Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λευκή γυναίκα γέννησε μαύρο μωρό και λέει πως ευθύνεται ο άνδρας της που έπινε πολύ καφέ!

Αδιανόητο!

8 Αυγούστου 2019 14:57
Λευκή γυναίκα γέννησε μαύρο μωρό και λέει πως ευθύνεται ο άνδρας της που έπινε πολύ καφέ!

Όλα συνέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαλένθια, όπου μία νεαρή λευκή γυναίκα, 24 ετών, γέννησε ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι αλλά μαύρο βάρους 4,2 κιλών. Όταν είδε το παιδί της σε αυτή την κατάσταση, της κόπηκαν τα πόδια!

Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν πως παρότι ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της ήταν μελαμψοί, το μωράκι γεννήθηκε μαύρο! Μετά τη γέννα ο νεαρός άντρας ζήτησε από τη γυναίκα του εξηγήσεις. «Δεν είμαι ρατσιστής, δε με ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός του, αλλά με έχεις απατήσει;».

Εκείνη του απάντησε: «Δεν σε έχω απατήσει, στο υπόσχομαι. Πίνεις τελευταία συνέχεια καφέδες, μέρα και νύχτα, αυτός είναι ο λόγος.»

«Αισθάνομαι άσχημα που αμφέβαλλα για τη γυναίκα μου, στην αρχή νόμιζα ότι με απάτησε, αλλά η αλήθεια είναι πως τελευταία όντως έπινα πολύ καφέ. Δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω, εμπιστεύομαι απόλυτα την σύντροφό μου, και γι’ αυτό το λόγο δεν θα κάνω τεστ πατρότητας» δήλωσε τελικά ο νεαρός άντρας λίγες ώρες αργότερα!

Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας από το Σραπσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία, μετά από μία νυχτερινή έξοδο, ξύπνησε γεμάτη μυστηριώδεις, τεράστιους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Η Θία Ουίλσον ξύπνησε και διαπίστωσε πως το σώμα της ήταν καλυμμένο με ανησυχητικά πολλές και μεγάλες μελανιές. Να σας θυμίσουμε μια παρόμοια ιστορία με ένα παιδί!

Η 37χρονη είχε περάσει μία βραδιά με φίλους αλλά γύρισε στο σπίτι της νηφάλια: Δεν είχε πιει, δεν είχε πέσει, δεν είχε χτυπηθεί από κάποιον ή με κάποιον τρόπο. Τα μωβ/κίτρινα σημάδια πάνω στο σώμα της ήταν ανεξήγητα

Όταν η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε πως οι μώλωπες δεν είχαν υποχωρήσει μετά την τέταρτη ημέρα από την εμφάνισή τους, πήγε σε γιατρό. Στην αρχή, ο γιατρός κατέληξε πως επρόκειτο για μία διαταραχή αιμοπεταλίων, διαβεβαιώνοντάς τη, μάλιστα, πως δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ωστόσο, ευτυχώς, την έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και βιοψία

Λίγο αργότερα, παρότι είχε επαναπαυθεί από τα λόγια του γιατρού, αν και εξακολουθούσε να αισθάνεται ανεξήγητα έντονη κόπωση, η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της σοκαριστικής αλήθειας: Έπασχε από μία τόσο σπάνια όσο και επιθετική μορφή λευχαιμίας, την οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία – μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που εμφανίζεται σε μόλις 100 ανθρώπους ετησίως.

Αμέσως, η 37χρονη μπήκε σε δωμάτιο απομόνωσης για εντατική χημειοθεραπεία τεσσάρων κύκλων, η οποία – ως εκ θαύματος – απέδωσε καρπούς.

Έξι μήνες μετά, ο καρκίνος έχει υποχωρήσει. Όπως λέει, η όλη περιπέτεια ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ίδια. Παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν ατονία, ωστόσο, ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως έπασχε από κάτι τέτοιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share