Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδες στο όνειρο σου να σε δαγκώνουν ή να τους δαγκώνεις; Τι σημαίνει με βάση τον ονειροκρίτη;

Μήπως είναι κακός οιωνός;

27 Αυγούστου 2019 10:19
Είδες στο όνειρο σου να σε δαγκώνουν ή να τους δαγκώνεις; Τι σημαίνει με βάση τον ονειροκρίτη;

Βλέπετε συχνά περίεργα όνειρα και ψάχνετε την ερμηνεία τους στον ονειροκρίτη ή ρωτάτε τις γιαγιάδες σας; Τι σημαίνει αν είδατε να σας δαγκώνουν ή να δαγκώνετε εσείς κάποιον;

Αν κάποιος σε δαγκώσει στο όνειρό σου, έστω και στα αστεία, θα χάσεις μια δίκη, που θα σε ζημιώσει. Βλέπεις νεκρούς στον ύπνο σου; Δες τι σημαίνει!

Αν εσύ δαγκώνεις κάποιον, θα τον βλάψεις άδικα.

Αν γυναίκα δει ότι δαγκώνει άντρα, προσπαθεί να τον τυλίξει στα δίχτυα της.

Αν μια γυναίκα δαγκώνει μια άλλη, θα μαλώσουν άσχημα για κάποιον άντρα.

Τι σημαίνει αν δείτε πεθαμένο στον ύπνο σας σύμφωνα με τον ονειροκρίτη;

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μαλιστα αν τον ακούτε να λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δεν θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Τι μπορεί να σημαίνουν όνειρα που σίγουρα όλοι έχουμε δει!

Και ποιος από εμάς δεν έχει δει σε όνειρο ότι τον κυνηγάνε ή ότι πέφτει από ένα ύψος και λίγο πριν ακουμπήσει κάτω ξυπνάει.

Είναι άγνωστο αν τα όνειρα μπορούν να έχουν προφητικά όνειρα, αλλά το σίγουρο είναι πως τα όνειρα μας κάτι σημαίνουν και μπορούν να μας πουν πολλά για τις σκέψεις και τη ζωή μας. Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπουμε πολύ συχνά;

Απώλεια δοντιών

Αν ονειρευτείς πως σου πέφτουν τα δόντια, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις καταπιεσμένος ή ότι σε ελέγχουν κατά κάποιο τρόπο.

Επίσης ένα όνειρο στο οποίο σου πέφτουν τα δόντια μπορεί να σημαίνει ότι είπες κάτι που δεν έπρεπε και έχεις τύψεις για αυτό. Αυτό μπορεί να είναι ένα κουτσομπολιό, μία κακία ή ένα μυστικό που δεν έπρεπε να αποκαλύψεις.

Σεξ

Αν ονειρευτείς πως κάνεις σεξ με τον ή την σύντροφο σου, τότε αυτό σημαίνει πως έχετε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ σας.

Αν πάλι ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο, τότε, ίσως, οι “φυσικές ανάγκες” σου, σου “χτυπάνε την πόρτα”.

Σε περίπτωση που ο άνθρωπος με τον οποίο κάνεις σεξ είναι πρωην σου, τότε, προφανώς, σημαίνει πως δεν τον/την έχεις ξεπεράσει και σου είναι δύσκολο να προχωρήσεις παρακάτω.

Πτώση

Τα, γνωστά σε όλους μας, όνειρα ότι πέφτουμε μπορεί να σημαίνουν πως νιώθουμε ότι στη ζωή μας κάτι έιναι εκτός του ελέγχου μας.

Σ’ αυτά τα όνειρα είναι πολύ σημαντικό το background. Αν μπορείς να θυμηθείς το περιβάλλον γύρω σου όταν έπεφτες, τότε μπορεί να έχεις ακόμα περισσότερα στοιχεία για την αιτία αυτού του ονείρου.

Αν πέφτοντας πλησιάζεις τον πάτο, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως, όντως, έχεις φτάσει σε ένα τέλμα στη ζωή σου ή στο τέλος κάποιας κατάστασης ή ότι έχει συμβεί κάποια μεγάλη αλλαγή.

Πτήση

Σχεδόν, όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε δει πως πετάμε. Όχι με αεροπλάνο – κανονικά σαν τον Σούπερμαν. Ένα όνειρο “πτήσης” μας δίνει σήμα πως έχουμε την ανάγκη να απελευθερώσουμε την πίεση της καθημερινότητας απο μέσα μας.

Όνειρο στο οποίο κρυβόμαστε

Όταν βλέπουμε όνειρα στα οποία κρυβόμαστε τότε, πολύ πιθανό είναι να έχουμε ανάγκη προστασία ή υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μας που θέλουμε να “θωρακίσουμε” απ’ τον έξω κόσμο.

Όνειρο στο οποίο πηδάς

Όταν κάνεις άλμα σε κάποιο όνειρο, τότε αυτό δείχνει την προθυμία σου να κάνεις κάτι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος ή αποτυπώνει τη χαρά που ένιωσες ξεπερνώντας ένα εμπόδιο.

Αν, όμως, πηδάς πάνω από κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει κακό, π.χ. λάβα, αυτό υποδηλώνει άγχος για κάτι που πέρασε ή για κάτι που έρχεται.

Γύμνια

Αν ονειρευτείς πως είσαι γυμνός, τότε αυτό μπορεί να δηλώνει μία αίσθηση ανεπάρκειας ως προς την επίτευξη ενός στόχου και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Κυνηγητό

Αν κάποιος σε κυνηγάει στα όνειρα σου, τότε, μάλλον, προσπαθείς ν’ αποφύγεις κάτι που έχει προκύψει στη ζωή σου. Το ν’ αναγνωρίσεις αυτόν που σε κυνηγούσε μπορεί να πει πολλά για τη βαθύτερη αιτία του ονείρου.

Θάνατος

Ο θάνατος στα όνειρα μας, παρά τα όσα λέγονται, δεν έχει προφητικό χαρακτήρα. Το να έρθουμε αντιμέτωποι με τον θάνατο στον ύπνο μας έχει να κάνει περισσότερο με μία εκτίμηση των πραγμάτων που είτε είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω μας είτε όχι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share