Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτος: Μπήκε σε φέρετρο ως αντίδραση στους μαθητές του!

Ίσως ο πιο cool καθηγητής που υπάρχει!

17 Αυγούστου 2019 15:32
Απίστευτος: Μπήκε σε φέρετρο ως αντίδραση στους μαθητές του!

Οι καθηγητές είναι γνωστό ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με μεγάλα "διαμάντια΄" και επικές απαντήσεις κάθε μέρα στο σχολείο! Τι συμβαίνει όταν ένας καθηγητής δεν άντεξε με την βαθμολογία των μαθητών του;

Έναν περίεργο τρόπο διάλεξε ένας καθηγητής από τις ΗΠΑ για να εκφράσει στους μαθητές του πόσο απογοητευμένος είναι από τους βαθμούς τους στο διαγώνισμα. Έλληνες μαθητές παρήγαγαν λευκό χαβιάρι από σαλιγκάρια που πωλείται 3.200 ευρώ το κιλό!

Τι έκανε; Μπήκε μέσα σε ένα φέρετρο και παρίστανε το νεκρό. «Οι βαθμοί σας με πέθαναν», φέρεται να είπε.

Σοκ: Μαθήτρια έφτασε μέσα σε φέρετρο στο χορό του σχολείου της! (Video)

Τι άλλο θα κάνουν κάποιοι άνθρωποι για να μαγνητίσουν τα βλέμματα; Αυτή την φορά μια μαθήτρια μπήκε μέσα σε φέρετρο για να πάει στο χορό του σχολείου της!

Έναν αρκετά πρωτότυπο και σίγουρα μακάβριο τρόπο βρήκε μια τελειόφοιτος Λυκείου να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο χορό του σχολείου της, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η Megan Flaherty, έφτασε μεν με λιμουζίνα άλλα όχι εκείνη που μεταφέρει τους VIP αλλά άψυχα σώματα! Kαι όμως...σκύλος επιτηρεί 11χρονη στο διάβασμα της! (Video)

Η 17χρονη, έφτασε στο σχολείο της, το Λύκειο Pennsauken, με... νεκροφόρα ενώ η ίδια είχε επιλέξει να φορά μια εντυπωσιακή τουαλέτα. Έκπληκτοι οι συμμαθητές της την είδαν να βγαίνει μέσα από ένα... φέρετρο με τη βοήθεια του συνοδού της ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για όλη αυτή την εμφάνιση.

Η νεαρή, σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, ελπίζει στο μέλλον να διευθύνει ένα γραφείο Τελετών.

Έκαναν ανακαίνιση σε αυτό το σπίτι, όταν βρήκαν ένα μυστηριώδης φέρετρο θαμμένο από κάτω! Μόλις το άνοιξαν, πάγωσαν! (Video)

Έκαναν ανακαίνιση σε αυτό το σπίτι, όταν βρήκαν ένα μυστηριώδης φέρετρο θαμμένο από κάτω! Μόλις το άνοιξαν, πάγωσαν!

Όταν η Ericka Karner βρισκόταν στα μέσα της ανακαίνισης του πατρικού της σπιτιού, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν κάτω από το γκαράζ της. Ήταν ένα μικρό κουτί από γυαλί και ξύλο – το φέρετρο ενός μικρού παιδιού.

Δεν υπήρχε τρόπος να προσδιοριστεί ποιο ήταν το μικρό κορίτσι που βρίσκονταν μέσα. Η Ericka, αποφάσισε να το ονομάσει «Miranda». Εσείς το έχετε ακούσει ή δει; Φέρετρα με γκλίντερ;

Το φέρετρο θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου 120 ετών, όταν η περιοχή ήταν παλιό νεκροταφείο του Odd Fellows. Μετεγκαταστάθηκε τη δεκαετία του 1930. Τα περισσότερα από τα σώματα ξεθάφτηκαν και ξαναθάφτηκαν.

Ωστόσο, υπήρχαν και απομεινάρια.

Η Ericka, που ήταν ήδη μητέρα, ήθελε να στείλε σωστά το κοριτσάκι. Προσπάθησε να πάρει το φέρετρο για να ξαναθαφτεί, αλλά η πόλη δεν θα της έδινε άδεια ταφής χωρίς το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού. Χωρίς καμία πληροφορία για το κορίτσι, δεν υπήρχε τρόπος να πάρει πιστοποιητικό.

Μια οργάνωση που κάνει ταφές σε παιδιά που δεν έχουν αναγνωριστεί και ονομάζεται Κήπος της Αθωότητας, αποφάσισε να βοηθήσει την Ericka να προσδιορίσει την ταυτότητα του παιδιού.

Το φέρετρο ήταν στεγανά σφραγισμένο, οπότε η αποσύνθεση επιβραδύνθηκε σημαντικά – στην πραγματικότητα, το παιδί είχε διατηρηθεί σχεδόν τέλεια. Είχε μωβ λουλούδια μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά της και φορούσε ένα λευκό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα. Μετά από ένα έτος δοκιμών DNA και 1000 συνολικά ωρών εργασίας, μπόρεσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το παιδί.

Ανακάλυψαν, ότι το όνομά της ήταν Edith Howard Cook. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 1876, στην ηλικία των 2 ετών. Η αιτία ήταν ο υποσιτισμός που προκλήθηκε από μια λοίμωξη. Ο Κήπος της Αθωότητας θα κρατήσει ένα καλοκαιρινό μνημείο για το κορίτσι με μια κατάλληλη επιτύμβια στήλη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share