Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Αυτή είναι η οδοντόκρεμα από την Ιαπωνία που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους! (photos)

Ιδού!

26 Σεπτεμβρίου 2019 21:33
Αυτή είναι η οδοντόκρεμα από την Ιαπωνία που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους! (photos)

Οι ιδιότητες αυτής της νέας οδοντόκρεμας αφήνει άνεργους του οδοντιάτρους στην Ιαπωνία. Η οδοντόκρεμα περιέχει παρόμοια συστατικά με το σμάλτο των δοντιών, αλλά είναι σε υγρή μορφή. Ως εκ τούτου, η μορφή του θα σας διευκολύνει να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα σας. Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο. Ο λόγος; ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..!

Η Γιαπωνέζα ερευνήτρια Kazue Yamagishi είναι υπεύθυνη για την επαναστατική εφεύρεση για την διατήρηση της προσωπικής υγιεινής. Η ανακάλυψη του είναι μιας μορφής οδοντόπαστα με εκπληκτικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, η πάστα της γεμίζει όλες τις τρύπες και τις ρωγμές στα δόντια και ταυτόχρονα επαναφέρει το σμάλτο των δοντιών.

Η ερευνήτρια κατόρθωσε να αποκτήσει τον τύπο της νέας πάστας με μια σειρά πειραμάτων με υδροξυλαπατίτη, ή αλλιώς γνωστό ως κρυσταλλικό φωσφορικό ασβέστιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δοντιού.

Όταν η πάστα εφαρμοστεί στο δόντι, προκαλεί αραίωση του οξέος στην επιφάνεια των δοντιών. Μετά από τρία λεπτά, η πάστα αρχίζει να κρυσταλλώνεται και στερεώνεται στη δομή του φυσικού σμάλτου.

11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Μια συγκινητική αληθινή ιστορία με μια οδοντόκρεμα, το σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να είναι θανατηφόρα; Το βούρτσισμα των δοντιών είναι μια καθημερινή συνήθεια. Πόσες φορές όμως αναρωτηθήκαμε αν το προϊόν που χρησιμοποιούμε μπορεί να μην κάνει για εμάς; Θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας να κοιτάξετε την ετικέτα στην οδοντόκρεμα αν είχατε αλλεργία στο γάλα; Η οδοντόκρεμα δεν φτιάχτηκε μόνο για τα δόντια! Δείτε 16 έξυπνες χρήσεις της που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Η ιστορία αυτού του μικρού κοριτσιού μπορεί να αλλάξει τις συνήθειές μας και να γλιτώσει πολλά παιδιά από αλλεργίες. Η Monique συνήθιζε να διαβάζει όλες τις ετικέτες στις οδοντόκρεμες όταν η Denise ήταν μικρότερη. Δεν είδε ποτέ κάτι που να περιέχει γαλακτοκομικά προϊόντα σε οδοντόκρεμα. Οπότε δεν συνέχισε να το κάνει, καθώς τα χρόνια περνούσαν. Αν είχε διαβάσει την ετικέτα σε αυτή την οδοντόκρεμα MI Paste One, η Monique θα έβλεπε ότι περιείχε την ουσία Recaldent, η οποία προέρχεται από πρωτεΐνες γάλακτος.

undefined

«Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω τα συστατικά του προϊόντος», δήλωσε η Monique. «Σε αντίθεση με ό, τι λέει ο καθένας, αισθάνομαι σαν να απέτυχα!».

Όταν η Denise πήγε να χρησιμοποιήσει την οδοντόκρεμα, η Monique είπε ότι η κόρη της ήταν τόσο ενθουσιασμένη που χρησιμοποίησε την «ειδική οδοντόκρεμα της». Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη χρήση της, η Denise ήξερε ότι κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και τα χείλη της άρχισαν να γίνονται μπλε.

Αλλεργική αντίδραση στην οδοντόκρεμα

undefined

Μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά είπε «Νομίζω πως έχω αλλεργική αντίδραση στην οδοντόκρεμα» και τα χείλη της ήταν ήδη μπλε, λέει η Monique. «Την πήρα και την έβαλα στο κρεβάτι μου. Έτρεξα στο σαλόνι, είπα στην κόρη μου «Κάλεσε ασθενοφόρο!» και άρπαξα το αντιισταμινικό. Λέει, “Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Της είπα: «Σ ‘αγαπώ, ναι, μπορείς».

Η Monique χορήγησε το αντιισταμινικό φάρμακο στην κόρη της, αλλά δεν ενήργησε. Άρχισε επίσης να της κάνει ΚΑΡΠΑ, αλλά η αντίδραση ήταν πολύ σοβαρή σε αυτό το σημείο.

undefined
«Η οδοντόκρεμα ήταν πάνω από τα δόντια και τα ούλα της και της έκοψε το οξυγόνο της», είπε η Monique. Δυστυχώς, η Denise πέθανε δύο ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η Monique εξακολουθεί να αισθάνεται υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης της, αλλά ξέρει ότι τίποτα δεν θα την φέρει πίσω. Η οικογένεια τώρα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ιστορία της Denise προς όφελος της κοινής γνώμης.

«Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τη Denise αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε άλλους στο όνομά της», δήλωσε η Monique. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους ανθρώπους που παίρνουν σοβαρά τις αλλεργίες. Η Denise ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, αλλά είναι τραγικό το πώς το κάνει».

undefined
Η συγκλονισμένη μητέρα έχει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους γονείς παιδιών με αλλεργίες: «Διαβάστε τα πάντα. Μην επαναπαύεστε, μόνο και μόνο επειδή το διαχειρίζεστε για αρκετά χρόνια». «Δεν μπορείς να είσαι άνετος ή να νιώθεις ντροπή ή να φοβάσαι να ρωτήσεις και να εξασφαλίσεις ότι τα συστατικά είναι εντάξει. Να είστε ο συνήγορος του παιδιού σας».

Μια καθημερινή διαδικασία που έφερε τον θάνατο σε ένα μικρό κορίτσι. Διαβάστε τις ετικέτες, ρωτήστε για να προλάβετε τις αλλεργικές αντιδράσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share