Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν ο 4χρονος γιος της πέθανε, προσευχόταν στο Θεό για ένα σημάδι! Αυτό που είδε στον τάφο του, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Μια ιστορία που θα σας συγκλονίσει!

20 Αυγούστου 2019 10:02
Όταν ο 4χρονος γιος της πέθανε, προσευχόταν στο Θεό για ένα σημάδι! Αυτό που είδε στον τάφο του, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Μια ιστορία που θα σας συγκλονίσει είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Μια μάνα που έχασε τον γιο της στα 4 του προσευχόταν στο Θεό για ένα σημάδι! Αυτό που είδε στον τάφο του, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

O Jack Robinson ήταν μόλις 4 χρονών όταν ένας όγκος στο κεφάλι του στέρησε την ζωή τον Απρίλιο του 2014. Λείπει πάρα πολύ στον δίδυμο αδερφό του, τη μεγαλύτερη αδερφή και τους γονείς του, οι οποίοι νιώθουν πως έχουν ένα μεγάλο κενό στην καρδιά τους. Διαβάστε ακόμα: Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Στην τρίτη επέτειο από τον θάνατο του Jack, η μητέρα του, Marie, επισκέφτηκε τον τάφο του κοντά στο σπίτι τους στο Hampshire της Αγγλίας. Έσκυψε δίπλα στο μνημείο του και είπε: “Σε παρακαλώ Jack, στείλε ένα σημάδι στην μανούλα.”

Αυτό που κατέγραψε όμως με το κινητό της την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Ένας πετρίτης ήρθε ξαφνικά στον τάφο, πέταξε από πάνω της και προσγειώθηκε στο χέρι της. Την κοιτούσε μέσα στα μάτια και σε μία στιγμή πήγε προς τον ώμο της και την τσίμπησε μερικές φορές. Αυτό την έκανε να δακρύσει γιατί πίστεψε πως ήταν σημάδι από τον γιο της.

Όποτε ο Θεός θέλει να σώσει έναν άνθρωπο στέλνει κάποιον να τον αγαπήσει!

Αυτό το παράξενο πουλάκι θύμησε στην Marie τον γιο που είχε χάσει. Έμοιαζε λες και το μικρό πλάσμα τον πρόσεχε εκεί που ήταν. Στις καρδιές τους θα είναι για πάντα ζωντανός. Ήταν μία απίστευτη στιγμή που πρόσφερε στην θλιμμένη μητέρα την παρηγοριά που τόσο χρειαζόταν.

Ανατριχιαστικό: Oι άνθρωποι που ξύπνησαν μέσα στον τάφο τους!

Η Μαίρη Μπεστ ήταν 1 χρονών όταν είχε κολλήσει χολέρα στην Ινδία. Η κατάσταση της χειροτέρευε όλο και περισσότερο. Η Μαίρη υπέφερε από την αρρώστια ώσπου ο γιατρός προανήγγειλε τον θάνατό της.

Η κοπέλα τάφηκε σε κρύπτη μερικές ώρες αργότερα στο Γαλλικο κοιμητήριο της Καλκούτα. Ήταν 1871. Τα θύματα από τη χολέρα θάβονταν άμεσα για να μην διαδοθεί η αρρώστια. Δείτε και τον καταραμένο αριθμό τηλεφώνου: Όποιος τον έχει πεθαίνει!

Δέκα χρόνια αργότερα, όταν η κρύπτη ανοίχτηκε από συγγενή της Μαίρη και έναν νεκροθάφτη, το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν φρικτό. Το καπάκι του τάφου ήταν ανοικτό και ο μισός σκελετός ήταν έξω από αυτόν.

Φαίνεται πως η κοπέλα ξύπνησε και έκανε την τραγική διαπίστωση ότι βρίσκεται στον τάφο και προσπάθησε να αποδράσει. Η προσπάθεια της ήταν πολύ μεγάλη, αλλά δεν άντεξε και αφού έχασε τις αισθήσεις της, πέθανε.
Όπως λέγεται, πολλά θύματα της χολέρας έπεφταν σε πολύωρο κώμα και ήταν σα να έχουν πεθάνει και ξύπναγαν κατά τη διάρκεια του κώματος. Οι μέθοδοι επίσης που χρησιμοποιούνταν για τη διάγνωση θανάτων ήταν κάθε άλλο παρά αξιόπιστοι.

Υπήρχαν μάλιστα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είχαν τόσο μεγάλο φόβο ότι θα ξύπναγαν σε τάφο μετά από λανθασμένη διάγνωση θανάτου, που απαιτούσαν από τους συγγενείς τους σε τέτοια περίπτωση να τους καρφώσουν μαχαίρι στην καρδιά ή να τους κόψουν το λαιμό!

Σε βιβλίο που εκδόθηκε το 1905 και τώρα αναδημοσιεύεται δύο γιατροί είχαν παρουσιάσει μία μακάβρια λίστα από πρόωρες ενταφές όλου του κόσμου.

Το 1887 στη Γαλλία ένας νεαρός είχε ταφεί και καθώς οι νεκροθάφτες κουβαλούσαν τον τάφο του, τον άκουσαν να χτυπάει το καπάκι. Οι νεκροθάφτες, φοβισμένοι μη δημιουργήσουν πανικό προχώρησαν την ταφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο θόρυβος ήταν δυνατός και δε γινόταν να μην ακουστεί. Ο νεαρός όμως δεν τα κατάφερε. Μετά από απέλπιδες προσπάθειες πέθανε από ασφυξία.


Το 1851 η Βιρτζίνια Μακντόναλντ από τη Νέα Υόρκη αρρώστησε βαριά και θεωρήθηκε ότι πέθανε, παρά τους ισχυρισμούς της μητέρας της για το αντίθετο. Οι συγγενείς της μητέρας που την έπιασε υστερία προσπάθησαν να την μεταπείσουν, μέχρι που διαπίστωσαν ότι το σώμα της προσπάθησε να βγει από τον τάφο.

Αυτές και πολλές άλλες ανατριχιαστικές ιστορίες περιγράφονται στο βιβλίο, ακόμη και πιο πρόσφατες όπου οι γιατροί έκαναν λάθος για τον ασθενή και αυτός ξύπνησε μέσα στον τάφο του.

Στην Ιαπωνία αποφεύγουν τον αριθμό 4 με κάθε τρόπο!

Είναι μερικά μόνο από τα έθιμα της χώρας τα οποία δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άλλος λαός. ΟιΙάπωνες έχουν έναν ιδιαίτερα αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς, ο οποίος αφορά όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Ένα από τα πιο παράξενα πράγματα είναι ότι ο αριθμός 4 αποφεύγεται με κάθε τρόπο!

Η λέξη για τον αριθμό τέσσερα μοιάζει πολύ με εκείνη του θανάτου. Για τους Ιάπωνες είναι κάτι σαν το 13 για τους Δυτικούς.

Θεωρείται εξαιρετικά γρουσούζικος αριθμός και χρησιμοποιείται όσο λιγότερο γίνεται. Ακόμη και στα ασανσέρ, μπορεί να λείπει ο τέταρτος όροφος.

Σε άλλες, πιο ακραίες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν καν ενδείξεις για τους ορόφους 40-49. Μάλιστα το 49 θεωρείται ακόμη πιο γρουσούζικος αριθμός, γιατί ακούγεται σαν τη φράση που σημαίνει «πόνος μέχρι θανάτου».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share