γνωριμιών αλλά το τρομακτικό στην υπόθεση δεν ήταν αυτό...

Τραγικό αυτό που συνέβη σε μια κοπέλα η οποία είδε τη φωτογραφία της σε site γνωριμιών, όμως το τρομακτικό στην υπόθεση δεν ήταν αυτό...

Μερικές φορές τα πράγματα στο διαδίκτυο είναι τόσο ανεξέλεγκτα που οι χρήστες του δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προβλέψουν τι μπορεί να συμβεί το επόμενο δευτερόλεπτο.

Αυτό αποδεικνύει και η ιστορία της Jessica Hunt. Η χρήστης του Twitter σέρφαρε στο Ίντερνετ όταν ξαφνικά ανακάλυψε ότι μία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η ίδια, είχε κλαπεί και «έκανε βόλτες» σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών.


Και οι δυσάρεστες εκπλήξεις για την όμορφη κοπέλα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η φωτογραφία της είχε υποστεί τροποποίηση. Συγκεκριμένα, το ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο site γνωριμιών είχε μία φωτογραφία με το σώμα της Hunt, αλλά το πρόσωπό της είχε τροποποιηθεί και στη θέση του υπήρχε το πρόσωπο μίας άλλης κοπέλας.

«Θεέ μου, αυτό είναι το σώμα μου και το σπίτι μου. Αλλά σε ποια ανήκει αυτό το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ είναι εντελώς χαζό», έγραψε η Jessica Hunt στο Twitter, όταν ανακάλυψε την τρομερή απάτη.

Για την ιστορία αυτή είναι η αυθεντική φωτογραφία της Jessica Hunt:

Απίστευτη αλλαγή: Έχασε 70 κιλά κόβοντας μόλις 4 τρόφιμα από την διατροφή της!

Αυτή η γυναίκα έχασε 70 κιλά κόβοντας μόλις 4 τρόφιμα από την διατροφή της....

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Κάσει Κάμελ σχεδίαζε το πάρτι γενεθλίων του γιου της, με θέμα έναν σούπερ ήρωα.

Η 33χρονη θα μεταμφιεζόταν και εκείνη και είχε παραγγείλει το κοστούμι της online. Οταν η παραγγελία της ήρθε διαπίστωσε ότι η στολή της ήταν λίγο μικρή, αλλά αποφάσισε να την φορέσει.

Το πάρτι στέφθηκε με επιτυχία και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ανέβηκαν και οι σχετικές φωτογραφίες στο Facebook. «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήμουν εγώ και περίμενα να ανέβουν και άλλες φωτογραφίες. Ηταν χειρότερες. Περίμενα μια καλύτερη φωτογραφία που ποτέ δεν ήρθε».

Καθώς οι φωτογραφίες στο Facebook... γύρναγαν και τις έβλεπαν πολλά ζευγάρια μάτια, η Κάσει Κάμελ αισθάνθηκε άσχημα και αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να κάνει για την εικόνα της. Ζυγίζοντας 163 κιλά το μόνο που μπορούσε να κάνει με επιτυχία ήταν να αλλάξει πάνα στο γιο της, πάνω στην κοιλιά της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε τη διαδικασία αδυνατίσματος. Τέσσερα χρόνια μετά έχει χάσει 70 κιλά.

Η 33χρονη, τότε, μητέρα άρχισε να ασκείται καθημερινά. «Κατέβασα μια εφαρμογή, το 5K, η οποία ειδικεύεται να σηκώσει όλους από τον καναπέ και να βάλει το τρέξιμο στη ζωή τους, μέσα σε οκτώ εβδομάδες. Η εφαρμογή με ενθάρρυνε καθώς έκανα άσκηση και μου υπενθύμιζε πότε πρέπει να τρέχω και πότε να περπατάω (πριν το μάθω έτρεχα 5 χλμ. χωρίς σταματημό).

Επειδή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να χάσει βάρος μόνο τρέχον Κάσει Κάμελ άλλαξε και τη διατροφή της κόβοντας το τυρί, τα ζυμαρικά, το ψωμί και τα αναψυκτικά. «Ξεκίνησα να αλλάζω τη διατροφή μου απλά κόβοντας αυτά τα τέσσερα συγκεκριμένα τρόφιμα και τίποτα άλλο», είπε. «Ήταν μια τεράστια πρόκληση γιατί στα 33 μου, είχα πολλές διατροφικές συνήθειες που ήταν δύσκολο να κόψω».

Η σκληρή της δουλειά ανταπέδωσε. Σε σύντομο διάστημα μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να περιστρέψει το σώμα της στα πλάγια, δεν χρειαζόταν πλέον επέκταση στη ζώνη ασφαλείας στο αεροπλάνο και μπορούσε να χωρέσει σε κανονικά ρούχα.

Εκτός από το να τρέχει, στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων έβαλε και τις ασκήσεις με αντιστάσεις. Ο στόχος της, όπως λέει τη βοηθούσε να μην τα παρατήσει. Την βοήθησε και ο σύζυγός της ο οποίος ήταν συμπαραστάτης της σε αυτή την προσπάθεια και έτρεχε καθημερινά μαζί της.

Από τη μεγάλη απώλεια βάρους έχουν δημιουργηθεί αισθητικά προβλήματα για την αντιμετώπιση των οποίων μαζεύει τώρα χρήματα. Ο δεύτερος λόγος που δημοσιοποιεί την ιστορία της είναι για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να χάσουν κιλά. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σαν και εμένα και θέλω να ξέρουν ότι υπάρχει ελπίδα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share