Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Go home, earth sucks": Το μήνυμα του Καποδιστριακού στους...εξωγήινους (photos)

Και όμως είναι αλήθεια!

23 Αυγούστου 2019 16:39

Απίστευτο και όμως πραγματικό.... Το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο προειδοποιεί τους εξωγήινους, "Go home, earth sucks"! Δείτε το «απαγορευμένο» ντοκιμαντέρ της Disney για τους εξωγήινους που παίχτηκε μόνο μια φορά! (photos-video)

Χρησιμοποιώντας το Google maps αν κάποιος ζουμάρει στην ταράτσα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, που βρίσκεται στου Ζωγράφου, θα παρατηρήσει ένα μήνυμα γραμμένο στα αγγλικά, με αποδέκτες τους εξωγήινους που θα επισκεφθούν τον πλανήτη μας!

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τονίσουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον πλανήτη Γη, ο οποίος καταστρέφεται καθημερινά από τους κατοίκους του και να επιχειρήσουν μία επαφή… τρίτου τύπου σε περίπτωση που οι εξωγήινοι επιλέξουν την Αθήνα ως μέρος προσγείωσης.

Πόλη «φάντασμα» εμφανίστηκε πάνω από κινεζική λίμνη! (photos-video)

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Χουαϊάν στην ανατολική Κίνα όταν είδαν να προβάλει απ’ το πουθενά μια πόλη «φάντασμα» στον ορίζοντα. Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Το φαινόμενο έγινε αισθητό το απόγευμα της Κυριακής πάνω από τη λίμνη Χονγκζέ της επαρχίας Ζιανκσού της Κίνας. Αρχαία κινεζικά κτίρια με καμπυλωτές στέγες, δέντρα και μια τεράστια ανεμογεννήτρια διακρίνονταν μέσα από το πέπλο ομίχλης που είχε κατέβει πάνω από τη λίμνη με τον συνήθως πεντακάθαρο ουρανό.

Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα στην Χουαϊάν και πολλοί κάτοικοί τους έτρεξαν να απολαύσουν το ασυνήθιστο θέαμα, που κράτησε περίπου μισή ώρα στο νοτιοδυτικό τμήμα της λίμνης, της τέταρτης μεγαλύτερης της Κίνας. Το φαινόμενο έγινε αισθητό μετά από βροχή, ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες σε τοπικό ΜΜΕ. Όπως είπε ο φωτογράφος Τσεν Κάι, διέκρινε μακριά μια σειρά από αρχαία πανύψηλα κτίρια, τα τείχη μιας πόλης καθώς και τους οκταγωνικούς πύργους στις πύλες της.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share