Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος!

Ο καθένας ότι μπορεί κάνει για τον εαυτό του!

31 Ιουλίου 2019 10:13
Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος!

Ειλικρινά ο κόσμος είναι απίστευτος και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ! Μια γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα την έχει κυριεύσει ο φόβος μήπως είναι έγκυος!

Γνωρίστηκαν το 2014, έβγαιναν για αρκετό καιρό και όταν αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η Αμάντα και ο Τζακ παντρεύτηκαν. Δείτε ακόμα: Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της! Τώρα προσέξτε τι θα συμβεί ....

Στις παμπ η Αμάντα του παράγγελνε ρούμι, από σεβασμό, παρόλο που ο Τζακ δεν μπορούσε να το πιει. Στο γάμο τους, δεν μπορούσε να φορέσει ο ίδιος τη βέρα του. Για αυτήν την περίεργη ιστορία αγάπης μίλησε η 45χρονη Αμάντα Τιγκ, στην ιρλανδική τηλεόραση, όταν αποκάλυψε το γάμο της με το φάντασμα ενός πειρατή. Το φάντασμα του Τζακ, ενός πειρατή που έζησε τον 18ο αιώνα στην Αϊτή, «εμφανίστηκε» πρώτη φορά στην Αμάντα το 2014.

Έγκυος φάντασμα

Σύμφωνα με την ίδια, το φάντασμα μοιάζει με τον Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Τζακ Σπάροου. Από τότε άρχισε να αισθάνεται την παρουσία του συχνά και σταδιακά άρχισαν να «μιλάνε» και να γνωρίζουν ο ένας καλύτερα τον άλλο. Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, παντρεύτηκαν γιατί η Αμάντα ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση τους, και να μην περιορίζεται στο «περιστασιακό σeξ». Η γαμήλια τελετή έγινε σε σκάφος, σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Ιρλανδίας, προκειμένου να είναι «νόμιμος» ο γάμος.

Έγκυος φάντασμα

Τη βέρα του Τζακ την φόρεσαν σε ένα κερί, το οποίο αντικαθιστούσε την παρουσία του κατά τη διάρκεια της τελετής.Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, πρόσφατα νόμιζε πως είχε μείνει και έγκυος. Ο Τζακ της είχε πει, βέβαια, ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, ωστόσο η Αμάντα επισκέφθηκε το γιατρό της έχοντας όλα τα σημάδια μιας εγκυμοσύνης. Τελικά, η Αμάντα έμεινε με το άγχος, και το τηλεοπτικό κοινό εμβρόντητο.

Έλεγε σε όλους ότι ένα παιδί μπαίνει κάθε βράδυ στο δωμάτιο του αλλά κανείς δεν τον πίστευε!

Ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη που ισχυρίζεται ότι είναι στοιχειωμένος από το φάντασμα ενός παιδιού δαίμονα, έχει μοιραστεί εικόνες που δείχνουν την οντότητα να τριγυρνά γύρω από το κρεβάτι του. Μας κορόιδεψαν άγρια…Ο Τιτανικός έπρεπε να έχει άλλο τέλος! Η σανίδα χωρούσε και τον Τζακ και την Ρόουζ !!!

Ο Adam Ellis έχει αιχμαλωτίσει χιλιάδες χρήστες στο Twitter με την ιστορία του. Ο γελοιογράφος έχει τώρα 711.000 οπαδούς στην πλατφόρμα και συνεχίζει να προσελκύει το κοινό, κάθε φορά που ενημερώνει την ιστορία φαντασμάτων του.

Ενώ πολλοί αρχικά αμφέβαλαν, η τελευταία του ιστορία έχει κάνει πολλούς να επιμένουν ότι η ιστορία του Αγαπητού Δαβίδ είναι προφανώς κατασκευασμένη.

undefined

Μετά από δύο εβδομάδες ησυχίας, ο άντρας επέστρεψε στο Twitter για να ζητήσει συγνώμη για τη «μακρά απουσία» του και να μοιραστεί τα τελευταία γεγονότα με τους οπαδούς του.

Είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχοντας παράξενα όνειρα. Ο Adam, ισχυρίζεται επίσης οτι βρήκε ένα παλιό παπούτσι μετά από τη διερεύνηση μυστηριωδών θορύβων που προέρχονταν από την οροφή του. «Έχω συνεχώς την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθεί», λέει.

undefined

Οι άνθρωποι στο twitter μου γράφουν ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται βοήθεια, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν συμβαίνει αυτό. Κάθε φορά που εμφανίζεται, νιώθω μια πενιχρή αίσθηση κακίας».

undefined

Την επόμενη μέρα, ο άντρας ξύπνησε ξαφνικά και είχε κατέβει μια εφαρμογή στο τηλέφωνό του, η οποία φωτογράφιζε κάθε λεπτό. Άφησε την εφαρμογή να τρέχει για αρκετές ώρες.

undefined

Ξύπνησε βρίσκοντας περίπου 350 φωτογραφίες , τραβηγμένες από μια βιβλιοθήκη του δωματίου του, από πολύ μεγάλο ύψος. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες, σύμφωνα με τον ίδιο, απλά τον δείχνουν να κοιμάται, εκτός από αρκετές ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

undefined

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μια παιδική σιλουέτα στο δωμάτιό του, να στέκεται σε μια καρέκλα και να κοιτάζει προς την κατεύθυνση του κρεβατιού του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί τον παρακολουθούσε.

undefined

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ», είπε. Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές, οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ιστορία είναι ένα ψέμα.

Μερικά σχόλια στο Twitter: «Κάθε λογική στο κεφάλι μου, μου λέει ότι ο Αγαπητός Δαβίδ είναι απλά ψεύτικος!», «Αρχικά, πίστεψα στην ιδέα αυτού του αγοριού, αλλά τώρα πιστεύω ακράδαντα οι είναι ψεύτικη η όλη ιστορία».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share