Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Γεννήθηκε η γυναίκα που δεν θα μπορεί να θυμάται!

Μια παράξενη ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον!

16 Αυγούστου 2019 14:08
Απίστευτο: Γεννήθηκε η γυναίκα που δεν θα μπορεί να θυμάται!

Οι περίεργες ειδήσεις δεν έχουν τελειωμό! Αυτήν την φορά βρήκαμε μια παράξενη ιστορία που είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού γεννήθηκε η γυναίκα που δεν μπορεί να θυμάται τίποτα!

Πριν ξεκινήσετε να κρίνετε την ιστορία και νομίζετε ότι αυτή είναι άλλη μία γλυκανάλατη αφήγηση μίας γυναίκας που πάσχει από άνοια και ύστερα διαλύεται ο γάμος της, με αποτέλεσμα να χάσει τον εαυτό της, σημειώστε το εξής. Η Μακίνον δεν έχει πάθει τίποτα από αυτά, στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν σε θέση να θυμάται τις εμπειρίες της. Να σας θυμίσουμε: Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

H παράξενη ιστορία μίας μεσήλικης που δεν ήταν ποτέ σε θέση να θυμάται τα ταξίδια της, τις εμπειρίες της, ακόμη και τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία πριν αλλά και μετά τον γάμο της με τον άνδρα της, είναι αυτή της Σούζι Μακίνον.

Για ολόκληρες δεκαετίες οι επιστήμονες υποψιάζονταν ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος σαν την Σούζι Μακίνον. Την βρήκαν το 2006, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους ότι αν αυτό το άτομο υπήρχε θα ζούσε μία φυσιολογική ζωή.

Η Σούζι είναι το πρώτο άτομο που καταγράφηκε ότι πάσχει από σοβαρή έλλειψη αυτοβιογραφικής μνήμης παγκοσμίως. Η ίδια γνωρίζει πολλά γεγονότα για την ζωή της, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να ξαναζήσει διανοητικά οποιοδήποτε από αυτά, με τον τρόπο που εσείς μπορείτε να τα επαναφέρετε στις σκέψεις σας. Επίσης δεν έχει επεισοδιακές μνήμες, δηλαδή δεν έχει αυτές τις αναμνήσεις που όλοι έχουμε και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία. Ας σκεφτούμε λοιπόν την μνήμη της ως ένα αγαπημένο μας βιβλίο που μπορούμε να διαβάσουμε μόνο τα περιεχόμενα του ή ανοίγοντας την Wikipedia να είμαστε ικανοί να διαβάσουμε μόνο την αρχική της σελίδα.

«Γνωρίζω μερικά κομματάκια από τα πράγματα που συνέβησαν», δηλώνει η Μακίνον για την παιδική της ηλικία. Αλλά κανένα από αυτό δεν μπορεί να ζωντανέψει μέσα στο μυαλό της σαν να συμβαίνει ξανά και ξανά για πρώτη φορά. «Δεν μπορώ να με θυμηθώ μικρότερη, η τόσο κοντή ως παιδί ώστε να μην μπορώ να φτάσω τα ντουλάπια». Η ίδια πιάνει τον εαυτό της να μαντεύει πως θα μπορούσαν να είναι οι εμπειρίες που έχει βιώσει. Για παράδειγμα λέει ότι όταν επισκέφθηκε τα νησιά Κάιμαν, είχε ζέστη. Ίσως εκείνη και ο άντρας της να περπάτησαν πολύ τότε. «Πιθανόν να επισκεφθήκαμε τα νησιά κάποια στιγμή μεταξύ 2000 και 2010».

Ο τρόπος με τον οποίο η Μακίνον βιώνει την ζωή, καταρρίπτει πολλά από τα πράγματα που θεωρούμε απαραίτητα για να είναι κανείς άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Ακόμη και ο φιλόσοφος Τζόν Λόκ υποστήριξεότι η μνήμη κάθε ανθρώπου αποτελεί προσωπική ταυτότητα.

Τέλος, είναι τόσο δύσκολο ακόμη και να φανταστούμε πως είναι να μην έχεις όλες αυτές τις αναμνήσεις και τα ερεθίσματα που τελικώς σε διαμορφώνουν ως άνθρωπο, αλλά όταν το φανταστούμε, η εικόνα είναι μαύρη, καταστροφική.

Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά, ήταν απαρηγόρητος! Τότε θυμήθηκε τι του είπε εκείνη την τραγική νύχτα!

Αυτή η αληθινή ιστορία με αυτόν τον άντρα που πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά θα σας συγκινήσει!

Τον Ιανουάριο, οι Casi και Joey Rott έφεραν στον κόσμο τα υγιή τρίδυμα τους....

Οι δύο μεγάλες αδερφές τους – Chloe, 6 και Tenley, 2 – ανυπομονούσαν να τα γνωρίσουν. Η Casi επανήλθε γρήγορα αφού γέννησε τα δύο αγόρια και το ένα κορίτσι. Δύο μέρες αργότερα όμως, ξύπνησε μέσα στα χαράματα με πολύ έντονους πόνους στο στήθoς.

Ο Joey την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου η αξονική έδειξε πως είχε δημιουργηθεί θρόμβος στα πνευμόνια της. Μετά από θεραπεία και άλλες εξετάσεις, φάνηκε πως δεν υπήρχε άλλος θρόμβος, αν και η καρδιά της ήταν πολύ κουρασμένη. Επειδή δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μετά από λίγες μέρες της έδωσαν εξιτήριο.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να αφήσει την περιπέτεια αυτή πίσω τους και να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους.

Στις 5 Φεβρουαρίου, τελικά κατάφερε να κρατήσει και τα 3 της παιδιά στην εντατική για πρώτη φορά.


Αφού γύρισαν σπίτι, πέρασαν το πρωινό ετοιμάζοντας το δωμάτιο των παιδιών. Ο Joey πήρε τις Chloe και Tenley από το σχολείο και μετά η Casi πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Casi έχασε τη ζωή της χωρίς κανείς να το περιμένει. Ήταν μόλις 10 μέρες μετά τη γέννηση των τρίδυμων όταν η ζωή τους άλλαξε για πάντα.



Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και το σοκ που ένιωσε ο Joey. Λέει πως τις τελευταίες της στιγμές που πέρασε με την Chloe και την Tenley ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ.

Έτσι, ο Joey έμεινε μόνος του να μεγαλώνει 5 υπέροχα παιδιά, αν και ευτυχώς έχει όση βοήθεια και υποστήριξη χρειάζεται από τους αγαπημένους του. Μία σελίδα Gofundme δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Joey να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του.


Η Casi τελικά ποτέ δεν κατάφερε να καλωσορίσει τα τρίδυμα στο σπίτι της στο Κάνσας.

Τώρα, ο Joey προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Παρόλο που παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο να βρει τις ισορροπίες, είναι πολύ δυνατός και προσπαθεί να βρει λύσεις.

Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ένιωθε πως δεν άντεχε όλο τον πόνο και την θλίψη. Αλλά έχει παραμείνει δυνατός για χάρη των παιδιών του.

‘Πρέπει να είσαι εκεί για τα παιδιά σου. Δεν μπορείς απλά να τα παρατήσεις, γιατί έχεις 5 ανθρώπους που στηρίζονται πάνω σου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share