Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

5χρονος καλεί την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει!

Η ιστορία που θα σας κάνει να κλαίτε!

3 Αυγούστου 2019 20:45
5χρονος καλεί την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει!

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας κάνει να κλαίτε όλο το βράδυ! 5χρονος καλεί την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει!

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με λόγια την εικόνα και ειδικά το συναίσθημα το οποίο σου προκαλεί.

Πώς να μιλήσεις και τι να πεις στη θέα ενός μικρού παιδιού να καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του που τον άφησε μερικές ημέρες πριν για να πάει στο νοσοκομείο;

«Μείνε εδώ με τον αδερφό σου και να με περιμένετε», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο 5χρονος Jerry από τη μητέρα του. Και την περίμενε. Εκείνη όμως δεν γύρισε… Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αυτή η μικρού μήκους ταινία της Kingston Technology έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κοινοποιήθηκε εκατομμύρια φορές.

Παρότι μετρά αρκετούς μήνες κυκλοφορίας, κάποιες μέρες πριν έκανε και πάλι έντονη την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των ημερών και… γέμισε με δάκρυα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Η υπόθεση θέλει τον μικρό Jerry να καλεί το 911 ζητώντας βοήθεια να βρει τη μαμά του που βρίσκεται πλέον στον Παράδεισο. «Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά», αναφέρει. Και η συνέχεια είναι ανεπανάληπτη…

Ο Jerry χάρη στον αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν στην άλλη γραμμή θα κατάφερνε μετά από λίγο να βρει τη μαμά του. Με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο, ωστόσο.

Με φόντο τη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού, η παρούσα ταινία κατόρθωσε να καταρρακώσει όλους όσους πάτησαν το play.

Εντούτοις, κανείς δεν κατάφερε ούτε να τη δει μόνο μία φορά, ούτε να την ξεχάσει εύκολα…

Νόμιζαν πως τα παιδιά τους έπαιζαν με σημαδούρα αλλά έκαναν λάθος! Ότι ζούνε σήμερα, είναι καθαρά από τύχη! (Video)

Νόμιζαν πως τα παιδιά τους έπαιζαν με σημαδούρα αλλά έκαναν λάθος! Ότι ζούνε σήμερα, είναι καθαρά από τύχη! Μια απίστευτη ιστορία για τα παιχνίδια της μοίρας!

Δεν είναι ασυνήθιστο να ανακαλύψετε έναν θαλασσινό θησαυρό που έχει ξεβραστεί στην αμμουδιά από την θάλασσα. Aπό ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι ή στην περίπτωση της οικογένειας Gravell, ένας μεγάλος σημαντήρας (σημαδούρα) που καλύπτονταν από φύκια και ότι άλλο δανείστηκε από τον βυθό της θάλασσας. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζαν…

Ενώ κολυμπούσαν σε μια τοπική παραλία στη πόλη Burry Port της Ουαλίας, η οικογένεια Gravell είδε το «συναρπαστικό» αντικείμενο. Τα δυο παιδιά της οικογένειας,η 6χρονη Erin και ο 4χρονη Ellis ρώτησαν τους γονείς τους αν μπορούσαν να το αγγίξουν και να παίζουν μαζί του, με τους γονείς να απαντάνε καταφατικά αφού θεώρησαν ότι πρόκειται για μια σημαδούρα.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, οι Gravell ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο. Ένας αστυνομικός που είδε της φωτογραφίες που βγάλανε από την παραλία τους ειδοποίησε ότι το αντικείμενο δεν ήταν ένας σημαντήρας. όπως πίστευαν, αλλά μια βόμβα.

Αρχικά οι γονείς δεν ήθελαν να το πιστέψουν αλλά καθώς κοίταξαν προσεκτικότερα τις φωτογραφίες συνειδητοποίησαν την πραγματικότητα…ότι τα παιδιά τους έπαιζαν με μια βόμβα.

«Ήταν ένα πλήρες σοκ», είπε ο Gravell. «Η ιστορία θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική…»

Με την ανακάλυψη της βόμβας οι υπάλληλοι της Pembrey Country Park ανακοίνωσαν προσωρινό κλείσιμο στο West Beach στο Burry Port Harbour ώστε να εξουδετερωθεί η βόμβα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share