Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχει σοκάρει όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα! Σας φαίνεται για φυσιολογικό μωρό;

Φρικιαστικό!

14 Αυγούστου 2019 11:40
Έχει σοκάρει όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα! Σας φαίνεται για φυσιολογικό μωρό;

Έχει κάνει το γυρό του διαδικτύου και προκαλέι σοκ η τρομακτική κούκλα που περπατάει και κάνει τον κόσμο να φωνάζει στις οθόνες τους : «Κάψτε την! Στην πυρά!»

Ήταν μία λήψη που τραβήχτηκε στο Saltillo του Μεξικού, και αρχικά είχε ανέβει στο Internet πριν από ένα χρόνο. Αλλά έγινε πάλι viral αυτές τις μέρες, φτάνοντας τα εκατομμύρια shares στα social media, όπως αναφέρει το Mirror.

Γιατί, είναι η πιο σημαντική ερώτηση εδώ. Γιατί να δημιουργήσει κανείς μία τόσο τρομακτική κούκλα με μαύρα διαβολικά μάτια?


Με βάση λοιπόν την Μεξικάνικη εφημερίδα Excelsior, η κούκλα πρέπει να είναι η «Lily Lade» από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 που σχεδιάστηκε για να μάθει στα μικρά κορίτσια να περπατάνε. Το φρικιαστικό αυτό παιχνίδι περπατάει όταν πιάνεις το χέρι του.

Τι άλλο θα δούμε; Youtubers δημιούργησαν και πουλούν κούκλες ίδιες με το νεογέννητο μωρό τους!

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση μίας οικογενείας Youtuber με 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές, να... πλουτίσει, εκμεταλλευόμενη το νεογέννητο μωρό της με μία κούκλα - «σωσία» του.

Η οικογένεια Ingham έχει συνολικά τέσσερα παιδιά ηλικίας 13, 9 και 7 ενώ ο «βενιαμίν» της οικογένειας είναι μόλις τεσσάρων μηνών.

Η κούκλα μοιάζει με τον μικρό Jace όταν ήταν δύο εβδομάδων και ήδη έχουν κατασκευαστεί 250 κομμάτια. Με κάθε αγορά, ο πελάτης παίρνει μαζί μία φωτογραφία, ένα πιστοποιητικό γέννησης υπογεγραμμένο από την οικογένεια, ρούχα και πάνες…

Barbie: Εσύ το ήξερες ότι η διάσημη κούκλα έχει και... επίθετο! (Video)

Ένα μικρό ποσοστό των ακολούθων της οικογενείας ενθουσιάστηκε με την ιδέα και έσπευσε να το αποκτήσει.

«Τι υπέροχη ιδέα! Βούρκωσα όσο έβλεπα το βίντεο», έγραψε ένας χρήστη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι είναι τρομοκρατημένοι και χαρακτήρισαν την ιδέα τους περίεργη, ανατριχιαστική και τους γονείς «ανεύθυνους».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share