Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!

Μια ιστορία που θα σας κάνει κομμάτια...

23 Αυγούστου 2019 09:17
Θα συγκινηθείτε: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!

Συγκινητική ιστορία! Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του 25χρονου ιδιοκτήτη του! Μια απίστευτη και πολύ συγκινητική ιστορία κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πώς ο σκύλος είναι ο καλύτερος και πιο πιστός μας φίλος.

Ο 25χρονος Stuart Hutchison διαγνώστηκε το 2011 με καρκίνο του εγκεφάλου. Χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση και αρκετές χημειοθεραπείες. Δυστυχώς από το 2014 έως το 2018 οι μεταστάσεις ήταν πολλές προσβάλλοντας τα κόκαλα της λεκάνης και έπειτα όλα τα κόκαλα. Να σας θυμίσουμε: Εφιάλτης! Το γλείψιμο του σκύλου δεν ήταν αθώο - Δείτε τι έπαθε 54χρονη παίζοντας με το κατοικίδιο (Video)

Δυστυχώς ο Stuart δεν τα κατάφερε σε αυτή την άνιση μάχη και έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου.

Όλο αυτό το διάστημα εκτός από την οικογένειά του, δίπλα του ήταν και ο αγαπημένος του σκύλος, ο Nero, ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόγκ. Η οικογένεια είχε τρεις σκύλους αλλά ο αγαπημένος του Stuart ήταν ο Nero.

Το επίσης τρομερό και απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι 15 λεπτά μετά το θάνατο του Stuart πέθανε ξαφνικά και ο Nero.

Η μητέρα του Stuart, η 52χρονη Fiona Conaghan, θα πει για αυτό το απίστευτο περιστατικό: “Έχουμε τρία σκυλιά, όμως αυτός που ήταν μέρα νύχτα δίπλα του ήταν ο Nero, ο οποίος “έφυγε” και αυτός 15 λεπτά με το γιο μου”.

Η σύζυγος επίσης του Stuart, η Danielle, αναφέρει: “Ο Nero ήταν ο σκύλος που πάντα ήταν δίπλα του. Φέραμε πριν από ένα μήνα στο σπίτι τον Stuart για να πεθάνει εδώ κοντά μας. Θέλαμε να τον φροντίσουμε”

Ο Stuart και η Danielle ήταν μαζί 6 χρόνια. Το 2017 αρραβωνιάστηκαν και τον Ιανουάριο του 2019 παντρεύτηκαν.

Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο! Τότε ο σκύλος του τον κατεύθυνε σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία! Και τότε συνέβη το θαύμα! (Video)

Πραγματικά αξίζει να διαβάσετε αυτό το θαύμα! Ένας άντρας που έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο έχει τον καλύτερο σκύλο που τον κατεύθυνε σε με παλιά εγκετελελειμμένη εκκλησία που έζησε κάτι απίστευτο!

Ο Greg Thomas είναι 60 ετών και ζει στη Μινεσότα. Πριν τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Η ασθένεια βρισκόταν ήδη στο 4ο στάδιο και δεν έπαιρνε θεραπεία. Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του να αρχίσει να ετοιμάζεται για το μοιραίο. Η κατάσταση της υγείας του ολοένα και επιδεινώνονταν κι εκείνος το μόνο που περίμενε ήταν ένα θαύμα. Και συνέβη! Δείτε ακόμα: Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Κάνοντας βόλτα με τον πιστό του σκύλο, κάθισε να ξεκουραστεί στα σκαλοπάτια μιας εκκλησίας. Εκεί, έχυσε μερικά δάκρυα και προσευχήθηκε για ένα θαύμα. Όταν κοίταξε με προσοχή την εκκλησία, συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν επισκευές. Κι ένιωσε βαθιά την ανάγκη να τη φτιάξει, όσο προλάβαινε!

Πήρε τις σχετικές άδειες και ξεκίνησε τις εργασίες αποκατάστασης! Ήδη το εξωτερικό της εκκλησίας έχει αποκατασταθεί κι ο Greg σχεδιάζει να φτιάξει και το εσωτερικό της. Μάλλον θα έχει χρόνο για να το κάνει! Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από τη διάγνωση της ασθένειας του και τα συμπτώματα βρίσκονται σε ύφεση!

Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

Η πίστη και η θέληση του για ζωή έκανε τελικά το θαύμα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share