Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις!

Απίστευτο!

28 Αυγούστου 2019 08:18
Πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις...

Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν έχεις κορμί, σκέφτηκε μια 50χρονη η οποία πούλησε το σπίτι της για να γίνει καλλονή.

Η Jayne Fenney έχασε 70 κιλά, πούλησε το σπίτι της για να γίνει κορμάρα αλλά παραμένει λίγο ακόμα ανικανοποίητη με την εμφάνισή της. Έχει δώσει μέχρι στιγμής 30.000 λίρες από αυτά τα 14.000 ήταν για body lift και 16.000 σε επεμβάσεις στα χέρια, το στήθος και τους μηρούς.


Από το 120.000 αξίας σπίτι της μένει σε ένα τροχόσπιτο ενώ επίσης πούλησε το διπλό κρεβάτι, το στεγνωτήριο και μια τηλεόραση μεγάλων ιντσών.

πλαστικές επεμβάσεις

"Μπορεί να φαίνεται περίεργη η κίνησή μου αλλά είναι το καλύτερο που έκανε. Δε μετανιώνω για τίποτα. Το να νιώθεις καλά αξίζει πολύ παραπάνω από 10 σπίτι", είπε η Jayne στην Daily Mail.

Από μικρή είχε παραπανίσια κιλά και όπως αποκαλύπτει στο σχολείο οι συμμαθητές της την κορόιδευαν τόσο για αυτό όσο και για τα δόντια της γεγονός που της δημιούργησε κόμπλεξ.

"Πλέον μπορώ να φορώ μπικίνι. Έχω αγοράσει πάρα πολλά για να δείξω τη νέα μου σιλουέτα και έχω επιτέλους αυτοπεποίθηση. Δεν κρύβομαι πίσω από πετσέτα θαλάσσης και είμαι υπερήφανη για το σώμα μου", κατέληξε.

Κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! (photos)

Κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! (photos)

Μία κοπέλα που αρνούνταν την τροφή και ζύγιζε 31 κιλά σήμερα είναι μια κούκλα χάρη στο instagram! Από το θάνατο και τα… 17 κιλά επέστρεψε στη ζωή! Δείτε πως είναι σήμερα

Η κοπέλα αυτή πέρασε από τον Γολγοθά της διατροφικής διαταραχής την λεγόμενη νευρική ανορεξία: Πρόκειται για μία από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ασθενής. Πρόκειται για μια διαταραχή του οργανισμού η οποία στρέφει τον ίδιο τον ασθενή ενάντια στον εαυτό του.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί σε κάποιον ασθενή, είναι βέβαιο πως εκείνος δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει εύκολα. Ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή τα πράγματα μοιάζουν να είναι πολύ πιο εύκολα για κάποιον που αντιμετωπίζει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα. Αυτό, διότι πέρα από την εξέλιξη της επιστήμης, υπάρχει και η εξέλιξη της τεχνολογίας και κατ’ επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

undefined

undefined

Κάποιος μπορεί να ανατρέξει σε πληροφορίες, μέσω ενός μέλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο περνά το αντίστοιχο πρόβλημα (σ.σ. π.χ. στο Instagram).

Η νευρική ανορεξία είναι επικίνδυνη, καθώς μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε θάνατο, αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολλές. Μάλιστα, η Emelle αποτελεί ένα παράδειγμα αντίστοιχων γυναικών.

undefined

undefined

Η Emelle δεν γινόταν να συνεχίσει να ζει, με αυτό τον τρόπο. Το σωματικό βάρος της είχε φτάσει πλέον τα 31 κιλά και δεν βρισκόταν πια σε θέση να βρει ούτε αγόρι. Μάλιστα, η Emelle πίστευε ότι ήταν πολύ χοντρή για να είναι ελκυστική. Έτσι, ξεκίνησε να αποφεύγει συστηματικά τη λήψη τροφής.

undefined

undefined

Δεν ήθελε να παραδεχθεί πως υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Το σώμα της είχε προσαρμοστεί στο νέο βάρος της. Το ίδιο και ο οργανισμός της. Έτσι, σπανίως αισθάνονταν πως ήταν αδύναμη. Οι συγγενείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήθελαν να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνη πίστευε πως θα την καταστρέψουν.

undefined

Κάποια στιγμή, η Emelle συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι, στράφηκε στο Instagram. Εκεί μπόρεσε να βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σύντομα θα τη βοηθούσαν. H επαναφορά του σωματικού βάρους της έγινε μέσω υγιεινής σωματικής διάπλασης.

undefined

Νευρική ανορεξία: Πώς είναι σήμερα η Emelle

Πλέον, η Emelle ζυγίζει 55 κιλά και είναι χαρούμενη. Μπορεί να μοιράζεται την ιστορία της, ενθαρρύνοντας άλλους συνανθρώπους της, αλλά και να ζει τη ζωή, που δεν μπορούσε να ζήσει πριν.

undefined

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share