Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πελάτης χάρισε αυτοκίνητο σε υπάλληλο των McDonald’s γιατί ήταν... πολύ ευγενική!

Έμεινε άναυδη η γυναίκα...

27 Αυγούστου 2019 07:28
Πελάτης χάρισε αυτοκίνητο σε υπάλληλο των McDonald’s γιατί ήταν... πολύ ευγενική!

Μία υπάλληλος των McDonald’s στο Χάτσινσον του Κάνσας έμεινε άναυδη όταν παρέλαβε ένα απρόσμενο δώρο. Ένας πελάτης της χάρισε ένα αυτοκίνητο. Σερβιτόρος φέρνει τούρτα καπέλο σε πελάτη! (video)

Την ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση έκανε ο Κρις Έλις, επιχειρηματίας από την Γουιτσιτά, ο οποίος τρώει συχνά στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται η Βίκι Άντερσον. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άντερσον, για την οποία ο Έλις είπε σε τοπική εφημερίδα ότι είναι πολύ φιλική όταν τον εξυπηρετεί, τον ρώτησε αν γνώριζε κάποιον να πουλάει το αυτοκίνητό του γιατί το δικό της είχε υποστεί ζημιά με κόστος μεγαλύτερο από την αξία του.

Τότε, ο Έλις θυμήθηκε ότι ο γιος του Τζος πουλάει το αυτοκίνητό του, μία Pontiac GS του 2009. «Η μοίρα με κοίταξε στα μάτια όταν μου είπε αυτή την ιστορία», δήλωσε ο Έλις σε τοπική εφημερίδα και τόνισε ότι σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι.

Έτσι, αποφάσισε να αγοράσει το αυτοκίνητο από τον γιο του και να το δώσει στην Άντερσον. Αφού το καθάρισε και άλλαξε τα λάδια και τα ελαστικά, ο Έλις οδήγησε το αυτοκίνητο στα McDonald’s για να το δωρίσει στην Άντερσον.

Όταν έφτασαν, της ζήτησαν να βγει στον χώρο στάθμευσης για να της δείξουν το δώρο της, ενώ κατέγραψαν τη στιγμή και σε βίντεο.

Απίστευτο: Γλάρος άρπαξε σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με έναν γλάρο που άρπαξε ένα σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Οι αστυνομικοί είδαν το νεαρό να πετάει το σακουλάκι κάνναβης, όμως την ώρα που πήγαν να το σηκώσουν για να τον συλλάβουν, το βούτηξε ένας γλάρος. Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Μπαρ πουλούσε ποτά αναμεμειγμένα με κάνναβη!

Υπάρχουν φύλακες άγγελοι στις μέρες μας; Κάποιοι θα πουν πως όχι. Ένας τύπος στην Σουηδία όμως, θα έχει διαφορετική άποψη μετά από αυτό που έζησε σε ένα φεστιβάλ μουσικής...

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν δύο αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά εντόπισαν στο Gothenburg Cultural Festival να κάνει ένα τέτοιο τσιγάρο και άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος της, προκειμένου να την συλλάβουν.

Λίγο πιο δίπλα καθόταν ένας άλλος τύπος, ο οποίος παρατήρησε την κίνηση των δύο ανδρών και κατάλαβε την ιδιότητά τους και το τί πήγαν να κάνουν. Φοβούμενος οτι θα ερχόταν και η σειρά του, έβγαλε ένα σακουλάκι με κάνναβη και το πέταξε παραδίπλα του.

Την κίνηση την είδα οι αστυνομικοί και αμέσως άλλαξαν κατεύθυνση, αφήνοντας την κοπέλα και πηγαίνοντας προς το μέρος που είχε πετάξει την κάνναβη. Ο ένας από αυτούς έφτασε ακριβώς από πάνω, όμως την ώρα που ετοιμαζόταν να σκύψει για να το σηκώσει, εμφανίστηκε ένας γλάρος, ο οποίος το τσίμπησε και το πήρε μαζί του.

Όπως είναι λογικό, αμφότεροι έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή, ενώ ο ιδιοκτήτης της συσκευασίας, βλέποντας τον φύλακα... άγγελο του να επεμβαίνει και τον σώζει, βρήκε την ευκαιρία να εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share