Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο γάμο της ακούστηκαν πολλά για την εμφάνισή της! 5 χρόνια μετά έχοντας ξοδέψει 15.000€, είναι μια κούκλα!

Τα κατάφερε...

17 Αυγούστου 2019 14:28
Στο γάμο της ακούστηκαν πολλά για την εμφάνισή της! 5 χρόνια μετά έχοντας ξοδέψει 15.000€, είναι μια κούκλα!

Μία γυναίκα που ζύγιζε 146 κιλά και έπασχε από εθισμό στο φαγητό, τώρα έχει γίνει αγνώριστη, αφού έχασε σχεδόν 90 κιλά, Η Lyndsey Hoover, 23, από το Τέξας τώρα χωράει σχεδόν σε όλα τα ρούχα – αλλά τη μέρα του γάμου της πριν 5 χρόνια, πάλευε να χωρέσει στο νυφικό της.

Έτρωγε περίπου 4,000 θερμίδες της μέρα, αλλά αποφάσισε να αλλάξει μετά από ένα ταξίδι με το αεροπλάνο, στο οποίο δεν μπορούσε να δέσει τη ζώνη. Από τότε, έχει ξοδέψει περίπου $15,500 σε επεμβάσεις για να μεταμορφώσει το σώμα της.

Η Lyndsey έκανε εγχείρηση στομάχου για να μειώσει την ποσότητα του φαγητού που μπορούσε να φάει και έτσι να χάσει το περιττό βάρος. Μετά όμως είχε μείνει πολύ χαλαρό το δέρμα της και ακόμα δεν μπορούσε να νιώσει άνετα με το σώμα της. Έπρεπε να αγοράζει μεγαλύτερο νούμερο παντελόνι για να χωράει το δέρμα της.

“Πάντα ήμουν υπέρβαρη αλλά στα 21α γενέθλιά μου ένιωσα πως η ζωή μου είχε τελειώσει. Πάντα φανταζόμουν πως θα ήμουν έξω με φίλους να γιορτάζω, αλλά δεν είχα τίποτα να γιορτάσω.

Να σας θυμίσουμε μια παρόμοια ιστορία: Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της! 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της!

΄Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, γιατί δεν χωρούσα σε καμία καρέκλα λόγω του μεγέθους μου. Δεν μπορούσα με τίποτα να βρω ρούχα που να μου κάνουν.”

“Μία φορά όμως που γυρνούσα από οικογενειακές διακοπές στο Las Vegas και δεν μπορούσα να δέσω τη ζώνη, ήξερα πως έπρεπε να πάρω δραστικά μέτρα για να αλλάξω τη ζωή μου.”

Τότε, αποφάσισε να κάνει την εγχείρηση στομάχου και ξεκίνησε αυστηρή διατροφή. Άρχισε να χάνει γρήγορα κιλά και να νιώθει πολύ όμορφα.

Αφού έχασε τα κιλά, έκανε κοιλιοπλαστική και έβαλε εμφυτεύματα και τώρα πια έχει το σώμα των ονείρων της. Λέει πως ο άντρας της την είχε παντρευτεί όταν ήταν πιο βαριά από ποτέ, την έβλεπε διαφορετικά και ποτέ δεν είχε καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν στην πραγματικότητα.

Το βάρος της όμως είχε αρχίσει να της δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα. Είχε πολύ έντονους πόνους στην πλάτη και είχε γίνει προ-διαβητική.

Έτσι, ξεκίνησε παράλληλα και πολύ αυστηρή διατροφή, τρώγοντας 700 θερμίδες τη μέρα για 1,5 χρόνο.

Τώρα, μετά από τόσο καιρό νιώθει άνετα με το σώμα της και δεν φοβάται να το δείξει. Νιώθει περήφανη γι’αυτό που κατάφερε και λέει πως επιτέλους ζει την ζωή που πάντα είχε ονειρευτεί.

Το 2015 είχε το ιδανικό γυναικείο σώμα με βάση τους επιστήμονες, δείτε πως είναι σήμερα και πραγματικά θα ζηλέψετε

Πρόσφατα είπε πως είναι έτοιμη να πει “ναι” όποτε και αν αποφασίσει να της κάνει την μεγάλη ερώτηση ο φίλος της, Jeremy Parisi.

Και η Kelly Brook φαινόταν πιο ερωτευμένη από ποτέ την Πέμπτη, όταν βγήκε μαζί με τον όμορφο Γάλλο φίλο της και αντάλλαξε φιλιά μαζί του σε παραλία της Antigua.

Η 38χρονη καλλονή φορούσε ένα φλοράλ μπικίνι, που αναδείκνυε τις καμπύλες της και τόνιζε το όμορφο σώμα της.

Οι δυο τους φαίνονται να πλατσουρίζουν στο νερό, να μιλάνε, να γελάνε, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται ενώ απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο.

Από όταν πήγε στο γραφικό νησί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kelly κρατάει τους θαυμαστές της ενήμερους στο Instagram με αρκετές εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Στο μεταξύ, η Kelly πρόσφατα μίλησε για την σπαρακτική αποβολή της ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Thom Evans, το 2011.

Αποκάλυψε τι συνέβη τον Απρίλιο του 2011, εξηγώντας πως έχασε και ένα παιδί τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Είπε: “Νιώθω πως αν το ήξερα στα 20 τι δυσκολίες θα αντιμετώπιζα, θα είχα κάνει διαφορετικές επιλογές.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share